Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Νίκος Παππάς: Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ χώρισε από την «Τζέσικα Ράμπιτ»...

Η λαϊκή φράση «καρδιά αγκινάρα» ταιριάζει απόλυτα στον Νίκο...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Βάλτε από μόνοι σας κάποια όρια στους τρίτους...

Αγκαλιά στα φλας η Παπούλια με τον πρώην σύζυγο και την κόρη...

Κοσμικό reunion της Εβελίνας Παπούλια και του Γιώργου Λιάντου...

Η… περίεργη αντίδραση Λιάγκα και Σκορδά για την υπόσχεση του...

Πυροβολούν τη σάτιρα και έναν από τους πιο αγαπητούς...

Νίκος Παππάς: Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ χώρισε από την «Τζέσικα Ράμπιτ» του Open!

Ο έρωτας, το σύμφωνο συμβίωσης και οι πιθανοί λόγοι του «αντίο»

Η λαϊκή φράση «καρδιά αγκινάρα» ταιριάζει απόλυτα στον Νίκο Παππά, τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», χώρισε και από τη δεύτερη σύζυγό του. Σαν να μην του έφταναν δηλαδή οι πονοκέφαλοι που του έφερε ο Στέφανος Κασσελάκης, έχει να διαχειριστεί και τα προσωπικά του θέματα, καθώς ένα επιπλέον διαζύγιο δεν είναι ποτέ ανώδυνο.

Ο Νίκος Παππάς και η Βασιλική Σελήνη χώρισαν προτού καλά καλά κλείσουν δύο χρόνια γάμου. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και το στέλεχος του Open δεν προχώρησαν σε γάμο, αλλά υπέγραψαν μόνο σύμφωνο συμβίωσης, άρα ο δεσμός δεν είναι γόρδιος. Αντιθέτως είναι πιο απλό το σπάσιμό του όσον αφορά νομικούς λόγους, γιατί, όπως και να το κάνουμε, ένας χωρισμός είναι επώδυνος, ένας «μικρός θάνατος», ό,τι και αν έχει συμβεί! Και λέμε ό,τι και αν έχει συμβεί, διότι δεν έχουν αφήσει και οι δύο να βγει προς τα έξω το παραμικρό που να αφορά τους λόγους για τους οποίους τράβηξαν χωριστούς δρόμους!

nikos pappas190941
Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ με τη Σελήνη σε παλαιότερη δημόσια εμφάνισή τους

Το ειδύλλιο που άνθησε κάποτε στα τηλεοπτικά πλατό, όπου το ζευγάρι γνωρίστηκε σχεδόν πριν από πέντε χρόνια, έφθασε στο τέλος του, κι ας ήταν ένας μεγάλος κεραυνοβόλος έρωτας. Ο Νίκος Παππάς, που εκτελεί χρέη προσωρινού προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ, την άνοιξη του 2022 γιόρτασε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο την υπογραφή του συμφώνου συμβίωσης με την αγαπημένη του Βασιλική Σελήνη, που εργάζεται στο τηλεοπτικό δίκτυο Open ως news operation manager. Είχε προηγηθεί σε συμβολαιογραφείο η τελετή επισημοποίησης της σχέσης τους, παρουσία των κουμπάρων τους Ανδρέα Παπατριανταφύλλου και Ζέτας Κατωπόδη.

Πότε έγινε η γνωριμία τους

Μάλιστα στο πάρτι για το σύμφωνο συμβίωσης με τη Βασιλική Σελήνη παρούσες ήταν και οι δύο κόρες του πρώην υπουργού, από τον πρώτο του γάμο με την Ελενα Παντοπούλου. Ο πρώην υπουργός γνώρισε τη Βασιλική (την «Τζέσικα Ράμπιτ του Open», όπως την αποκαλούν κάποιοι χαριτολογώντας λόγω του κόκκινου χρώματος των μαλλιών της που θυμίζει τη διάσημη καρτούν ηρωίδα χολιγουντιανής ταινίας) τη χρονιά που ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε τις εκλογές και υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης μαζί της μερικούς μήνες μετά την παραπομπή του στο Ειδικό Δικαστήριο για την υπόθεση του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών.

