Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, 2024

Η «κοιλάδα των αγίων»: Η εμπειρία στο Γκιόρεμε, την πρώτη ορθόδοξη ...

Μετά τα Φάρασα και το προσκύνημα στα ιερά χώματα...

Η συναυλία στο Ηρώδειο για τα 60 χρόνια προσφοράς του Νικολόπουλου στο...

Σε ένα Ηρώδειο όπου δεν έπεφτε καρφίτσα έλαβε χώρα...

«Tempting Fortune»: Γνωρίστε τους 12 τολμηρούς παίκτες που διψούν για δράση

Το «Tempting Fortune» έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα...

«My Style Rocks»: Πρεμιέρα με Bootcamp

Πρεμιέρα για όγδοη σεζόν κάνει το My Style Rocks...

H βίλα των οργίων φοροδιαφυγής στη Μύκονο!

Το «ντου» ανδρών της ΑΑΔΕ έβγαλε «λαβράκια»

«Λαβράκι» έπιασαν οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων στη Μύκονο, όταν μπούκαραν σε πολυτελή βίλα, στην οποία είχε στηθεί… πριβέ πάρτι, με εντυπωσιακές χορεύτριες, διάσημους djs και αστρονομικά ποσά από τους συμμετέχοντες καλεσμένους. Οι πληροφορίες που έρχονται τις τελευταίες ώρες στο φως έχουν λάβει μορφή χιονοστιβάδας, αποκαλύπτοντας τον τρόπο με τον οποίο ξεφαντώνουν εύποροι τουρίστες στο νησί των ανέμων, σε πάρτι «φοροδιαφυγής» με εξωφρενικά υψηλές τιμές!

Πρόκειται για πάρτι που διαφημίζονται στα social media ως επισήμως οργανωμένα από εταιρίες διοργάνωσης εκδηλώσεων και τα οποία διεξάγονται… νόμιμα. Ωστόσο είναι από τις περιπτώσεις όπου τα φαινόμενα απατούν, καθώς η ΑΑΔΕ εντόπισε όργιο φοροδιαφυγής στο χλιδάτο πάρτι που έγινε πριν από μερικά 24ωρα σε βίλα στο Πυργί της Μυκόνου.

aade050841

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικής και λεπτομερώς σχεδιασμένης επιχείρησης ελεγκτές της ΑΑΔΕ σε συνεργασία με αστυνομικούς έκαναν «ντου» στην πολυτελή βίλα, όπου κυριαρχούσαν η μουσική, οι ξέφρενοι χοροί και «εκλεκτοί» καλεσμένοι, που φορούσαν μπλε βραχιολάκι και γυαλιά ηλίου! Οπως προέκυψε από την περαιτέρω έρευνα, γαλλική εταιρία είχε νοικιάσει τον χώρο για να διοργανώσει πάρτι, με διάσημο dj, ο οποίος μάλιστα στη θέα των «Ράμπο» πήρε την κονσόλα ανά… χείρας και πήδηξε από το μπαλκόνι στην προσπάθειά του να αποφύγει τη σύλληψη.

Παράλληλα, διαπιστώθηκε πως η εν λόγω γαλλική εταιρία δεν είχε δηλώσει την έναρξη της δραστηριότητάς της, ενώ κανένας πελάτης δεν είχε λάβει απόδειξη, με το συνολικό ποσό να ξεπερνά τα 50.000 ευρώ. Μάλιστα, οι τιμές «εισόδου» ζαλίζουν, αφού οι άνδρες έπρεπε να καταβάλουν 1.200 ευρώ, ενώ οι γυναίκες 900. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν και στη σελίδα που έχουν ανοίξει στα social media οι διοργανωτές, το «εισιτήριο» αφορούσε τριήμερο πάρτι, που άρχιζε την 1η Αυγούστου και περιελάμβανε απεριόριστο φαγητό και ποτό, αποκλειστικό VIP μπαρ, ιδιωτικό chill house, μοναδικές εμπειρίες, δείπνα VIP & after parties. Μάλιστα, υπήρχε ειδικός χώρος όπου σταθμεύονταν τα οχήματα και από εκεί οι καλεσμένοι μεταφέρονταν με βαν στην τοποθεσία.

aade050842

«Αφαντα» τιμολόγια

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου οι άνδρες της ΑΑΔΕ αντιλήφθηκαν πως δεν είχαν κοπεί τιμολόγια για την ενοικίαση των ηχητικών εγκαταστάσεων -ποσό άνω των 5.000 ευρώ-, ενώ αντίστοιχες φορολογικές παραβάσεις καταγράφηκαν και για τις υπόλοιπες υπηρεσίες, που αφορούσαν την προμήθεια των ποτών, το catering, τη φύλαξη και οτιδήποτε άλλο χρειάστηκε για το στήσιμο του πάρτι.

Τόσο οι διοργανωτές όσο και το σύνολο των προμηθευτών του πάρτι θα πληρώσουν τα πρόστιμα που τους αναλογούν και θα ελεγχθούν σε βάθος πενταετίας, δεδομένου ότι οι ελεγκτές εκτιμούν πως αυτό έχει γίνει κατ’ εξακολούθηση. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα παράνομα πάρτι που έχουν αποκαλυφθεί στο νησί των ανέμων, τη στιγμή μάλιστα που οι έλεγχοι εντείνονται εν μέσω της τουριστικής σεζόν και οι πληρότητες στην περιοχή εμφανίζονται μειωμένες λόγω της δυσαρέσκειας των επισκεπτών, που καλούνται να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για ολιγοήμερες διακοπές.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η… βασίλισσα του ρεμπέτικου «μετακομίζει» στην Αθήνα

Επειτα από συνεχή sold out στη Θεσσαλονίκη και την...

Ο Γιώργος Εμπειρίκος και η Jaclyn Vernet μετά τον πριβέ γάμο τους στην Ανδρο παντρεύονται στη Νέα Υόρκη

Σήμερα, Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, της Υψώσεως του Τίμιου Σταυρού,...

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου κινείται νομικά εναντίον του Κυριάκου Βελόπουλου

Σε αγωγή κατά του Κυριάκου Βελόπουλου προχωρά η Αφροδίτη...

Ένοχη για την κακοποίηση του 1,5 ετών αγοριού της γνωστή τραγουδίστρια!

Ένοχη για την κακοποίηση του παιδιού της κρίθηκε από...