Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Τούρκος κακοποίησε σεξουαλικά τουρίστρια σε hostel χρησιμοποιώντας google translate

Σε εφιάλτη εξελίχθηκαν οι διακοπές μιας 24χρονης τουρίστριας από...

Φουντώνει η κόντρα του Λύτρα με την Πολυζωγοπούλου για την κόρη τους,...

Την ώρα που ο Απόστολος Λύτρας και η εν...

«Τυφώνας» APON στα digital charts

Ο «Βοριάς» και τα «Χιλιόμετρα», που δημιούργησε και ερμηνεύει...

Οι αιώνιοι όρκοι αγάπης του Γιώργου Εμπειρίκου (της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας) με την Jaclyn

Το μοναδικό θέαμα που έζησαν οι καλεσμένοι ενός γάμου αλά ελληνικά στο Central park της Νέας Υόρκης

Χίλιες και μία νύχτες στο Central Park του Μανχάταν για τον γάμο του Γιώργου Εμπειρίκoυ, απογόνου της εφοπλιστικής δυναστείας, με την αγαπημένη του Jaclyn Vernet Embiricos. Σμόκιν, τουαλέτες, χορός και τραγούδι, και νιάτα είχαν την τιμητική τους στο πρωτότυπο σκηνικό που στήθηκε στο φημισμένο πάρκο.

empeirikos190944
Στιγμιότυπα από τον λαμπερό γάμο τους στο Big Apple

Η αληθινή αγάπη, η συγκίνηση, η χαρά και το κέφι χαρακτήρισαν το γαμήλιο πάρτι του Γιώργου και της Jaclyn Εμπειρίκου, μακριά από σόου και νεοπλουτίστικες συμπεριφορές, όπως συμβαίνει στις οικογένειες του old money. Τη διαφορά έκανε το σκηνικό με τα τραπέζια και την πίστα, στολισμένα με εκατοντάδες λουλούδια, που στήθηκε στο πιο φημισμένο πάρκο της Νέας Υόρκης. «Ηταν ένας απλός, νεανικός γάμος, χωρίς ίχνος υπερβολής» ανέφερε στην «Espresso» φίλος και συμμαθητής του γαμπρού, που μπορεί να κουβαλά ένα μυθικό όνομα-κληρονομιά, αλλά ξεχωρίζει για την απλότητά του. Αλλωστε δηλώνει ψυχοθεραπευτής και όχι εφοπλιστής ο Γιώργος Εμπειρίκος ο νεότερος!

empeirikos190943
Στιγμιότυπα από τον λαμπερό γάμο τους στο Big Apple

Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, της Υψωσης του Τιμίου Σταυρού, όπως είχε γράψει σε ρεπορτάζ της η «Espresso», ο εγγονός του μεγιστάνα της ναυτιλίας Γιώργου Εμπειρίκου, που έχει το όνομα του παππού του, αντάλλαξε όρκους πίστης και αφοσίωσης με την αγαπημένη του Jaclyn, παρουσία μόνο φίλων και συμμαθητών των νεονύμφων. Μετά τον κλειστό θρησκευτικό γάμο του το καλοκαίρι στην Ανδρο, το ερωτευμένο ζευγάρι ήθελε να χαρίσει στους φίλους του μια ονειρική και ιδιαίτερα πρωτότυπη βραδιά στο κέντρο του Μανχάταν, η οποία έφερε τη σφραγίδα της νύφης, καθώς ασχολείται επαγγελματικά με τη διακόσμηση. Λουλούδια και ακριβά σερβίτσια, όλα σε απόλυτη αρμονία με το σκηνικό του διάσημου σε όλο τον κόσμο πάρκου αλλά και με τη σεμνότητα και διακριτικότητα που διακρίνει τα νέα παιδιά. Οι καλεσμένοι ξεσάλωσαν στον χορό μετά το καθιστό δείπνο.

empeirikos190945
Οι νεόνυμφοι στον γαμήλιο χώρο που είχε στηθεί στο Central park.

