Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Αγκαλιά στα φλας η Παπούλια με τον πρώην σύζυγο και την κόρη...

Κοσμικό reunion της Εβελίνας Παπούλια και του Γιώργου Λιάντου...

Η… περίεργη αντίδραση Λιάγκα και Σκορδά για την υπόσχεση του...

Πυροβολούν τη σάτιρα και έναν από τους πιο αγαπητούς...

«Άγιος έρωτας»: Τι λένε οι πρωταγωνιστές λίγο πριν την πρεμιέρα

Την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024, η δραματική σειρά εποχής...

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Ο Δημήτρης Σταρόβας πάει πολύ καλύτερα, όλες οι λειτουργίες είναι...

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Πρωινό...

Τι ψάχνουν οι Αρχές στη Μαγνησία πίσω από τον μυστηριώδη θάνατο

Η... ουσία ενός θρίλερ

Σε θρίλερ εξελίσσεται ο θάνατος του 49χρονου Γιάννη Καραμπάτση, που αγνοούνταν από τον περασμένο Απρίλιο και η σορός του βρέθηκε προχθές σε προχωρημένη σήψη σε δύσβατο σημείο στη Μαγνησία. Οι αστυνομικές Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, με πιθανό κίνητρο το ποσό των 20.000 ευρώ που είχε σε μετρητά μετά την πώληση ακινήτου του, δύο μήνες πριν από την εξαφάνισή του.

Φως στα αίτια του θανάτου αναμένεται να ρίξει η νεκροψία που θα γίνει σήμερα από ιατροδικαστή, που θα κρίνει αν πρόκειται για δολοφονική ενέργεια, αυτοκτονία ή ατύχημα. Το πτώμα βρέθηκε προχθές το πρωί σε προχωρημένη σήψη σε δύσβατο σημείο του χωριού Πτελεός, στη Μαγνησία. Ενα τατουάζ στην πλάτη του νεκρού επιβεβαίωσε τους φόβους των συγγενών του Γιάννη Καραμπάτση… Αρχικά, οι αστυνομικοί είχαν εκτιμήσει πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, καθώς από τη θέση της ζώνης του παντελονιού του φαινόταν πως ήταν δεμένος.

Ομως, ο θείος του, που ήταν ο πιο στενός του συγγενής, καθώς έχουν πεθάνει οι γονείς και ο αδερφός του, ανέφερε σε δηλώσεις του πως «δεν έχει ξεκαθαρίσει αν ήταν εγκληματική ενέργεια ή ατύχημα ο θάνατός του». Σύμφωνα με τον θείο του, είχε κατέβει το παντελόνι του στους μηρούς και εξαιτίας της ζώνης έδειχνε σαν να τον είχαν δέσει. «Από το σάπισμα των ρούχων κατέβηκε το παντελόνι και η ζώνη έφτασε στους μηρούς. Η αρχική εικόνα όταν τον βρήκαν ήταν αυτή, γι’ αυτό και είπαν ότι ήταν δεμένος, αλλά στην πραγματικότητα δεν ήταν, απλά κατέβηκε η ζώνη. Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν ήταν εγκληματική ενέργεια ή ατύχημα» δήλωσε.

Το σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός του 49χρονου Γιάννη Καραμπάτση

Σε δύσβατο σημείο

Ως προς το μέρος όπου βρέθηκε, ο θείος του σημειώνει πως «είναι πολύ δύσβατο. Δεν θα μπορούσε να περπατήσει και να φτάσει ως εκεί, εκτός και αν χάθηκε». «Ηταν το δεξί μου χέρι, με βοηθούσε, μου έκανε δουλειές, γιατί έχω προβλήματα υγείας και δεν μπορώ. Νιώθω ότι μου κόπηκε το δεξί μου χέρι» συμπλήρωσε συγκινημένος. Ο Γιάννης Καραμπάτσης δούλευε στα χωράφια της οικογένειας, ενώ είχε εργαστεί στο παρελθόν στο δασαρχείο και ως σερβιτόρος. Οι Αρχές εξετάζουν τα κίνητρα του δράστη σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι ο θάνατός του είναι εγκληματική ενέργεια. Ας σημειωθεί πως ο 49χρονος είχε 20.000 ευρώ από την πώληση ακινήτου που είχε κληρονομήσει λίγους μήνες πριν από την εξαφάνισή του, τον περασμένο Απρίλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από κατοίκους της περιοχής, φέρεται ότι είχε διαφορές με άλλα άτομα, τα οποία κινούνται στον χώρο των ναρκωτικών και στα οποία φέρεται ότι χρωστούσε χρηματικά ποσά, παρά την κληρονομιά που έλαβε. Η οικογένεια του άτυχου άνδρα έχει ορίσει τεχνικό σύμβουλο για τις ακριβείς συνθήκες του θανάτου του. Ο δικηγόρος της οικογένειας κ. Ντούγκας δήλωσε ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, ακόμα και της εγκληματικής ενέργειας, και η οικογένεια του 49χρονου καλεί όποιον γνωρίζει κάτι να το καταθέσει έστω και ανώνυμα στην Αστυνομία.

Ο 49χρονος είχε εξαφανιστεί στις 23 Απριλίου, όταν συνομίλησε τελευταία φορά με τους δικούς του. Λίγο μετά τις 9 το πρωί τον είχε καλέσει ο θείος του και του είπε ότι βρίσκεται στο ελαιοτριβείο και δεν ήξερε πώς θα φύγει. Από εκείνη την ώρα έκλεισε το κινητό του. Οταν αργότερα έσπευσαν στο σημείο υπάλληλος του ΚΕΠ και ο κοινοτάρχης βρήκαν μόνο το μπουφάν του, στις τσέπες του οποίου υπήρχαν το πορτοφόλι του χωρίς χρήματα, μία κάρτα τραπέζης και η ταυτότητά του.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Μαρίνα (πρώην κυρία Πατούλη) πούλησε το πατρικό της στην Πεύκη!

Την ώρα που ο Γιώργος Πατούλης περιμένει να κρατήσει...

Τα δάκρυα του Ξαρχάκου μπροστά σε πρώην και νυν

Ανάμεσα στη γυναίκα του Ηρώ Σαΐα και την πρώην...

Ο Χρήστος Χολίδης μετά της συζύγου στο κέντρο της Αθήνας

Σχεδόν τρία χρόνια μετράει η σχέση του Χρήστου Χολίδη...

Ο Γιαννιώτης «χρηματιστής» που «δάγκωσε» από Κατερίνα Λέχου μέχρι Σκλεναρίκοβα!

Γιαννιώτης μεγαλοαπατεώνας καταχράστηκε περιουσίες ύψους περίπου 10.000.000 ευρώ και...

Τα τελευταία λόγια του Ντίνου Καρύδη που προμήνυαν τον θάνατό του!

«Τελειώνω. Δεν υπάρχει χρόνος πια για τέτοια». Αυτή είναι...

Καλημέρα με μαμάδες, λουλούδια και κοιλίτσες – Απ’ όλα είχαν οι… αδιάφορες πρεμιέρες των πρωινών εκπομπών

Πρεμιέρες με συντρόφους, μαμάδες, εγκυμοσύνες κι... έναν Στέφανο Κασσελάκη...