Το ευχάριστο γεγονός είχε αποκαλυφθεί όταν η Σελήνη μία μέρα μετά την επιστροφή τους από το γαμήλιο ταξίδι τους στη Βαρκελώνη είχε πάει με γλυκά στο γραφείο της! Ο Νίκος Παππάς, όντας συχνά προσκεκλημένος σε ενημερωτικές εκπομπές και δελτία ειδήσεων, με τη Βασιλική Σελήνη, εκ της θέσεώς της, να τον υποδέχεται, μόλις την είδε την ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα. Αλλωστε, είχε βγει από τον Νοέμβριο του 2018 από τον πολυετή γάμο του με την Ελενα Παντοπούλου και ήταν και επισήμως ελεύθερος. Να θυμίσουμε ότι ο Νίκος και η Ελενα μέχρι τη γέννηση της πρώτης τους κόρης ζούσαν στη Σκοτία, καθώς ο Παππάς εργαζόταν μετά τις σπουδές του στα οικονομικά ως ερευνητής στο Ινστιτούτο Fraser of Allander του πανεπιστημίου Στραθκλάιντ.

nikos pappas19094
Παππάς και Σελήνη τέτοια εποχή πέρυσι στο Ηρώδειο

Το 2012 ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και παλιός του φίλος Αλέξης Τσίπρας τον πήρε τηλέφωνο και τον κάλεσε να μπει στον πυρήνα της ηγετικής ομάδας του κόμματος. Οταν επέστρεψε στην Ελλάδα το ζευγάρι απέκτησε και τη δεύτερη κόρη του, όμως το 2018 ήρθε ο βελούδινος χωρισμός τους! Κανένας μέχρι τον Νοέμβριο του 2019 δεν γνώριζε για την αλλαγή σελίδας στην προσωπική ζωή του Παππά, όπως και τη νέα του σύντροφο Βασιλική Σελήνη, παρά μόνο το στενό συγγενικό και επαγγελματικό τους περιβάλλον. Η σχέση τους αποκαλύφθηκε δημόσια στην πρεμιέρα του θεατρικού έργου «Παριζιάνα», στο θέατρο Broadway, όταν τους φωτογράφισαν χαμογελαστούς τον έναν δίπλα στον άλλον, με τους πάντες να αναρωτιούνται «ποια είναι η νεαρή και ωραία δίπλα στον Παππά».

Η νεαρή ωραία Λαρισαία Βασιλική Σελήνη το 2011 κάλυπτε τις ζωντανές συνδέσεις και τα backstage του «Dancing with the stars» με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια, εκεί όπου έγινε γνωστή στα τηλεοπτικά. Ο γάμος τους άνθησε τον πρώτο χρόνο, αλλά μετά άρχισαν τα όργανα! Λίγο τα προσωπικά τους, λίγο τα προβλήματα με τη Δικαιοσύνη που είχε ο πρώην υπουργός και λίγο τα πολιτικά (να θυμίσουμε ότι ήταν υποψήφιος πρόεδρος με αντίπαλο τον Στέφανο Κασσελάκη) ίσως να ήταν αυτά που έφεραν τριγμούς και αντιπαραθέσεις στη σχέση τους. Ομως ο λαός λέει «κάθε τέλος μια νέα αρχή»!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Μαρίνα (πρώην κυρία Πατούλη) πούλησε το πατρικό της στην Πεύκη!

Την ώρα που ο Γιώργος Πατούλης περιμένει να κρατήσει...

Τα δάκρυα του Ξαρχάκου μπροστά σε πρώην και νυν

Ανάμεσα στη γυναίκα του Ηρώ Σαΐα και την πρώην...

Τα τελευταία λόγια του Ντίνου Καρύδη που προμήνυαν τον θάνατό του!

«Τελειώνω. Δεν υπάρχει χρόνος πια για τέτοια». Αυτή είναι...

Ο Χρήστος Χολίδης μετά της συζύγου στο κέντρο της Αθήνας

Σχεδόν τρία χρόνια μετράει η σχέση του Χρήστου Χολίδη...

Ο Γιαννιώτης «χρηματιστής» που «δάγκωσε» από Κατερίνα Λέχου μέχρι Σκλεναρίκοβα!

Γιαννιώτης μεγαλοαπατεώνας καταχράστηκε περιουσίες ύψους περίπου 10.000.000 ευρώ και...