Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024

Σόφη Ζαννίνου: «Έχω ζητήσει δημόσια συγγνώμη από την κόρη μου και με...

Η Σόφη Ζαννίνου παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό...

Μαρία Σολωμού: «Υπήρχε πολύ βρίσιμο, ήταν προσβλητικό»

Η Μαρία Σολωμού φέτος πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση Μ.Α.Ι.Ρ.Ο.Υ.Λ.Α....

«Grand Hotel»: Η Κυβέλη είναι έξαλλη με τον Ρήγα

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Grand...

Δεν μας έφτανε τόσο, θέλει και ένα μισάωρο από το «Καλημέρα, Ελλάδα»...

Επεκτατικός ο ένας, σκληρό καρύδι ο άλλος! Ανένδοτος είναι...

Δέσποινα Βανδή και Μελίνα Νικολαΐδη ζουν ένα καλοκαίρι γεμάτο έρωτα και τρυφερότητα

Στα... σύννεφα μαμά και κόρη

Μάνα και κόρη «λιώνουν» από έρωτα. Ο λόγος για τη Δέσποινα Βανδή και τη Μελίνα Νικολαΐδη, που διανύουν έναν ειδυλλιακό Αύγουστο, καθεμία με το ταίρι της, πλην όμως σε διαφορετικούς προορισμούς.

vandi07084
Μπισμπίκης και Βανδή σε βραδινή έξοδο στην Κρήτη

Η σταρ του ελληνικού πενταγράμμου συνεχίζει τις καλοκαιρινές διακοπές της στην Κρήτη, συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο, έχοντας πάντα στο πλευρό της τον αγαπημένο της Βασίλη Μπισμπίκη. Η ίδια και ο ηθοποιός φαίνεται πως έχουν βρει στη μεγαλόνησο ένα ησυχαστήριο και σε κάθε ευκαιρία επιλέγουν να «αποδράσουν» εκεί, απολαμβάνοντας χαλαρές στιγμές τόσο μόνοι τους όσο και με φίλους που έχουν αποκτήσει.

vandi13084
Βασίλης Μπισμπίκης και Δέσποινα Βανδή με φίλους

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που και οι δύο κοινοποιούν φωτογραφικά στιγμιότυπα στα social media, δείχνοντας έτσι πως ο έρωτάς τους γίνεται όλο και πιο δυνατός με το πέρασμα του χρόνου. Ο Βασίλης ειδικά δεν διστάζει να εκφράζει και δημόσια τα συναισθήματα του για τη Δέσποινα. Αυτό έκανε μέσω ανάρτησής του και το βράδυ της Κυριακής. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία τους από έξοδό τους σε μαγαζί του Ρεθύμνου, γράφοντας: «Να γεφυρώνω την ψυχή μου μαζί σου μόνο».

vandi130841

Οχι στα κοινά posts

Στο μεταξύ, «φουντώνουν» κάθε μέρα ολοένα πιο πολύ οι φήμες που θέλουν την κόρη της τραγουδίστριας και του Ντέμη Νικολαΐδη, Μελίνα, να είναι σε σοβαρή σχέση με τον Δημήτρη Φιντιρίκο. Παρότι οι δυο τους μέχρι στιγμής δεν έχουν κάνει καμία κοινή κοσμική εμφάνιση ή κάποιο post στα social media, ένα βίντεο που κυκλοφόρησε από το πάρτι που έδωσε ο επιχειρηματίας Γιώργος Γιγουρτάκης (κολλητός φίλος του Φιντιρίκου) με αφορμή την πρόταση γάμου που έκανε στη σύντροφό του ήρθε να «προδώσει» το φρέσκο ειδύλλιο. Συγκεκριμένα, στο εν λόγω βίντεο δίπλα στον Γιώργο Γιγουρτάκη και στη μέλλουσα σύζυγό του, που απεικονίζονται να ανταλλάσσουν φλογερά φιλιά, διακρίνονται η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Δημήτρης Φιντιρίκος σε μια εξίσου τρυφερή στιγμή.

nikolaidi fidirikos08084

Μαζί εδώ και έναν μήνα

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 38χρονος εφοπλιστής και η 20χρονη φοιτήτρια είναι ζευγάρι εδώ και περίπου έναν μήνα. Οι δυο τους, αφού ταξίδεψαν μαζί σε Παξούς και Χανιά, συνεχίζουν τώρα τις διακοπές τους στη Σίφνο (όπου δόθηκε το πάρτι του «κουμπάρου» τους Γιώργου Γιγουρτάκη), ενώ σχεδιάζουν να επισκεφτούν στη συνέχεια την Τήνο και τη Σύρο. Στις αρχές Σεπτεμβρίου η Μελίνα θα επιστρέψει στο Λονδίνο για να συνεχίσει τις σπουδές της, ενώ λίγες εβδομάδες αργότερα αναμένεται να ταξιδέψει και ο Δημήτρης στη βρετανική πρωτεύουσα για να τη συναντήσει.

nikolaidi fidirikos080841

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τζούλια Αλεξανδράτου: Call girl στα φανερά η πρώην πορνοστάρ!

Επιστροφή της Τζούλιας Αλεξανδράτου στη βιομηχανία του σεξ, όχι...

Χωρισμός για πασίγνωστο ζευγάρι στην ελληνική showbiz

Το ζευγάρι μετράει επτά χρόνια κοινής πορείας και μέχρι...

Άδωνις σε φόρμα με γυμνάστρια «πειρασμό» του Instagram

Αντί να χτίσει καμιά νέα πτέρυγα στο ετοιμόρροπο ΚΑΤ,...

«Σβήνει» η Καίτη Γκρέυ

Ενα εγκεφαλικό επεισόδιο, αφυδάτωση, χαμηλό αιματοκρίτη καθώς και μια...