Πέταξαν τα παπιγιόν και το έριξαν στον χορό, ενώ ο γαμπρός αποθεώθηκε όταν τραγούδησε μαζί με τον ξένο τραγουδιστή του γάμου και χόρεψε ζεμπέκικο, καθώς το γαμήλιο γλέντι στην καρδιά του Μανχάταν είχε ασφαλώς και άρωμα Ελλάδας. Ο Γιώργος Εμπειρίκος και η Jaclyn Vernet ζουν μόνιμα στη Νέα Υόρκη, όπου γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν. Αν και ο γαμπρός είναι εγγονός του θρυλικού εφοπλιστή και συλλέκτη Γιώργου Εμπειρίκου, δεν ακολούθησε τα χνάρια του στη ναυτιλία, επιλέγοντας να χαράξει τον δικό του δρόμο στην ιατρική επιστήμη. Είναι ψυχοθεραπευτής με δική του κλινική στην καρδιά του Μανχάταν, όπου γνώρισε τυχαία μέσω κοινών τους φίλων τη γλυκιά διακοσμήτρια, που έχει επιμεληθεί μερικά από τα ωραιότερα σπίτια της Νέας Υόρκης.

empeirikos190941
Στιγμιότυπα από τον λαμπερό γάμο τους στο Big Apple

«Μπορεί να μην ακολούθησε τον δρόμο της ναυτιλίας, αλλά ο Γιώργος Εμπειρίκος είναι ένας απλός και καλοσυνάτος άνθρωπος, που βοηθάει τους πάντες» ανέφερε στην «Espresso» παλιός του συμμαθητής. Λάτρευε και έχει πρότυπο τον αριστοκράτη της θάλασσας παππού του αλλά και τη θρυλική γιαγιά του Ντόντα Βορίδη-Γουλανδρή, την οποία αναφέρει συχνά στις παρέες του για το χιούμορ και τις ατάκες της. Εχει κληρονομήσει το πάθος τους για την τέχνη, καθώς η συλλογή του αείμνηστου Εμπειρίκου ήταν μία από τις δεκαπέντε μεγαλύτερες και σημαντικότερες στην υφήλιο, αποτελούμενη από πίνακες των Βίνσεντ βαν Γκογκ, Ελ Γκρέκο, Φρανθίσκο Γκόγια, Βασίλι Καντίνσκι και Πάμπλο Πικάσο. Μάλιστα ένας από τους σημαντικότερους πίνακες της συλλογής, οι «Χαρτοπαίκτες» του Σεζάν, έργο του 1895, πωλήθηκε στη βασιλική οικογένεια του Κατάρ, αντί 250 εκατομμυρίων δολαρίων.

empeirikos190942
Στιγμιότυπα από τον λαμπερό γάμο τους στο Big Apple

Ο Γιώργος Εμπειρίκος και η αγαπημένη του Jaclyn Vernet είχαν παντρευτεί, με μόνο 26 καλεσμένους, στον τόπο καταγωγής του γαμπρού, στην Ανδρο. Σε ένα ξωκλήσι ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το φετινό καλοκαίρι, και ήταν επιλογή του γαμπρού που ενέκρινε η νύφη, καθώς ο Γιώργος Εμπειρίκος λατρεύει το νησί και έχει περάσει εκεί τα ωραιότερα καλοκαίρια της παιδικής του ηλικίας.

empeirikos19094
Στιγμιότυπα από τον λαμπερό γάμο τους στο Big Apple

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Μαρίνα (πρώην κυρία Πατούλη) πούλησε το πατρικό της στην Πεύκη!

Την ώρα που ο Γιώργος Πατούλης περιμένει να κρατήσει...

Τα δάκρυα του Ξαρχάκου μπροστά σε πρώην και νυν

Ανάμεσα στη γυναίκα του Ηρώ Σαΐα και την πρώην...

Νίκος Παππάς: Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ χώρισε από την «Τζέσικα Ράμπιτ» του Open!

Η λαϊκή φράση «καρδιά αγκινάρα» ταιριάζει απόλυτα στον Νίκο...

Τα τελευταία λόγια του Ντίνου Καρύδη που προμήνυαν τον θάνατό του!

«Τελειώνω. Δεν υπάρχει χρόνος πια για τέτοια». Αυτή είναι...

Ο Γιαννιώτης «χρηματιστής» που «δάγκωσε» από Κατερίνα Λέχου μέχρι Σκλεναρίκοβα!

Γιαννιώτης μεγαλοαπατεώνας καταχράστηκε περιουσίες ύψους περίπου 10.000.000 ευρώ και...

Ο Χρήστος Χολίδης μετά της συζύγου στο κέντρο της Αθήνας

Σχεδόν τρία χρόνια μετράει η σχέση του Χρήστου Χολίδη...

Καλημέρα με μαμάδες, λουλούδια και κοιλίτσες – Απ’ όλα είχαν οι… αδιάφορες πρεμιέρες των πρωινών εκπομπών

Πρεμιέρες με συντρόφους, μαμάδες, εγκυμοσύνες κι... έναν Στέφανο Κασσελάκη...