Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024

Σόφη Ζαννίνου: «Έχω ζητήσει δημόσια συγγνώμη από την κόρη μου και με...

Η Σόφη Ζαννίνου παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό...

Μαρία Σολωμού: «Υπήρχε πολύ βρίσιμο, ήταν προσβλητικό»

Η Μαρία Σολωμού φέτος πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση Μ.Α.Ι.Ρ.Ο.Υ.Λ.Α....

«Grand Hotel»: Η Κυβέλη είναι έξαλλη με τον Ρήγα

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Grand...

Δεν μας έφτανε τόσο, θέλει και ένα μισάωρο από το «Καλημέρα, Ελλάδα»...

Επεκτατικός ο ένας, σκληρό καρύδι ο άλλος! Ανένδοτος είναι...

Μύκονος: Λιάγκας μετά της Αντωνά, Δαλάκα, παρέα με Ζάρα!

Ποιοι άλλοι VIP πήγαν πού

Μεθυσμένα συρτάκια στα Ματογιάννια, κρυφτούλι με τους παπαράτσι, ανέμελα πλατσουρίσματα στην υγειά του πρώην, djs που τα κονομάνε άγρια και selfies που προδίδουν τους έρωτες στο νησί των ανέμων! Τι κι αν στη Μύκονο τέτοιες ημέρες άλλες εποχές γινόταν της… κακομοίρας, τι κι αν η φετινή κίνηση είναι κατώτερη των προσδοκιών των επαγγελματιών στον κλάδο του τουρισμού;

Οσοι πατούν το πόδι τους στο νησί των ανέμων τα περνάνε μούρλια, έστω κι αν ορισμένοι σχεδιάζουν το πώς δεν θα γίνουν τσακωτοί από τους φωτογράφους που τριγυρνάνε με τους φακούς ανά χείρας! Να, για παράδειγμα οι Κωνσταντίνος Βασάλος και Μαρία Παπαγεωργίου, που, ενώ εδώ και καιρό έχει επιβεβαιωθεί ότι ο πρώην παίκτης του «Survivor» και πρώην σύντροφος της Ευρυδίκης Βαλαβάνη είναι ζευγάρι με την influencer, προσπαθούν να μη δίνουν υλικό στους παπαράτσι! Ακόμη και όταν πήγαν με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου στο Solymar στο Καλό Λιβάδι, για να μη δώσουν στόχο και να αποφύγουν τα κουτσομπολιά, αποφάσισαν να αποχωρήσουν ξεχωριστά από το γνωστό beach bar-restaurant. Πρώτα έφυγε η Μαρία και στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος, ο οποίος περπάτησε… μισό χιλιόμετρο μέχρι η αγαπημένη του να περάσει με το αυτοκίνητό της για να τον πάρει και να αναχωρήσουν προς άγνωστη κατεύθυνση!

mykonos160844
Η selfie του Γιώργου Λιάγκα που «πρόδωσε» την Αντωνά

Από την άλλη, μια selfie του Γιώργου Λιάγκα «πρόδωσε» την απόδρασή του στον κοσμοπολίτικο προορισμό με την αγαπημένη του Μαρία Αντωνά, η οποία χθες είχε και την ονομαστική της εορτή!

mykonos1608412
Η selfie του Γιώργου Λιάγκα που «πρόδωσε» την Αντωνά

Ο παρουσιαστής του «Πρωινού» στον ΑΝΤ1 άφησε για λίγο το αγαπημένο του νησί, την Τήνο, για να πεταχτεί παραδίπλα, μέχρι τη Μύκονο! Φτάνοντας στο νησί των ανέμων είχε τέτοια χαρά, που έβγαλε αμέσως μια selfie στο λιμάνι, την οποία μοιράστηκε με τους ακολούθους του στο Instagram!

mykonos160841

Ομως, βιάστηκε. Παρατηρώντας κανείς πιο προσεκτικά τη selfie θα δει πως στα γυαλιά ηλίου του Λιάγκα ανακλάται η φιγούρα της Αντωνά, η οποία μπορεί να προτίμησε να απέχει από τη selfie, όμως άθελά της ήταν μέσα στο φωτογραφικό κάδρο του συντρόφου της! Η ραδιοφωνική παραγωγός δεν έκατσε με σταυρωμένα χέρια, και έτσι με το που τακτοποιήθηκαν στο λουξ «Cavo Tagoo» άρχισε να βγάζει ουκ ολίγες φωτογραφίες!

