Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024

Σόφη Ζαννίνου: «Έχω ζητήσει δημόσια συγγνώμη από την κόρη μου και με...

Η Σόφη Ζαννίνου παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό...

Μαρία Σολωμού: «Υπήρχε πολύ βρίσιμο, ήταν προσβλητικό»

Η Μαρία Σολωμού φέτος πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση Μ.Α.Ι.Ρ.Ο.Υ.Λ.Α....

«Grand Hotel»: Η Κυβέλη είναι έξαλλη με τον Ρήγα

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Grand...

Δεν μας έφτανε τόσο, θέλει και ένα μισάωρο από το «Καλημέρα, Ελλάδα»...

Επεκτατικός ο ένας, σκληρό καρύδι ο άλλος! Ανένδοτος είναι...

Πώς κυλά η ζωή στο υποτονικό από κίνηση νησί των ανέμων!

Από τη Μυκονιάτισσα Ελεωνόρα Ζουγανέλη μετά του συντρόφου της μέχρι τη... μοναχική Irene Angelopoulos και τον κούκλο γιο της Hurley

Η κρουαζιέρα του έρωτα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη μετά τη Σύρο και την Αστυπάλαια είχε προορισμό τη Μύκονο (πώς αλλιώς άλλωστε, αφού είναι ο τόπος καταγωγής του πατέρα της), με την αγαπημένη ερμηνεύτρια να γεμίζει τις μπαταρίες της, έχοντας στο πλευρό της τον σύντροφό της Νίκο Συρίγο, με τον οποίο αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

myyk090847
Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Η σχέση τους, την οποία είχε αποκαλύψει πρώτη η «Espresso», είναι στην πιο καλή της φάση και μπορεί οι δύο ερωτευμένοι τον πρώτο καιρό να κρατούσαν το ειδύλλιό τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο πλέον δεν το κρύβουν, κρατώντας όμως χαμηλούς τόνους.

myyk090845
Νίκος Συρίγος

Στο Αγράρι με τον Συρίγο

Το αγαπημένο ζευγάρι εθεάθη, λοιπόν, σε εξόρμησή του στο Αγράρι, όπου πήγε να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα, με την τραγουδίστρια να χαιρετά γνωστούς της και να βγάζει selfies με θαυμαστές της. Και αν ακόμη ο πελαργός δεν έχει χτυπήσει την πόρτα της (κάτι που ευχόμαστε ολόψυχα), η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία σε λίγους μήνες περιμένει το πρώτο της παιδί, το οποίο θα είναι αγοράκι, βρίσκεται και εκείνη στο νησί με τον άγνωστης ταυτότητας σύντροφό της.

myyk090846
Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Εκανε τις βραδινές της βόλτες στα Ματογιάννια, πέφτοντας πάνω στον Λάκη Γαβαλά, με την πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» και του «Survivor» να τα λέει για ώρα με τον Mr LAK. Στα σοκάκια της Χώρας εθεάθησαν επίσης παρέα οι Βάλια Χατζηθεοδώρου και Μαρία Παπαγεωργίου, με την ξανθιά παρουσιάστρια (τι έγινε, καλέ, κορίτσι, τα ξαναβρήκες ή όχι με τον Νίκο Παππά, πρώην μπασκετμπολίστα – νυν ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ) και τη γνωστή influencer, που είναι σε σχέση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, να κεντρίζουν το ενδιαφέρον των παπαράτσι. Κάτι που έκανε και η αθλητικογράφος και εξπέρ στο μπάσκετ Δώρα Παντέλη, αλλά και η Irene Angelopoulos, η οποία έκλεψε την παράσταση με τις western μπότες της.

myyk090844
Παπαδοπούλου και Γαβαλάς

Φτυστός η μάνα του

Το νησί των ανέμων, όμως, έχει και νέες διεθνείς αφίξεις, με τελευταία αυτή του γιου της Liz Hurley, Damian (καρπός της σχέσης της με τον πολυεκατομμυριούχο Steve Bing, ο οποίος αυτοκτόνησε από τον 27ο όροφο κτιρίου όπου διέμενε, ύστερα από κατάθλιψη λόγω έλλειψης κοινωνικών επαφών κατά τη διάρκεια του lockdown), ο οποίος για ένα ακόμη καλοκαίρι επέλεξε τη Μύκονο για να περάσει μέρος των διακοπών του, μια και αποτελεί έναν από τους αγαπημένους του προορισμούς. Μάλιστα, η κάμερα του Mykonos Live TV τον εντόπισε να περπατάει στα κοσμικά Ματογιάννια μαζί με φίλους του, με τον κούκλο Damian –ο οποίος έχει απίστευτη ομοιότητα με τη μητέρα του και ακολουθεί τα χνάρια της, καθώς ασχολείται με την υποκριτική και το μόντελινγκ- να μαγνητίζει τα γυναικεία βλέμματα.

myyk090843
Damian Hurley

myyk090842 myyk090841

myyk09084
Irene Aggelopoulos

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τζούλια Αλεξανδράτου: Call girl στα φανερά η πρώην πορνοστάρ!

Επιστροφή της Τζούλιας Αλεξανδράτου στη βιομηχανία του σεξ, όχι...

Χωρισμός για πασίγνωστο ζευγάρι στην ελληνική showbiz

Το ζευγάρι μετράει επτά χρόνια κοινής πορείας και μέχρι...

Άδωνις σε φόρμα με γυμνάστρια «πειρασμό» του Instagram

Αντί να χτίσει καμιά νέα πτέρυγα στο ετοιμόρροπο ΚΑΤ,...

«Σβήνει» η Καίτη Γκρέυ

Ενα εγκεφαλικό επεισόδιο, αφυδάτωση, χαμηλό αιματοκρίτη καθώς και μια...