Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, 2024

Ιωάννης Λύρας: «Έπεισα τους νοικοκύρηδες ότι μπορούν να με εμπιστευτούν»

Από τις ποδηλατάδες στην Αθήνα, στις σπουδές Ιατρικής στη...

Η «κοιλάδα των αγίων»: Η εμπειρία στο Γκιόρεμε, την πρώτη ορθόδοξη ...

Μετά τα Φάρασα και το προσκύνημα στα ιερά χώματα...

Η συναυλία στο Ηρώδειο για τα 60 χρόνια προσφοράς του Νικολόπουλου στο...

Σε ένα Ηρώδειο όπου δεν έπεφτε καρφίτσα έλαβε χώρα...

«Tempting Fortune»: Γνωρίστε τους 12 τολμηρούς παίκτες που διψούν για δράση

Το «Tempting Fortune» έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 27 Ιουλίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Εκφράστε τα συναισθήματα και τους φόβους σας στον σύντροφό σας, για να σας καταλάβει. Εκφράστε εάν θέλετε τις ιδέες και τους στόχους σας, αρκεί να φροντίσετε να είστε κατανοητοί και ξεκάθαροι στο τι θέλετε σε αυτούς που απευθύνεστε και ειδικά όταν ζητάτε από εκείνους.

ΤΑΥΡΟΣ: Ξεπεράστε αρνητικές σκέψεις που δεν σας αφήνουν να χαρείτε τις μέρες. Καλυτερεύουν οι σχέσεις στον εργασιακό σας χώρο με τους συνεργάτες σας, όμως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε αυτά που θα πείτε, για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα βρείτε τις λύσεις που χρειάζεστε, όπως και θα ξεκαθαρίσετε τη σχέση σας με κάποιους συγγενείς. Είναι πολύ πιθανόν να έρθουν στη σκέψη σας θέματα του παρελθόντος, αλλά κυριαρχώντας μόνο διάφορες ευχάριστες αναμνήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δώστε λίγο παραπάνω χώρο και χρόνο στους γύρω σας, χωρίς βέβαια να το κάνετε με βαριά καρδιά ή να νιώθετε άσχημα. Συζητήστε εάν πιστεύετε ότι υπάρχουν πράγματα που νιώθετε ότι πρέπει να αλλάξουν για να ανανεωθείτε.

ΛΕΩΝ: Καταφέρατε να πετύχετε να δίνετε και να παίρνετε ισότιμα, οπότε σταματήστε να γκρινιάζετε. Αποβάλετε κάθε εγωισμό και αναγνωρίστε στην αγάπη το χάρισμα που έχει να γιατρεύει τις πληγές. Μεταδώστε στους συνεργάτες σας τον ενθουσιασμό που έχετε αυτές τις ημέρες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν υπάρχουν κάποιοι που σας αμφισβητούν δώστε τους πιο πειστικές αποδείξεις. Μην πειραματίζεστε με φιλικές σχέσεις που έχουν αποδείξει εδώ και καιρό ότι είναι ανθεκτικές. Εδραιώστε τα θέματά σας, για να μπορέσουν να αποδώσουν τα μέγιστα.

ΖΥΓΟΣ: Μην επιτρέψετε σε τρίτους να σας αποπροσανατολίσουν από τους βασικούς σας στόχους. Προτιμήστε να πείτε ευγενικά στους συνεργάτες σας τι είναι εκείνο που σας ενοχλεί. Οσες αξίες δεν σας αντιπροσωπεύουν βγάλτε τις από τη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δώστε προτεραιότητα στις ανάγκες του εργασιακού σας χώρου που σας αγχώνουν περισσότερο. Φροντίστε να αξιοποιήσετε τις ιδέες σας, για να έχετε πρακτικές λύσεις. Διατυπώστε και εκφράστε ό,τι θέλετε με μεγαλύτερη προσοχή, για να μην πληγώσετε άτομα που δεν πρέπει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οταν θεωρείτε τις αποφάσεις σας τελεσίδικες, εννοείται πως δεν μπορείτε να αφήνετε και αμφιβολίες. Εάν δεν μπορείτε να παρακολουθείτε τις εξελίξεις, ζητήστε περισσότερο χρόνο. Μην απομονώνεστε τελείως χάνοντας την επαφή με τον πραγματικό κόσμο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν δεν μπορείτε να δείξετε ευγνωμοσύνη στον σύντροφό σας, που είναι αποφασισμένος να σας αφιερώσει περισσότερο χρόνο, τουλάχιστον μην αδιαφορείτε για αυτόν. Αλλάξτε τακτική και μην παίζετε παιχνίδια δύναμης, γιατί θα χάσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην ταυτιστείτε με ανθρώπους που δεν ξέρετε καλά και θα σας οδηγήσουν σε λάθος δρόμους. Μην ξεσπάτε στους γύρω σας επειδή επιτρέπετε σε άλλους να σας καταπιέζουν. Μη χάνετε συνέχεια χρόνο σε λεπτομέρειες που δεν έχουν τόσο μεγάλη σημασία.

ΙΧΘΥΣ: Εάν θέλετε να πετύχετε χρησιμοποιήστε τον λόγο σας αλλά και τη διαίσθησή σας. Αφήστε τη ζωντάνια σας να λειτουργήσει σαν πηγή έμπνευσης και εσωτερικής γενναιοδωρίας με άτομα με τα οποία σας συνδέουν δραστηριότητες και ιδέες.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η… βασίλισσα του ρεμπέτικου «μετακομίζει» στην Αθήνα

Επειτα από συνεχή sold out στη Θεσσαλονίκη και την...

Ο Γιώργος Εμπειρίκος και η Jaclyn Vernet μετά τον πριβέ γάμο τους στην Ανδρο παντρεύονται στη Νέα Υόρκη

Σήμερα, Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, της Υψώσεως του Τίμιου Σταυρού,...

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου κινείται νομικά εναντίον του Κυριάκου Βελόπουλου

Σε αγωγή κατά του Κυριάκου Βελόπουλου προχωρά η Αφροδίτη...

Ένοχη για την κακοποίηση του 1,5 ετών αγοριού της γνωστή τραγουδίστρια!

Ένοχη για την κακοποίηση του παιδιού της κρίθηκε από...