Σκνίπα ποπ σταρ

Αυτή πάντως που έκανε θορυβώδη την παρουσία της στο νησί ήταν η Βραζιλιάνα ποπ τραγουδίστρια Anitta, που επέλεξε και φέτος τη Μύκονο για τις διακοπές της! Βέβαια, πέρυσι η 31χρονη ποπ σταρ είχε μαζί της και τον τότε σύντροφό της, Ιταλό ηθοποιό Simone Sussina, με το ζευγάρι να μη διστάζει να εκφράσει και δημόσια το πάθος του, ενώ φέτος, μετά τον χωρισμό τους, πήρε μαζί τις φίλες της, με τη Larissa de Macedo Machado, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, να… παρασύρεται από τη γυναικοπαρέα της κατά τη διάρκεια βραδινής εξόδου! Ολες τους, βλέπετε, ήταν... σκνίπα και το έριξαν στο… συρτάκι στα σοκάκια της Χώρας, προσφέροντας γέλιο στους περαστικούς!

mykonos16084
Η Βραζιλιάνα ποπ σταρ Anitta

Πάντως, και ένας άλλος που πρόσφερε θέαμα 20 λεπτών με το… αζημίωτο (και τι αζημίωτο, μια και μιλάμε για 500.000 ευρώ στην τσέπη) ήταν ο Travis Scott, με τον ράπερ να δείχνει… προβληματισμένος, όπως μαρτυρά η φωτογραφία, για το πώς θα ξοδέψει την υπέρογκη αμοιβή που πήρε για τη fast track εμφάνισή του στο SantAnna, το οποίο είχε κατακλυστεί από εκατοντάδες θαυμαστές του που έσπευσαν να απολαύσουν τον πρώην σύντροφο της Κάιλι Τζένερ έστω για λίγα λεπτά!

mykonos160845
Τράβις Σκοτ

Αυτή πάντως που δεν έδειχνε καθόλου προβληματισμένη ήταν η Κατερίνα Δαλάκα, που καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής της στη Μύκονο απολάμβανε τις υπηρεσίες του Nammos έχοντας στην παρέα της τη Ματίνα Ζάρα! Και λέμε ότι δεν ήταν καθόλου προβληματισμένη (το αντίθετο) γιατί θα είχαν φτάσει στα αυτιά της πληροφορίες για τη νέα σχέση του πρώην της Δημήτρη Φιντιρίκου με τη νεαρή θυγατέρα της Βανδή και του Ντέμη, Μελίνα Νικολαΐδη!

mykonos160843
Κατερίνα Δαλάκα, Ματίνα Ζάρα

mykonos1608441
Παιχνίδια στη θάλασσα για Δαλάκα και Ματίνα Ζάρα

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τζούλια Αλεξανδράτου: Call girl στα φανερά η πρώην πορνοστάρ!

Επιστροφή της Τζούλιας Αλεξανδράτου στη βιομηχανία του σεξ, όχι...

Χωρισμός για πασίγνωστο ζευγάρι στην ελληνική showbiz

Το ζευγάρι μετράει επτά χρόνια κοινής πορείας και μέχρι...

Άδωνις σε φόρμα με γυμνάστρια «πειρασμό» του Instagram

Αντί να χτίσει καμιά νέα πτέρυγα στο ετοιμόρροπο ΚΑΤ,...

«Σβήνει» η Καίτη Γκρέυ

Ενα εγκεφαλικό επεισόδιο, αφυδάτωση, χαμηλό αιματοκρίτη καθώς και μια...