Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Νίκος Παππάς: Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ χώρισε από την «Τζέσικα Ράμπιτ»...

Η λαϊκή φράση «καρδιά αγκινάρα» ταιριάζει απόλυτα στον Νίκο...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Βάλτε από μόνοι σας κάποια όρια στους τρίτους...

Αγκαλιά στα φλας η Παπούλια με τον πρώην σύζυγο και την κόρη...

Κοσμικό reunion της Εβελίνας Παπούλια και του Γιώργου Λιάντου...

Η… περίεργη αντίδραση Λιάγκα και Σκορδά για την υπόσχεση του...

Πυροβολούν τη σάτιρα και έναν από τους πιο αγαπητούς...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Βάλτε από μόνοι σας κάποια όρια στους τρίτους που ανακατεύονται στη σχέση σας. Για να υπάρξει βελτίωση, κάντε προσεκτικούς χειρισμούς. Υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιο εξωτερικό περιστατικό να σας απογοητεύσει.

ΤΑΥΡΟΣ: Παραμείνετε αμετακίνητοι στις θέσεις σας και υπερασπιστείτε τα συμφέροντά σας. Θα σας απασχολήσουν θέματα οικογένειας και του στενού σας περιβάλλοντος. Δεν αποκλείεται να κληθείτε να αποφασίσετε οριστικά για κάποια θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι επαγγελματικές σας δραστηριότητες θα σας βοηθήσουν να καλύψετε αρκετές από τις οικονομικές σας εκκρεμότητες. Μη βιαστείτε να αλλάξετε τις παρούσες καταστάσεις ή να αποκοπείτε από κάποιους ανθρώπους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κρατήστε την πολιτική της σιωπής μέχρι να κατασταλάξετε σε αποφάσεις που θα είναι σωστές για το μέλλον σας. Διατηρήστε στο ακέραιο τον αυτοέλεγχο και τις άμυνές σας, καθώς ορισμένα άτομα θα σας απασχολήσουν έντονα.

ΛΕΩΝ: Μην αφήσετε τις κινήσεις των άλλων να σας παρασύρουν σε λάθος επιλογές ή αποφάσεις. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται και αυτό θα αποτελέσει ένα είδος θεραπείας στην ανασφάλειά σας. Οι υποθέσεις αλλά και οι στόχοι σας αρχίζουν να προχωρούν θετικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τώρα που αρχίσατε να πετυχαίνετε τους στόχους σας, φυλαχθείτε από καινούργια έξοδα που θα σας βάλουν σε περιπέτειες. Οι ανακατατάξεις δεν πρέπει να σας ανησυχήσουν, γιατί θα προκαλέσετε δυσκολίες στις σχέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ: Στις συναλλαγές σας δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα, οπότε καταλήξτε σε αναθεωρήσεις σχέσεων, σε αλλαγές σχεδίων ή στις όποιες επενδύσεις σας. Εκμεταλλευτείτε τα προσόντα σας για να τα καταφέρετε ακόμα και στα πιο δύσκολα, χωρίς να ζημιωθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αυξάνεται η τύχη σας και οι ευκαιρίες που θα δεχτείτε σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο θα σας ανοίξουν καινούργιες πόρτες. Στην παρούσα κατάσταση μόνο η υπομονή και η ψυχραιμία θα μπορούν να σας βοηθήσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αγνοείται τις ανάγκες του συντρόφου σας για να πιστέψει ότι ενδιαφέρεστε. Μπορείτε πιο εύκολα να συνεννοηθείτε και να συμπαρασταθεί ο ένας στον άλλον. Σχέσεις, υγεία και επαγγελματικά σχέδια θα διανύσουν μια φάση ρευστότητας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προτιμήστε να έρθετε στην πραγματικότητα από το να πλάθετε ασταμάτητα σενάρια στο μυαλό σας. Το πλανητικό σκηνικό είναι υπέρ σας ώστε να περάσετε καλά χωρίς τσακωμούς και εντάσεις. Αφήστε τη δημιουργική σας διάθεση και την πρακτικότητα να σας βοηθήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη δημιουργείτε προβλήματα με τις παράλογες απαιτήσεις σας, ενώ όλα είναι μια χαρά. Πρέπει να αρχίσετε να στηρίζετε τον σύντροφό σας στα επαγγελματικά του σχέδια. Μερικά άστοχα πράγματα που έγιναν στη σχέση σας μπορούν να διορθωθούν.

ΙΧΘΥΕΣ: Συγκρατηθείτε και μην ενδώσετε στη νευρικότητα, αλλά ούτε να παρασυρθείτε και να κάνετε επιπόλαιες κρίσεις. Οι ικανότητες που έχετε σε συνδυασμό με τις αρετές σας θα σας επιτρέψουν να βγάζετε σωστά συμπεράσματα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Μαρίνα (πρώην κυρία Πατούλη) πούλησε το πατρικό της στην Πεύκη!

Την ώρα που ο Γιώργος Πατούλης περιμένει να κρατήσει...

Τα δάκρυα του Ξαρχάκου μπροστά σε πρώην και νυν

Ανάμεσα στη γυναίκα του Ηρώ Σαΐα και την πρώην...

Τα τελευταία λόγια του Ντίνου Καρύδη που προμήνυαν τον θάνατό του!

«Τελειώνω. Δεν υπάρχει χρόνος πια για τέτοια». Αυτή είναι...

Ο Χρήστος Χολίδης μετά της συζύγου στο κέντρο της Αθήνας

Σχεδόν τρία χρόνια μετράει η σχέση του Χρήστου Χολίδη...

Ο Γιαννιώτης «χρηματιστής» που «δάγκωσε» από Κατερίνα Λέχου μέχρι Σκλεναρίκοβα!

Γιαννιώτης μεγαλοαπατεώνας καταχράστηκε περιουσίες ύψους περίπου 10.000.000 ευρώ και...