Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Κώστας Πρέκας: Το μήνυμα προς τον Φώτη Σεργουλόπουλο και οι ύμνοι για...

Οταν ο Κώστας Πρέκας αποφασίζει να μιλήσει, οι «βόμβες»...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣΚρατήστε σταθερές θέσεις και απόψεις, καθώς η αντιφατικότητα μπορεί...

Άκης Σακελλαρίου: «Έχω στο πέλμα μου λάμες, βίδες και βελόνες»

Ο Άκης Σακελλαρίου μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε...

Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Η Κατερίνα Καινούργιου είναι εξαιρετικά επιτυχημένη και μια γυναίκα που...

Η Κατερίνα Παπακωστοπούλου μίλησε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ

Κρατήστε σταθερές θέσεις και απόψεις, καθώς η αντιφατικότητα μπορεί να μπερδέψει ή να δυσχεράνει την πρόοδό σας. Οι υποχρεώσεις σας έχουν αυξηθεί κατά πολύ και χρειάζεται να δείξετε υπομονή και προσπάθεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Δείξτε μεγαλύτερη επιείκεια προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα, τους φίλους και τους συνεργάτες σας. Συγχωρήστε τους κάποια λάθη και μην τα εκμεταλλεύεστε για να ανεβάζετε τον εαυτό σας. Χάνετε τον χρόνο σας ασχολούμενοι μόνιμα με τις λεπτομέρειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα είναι πολύ πιο εύκολο να βρείτε κατανόηση και να κατακτήσετε αυτά που θα σας δώσουν ικανοποίηση. Φανείτε πιο τρυφεροί και συμπονετικοί με τα προβλήματα των άλλων. Συγκεντρωθείτε και μη βιαστείτε να προβείτε σε ρίσκα στον οικονομικό τομέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή μέρα θα σας δώσει καλές προοπτικές για συνεργασίες και συμφωνίες. Εκτιμήστε σωστά τα άτομα που σας πλαισιώνουν για να σας βοηθήσουν. Θα επικρατήσουν άλλες αντιλήψεις στον οικογενειακό και στον επαγγελματικό χώρο.

ΛΕΩΝ

Πλησιάστε ανθρώπους που σας αγαπούν με χαμόγελο και περιορίζοντας λόγια που θα τους δυσαρεστήσουν. Αποφύγετε οικονομικά ανοίγματα που δεν έχετε μελετήσει προσεκτικά και γίνετε πιο ρεαλιστές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αυτοσχεδιάσετε όταν το απαιτήσει η εργασία σας. Υπερασπιστείτε τα συμφέροντά σας φροντίζοντας τη ρύθμιση των εκκρεμοτήτων σας. Βρείτε τρόπους που θα σας κάνουν να φαίνεστε πιο ευπαρουσίαστοι και προσιτοί στους άλλους.

ΖΥΓΟΣ

Προσπαθώντας να τα κάνετε όλα με τον τρόπο που εσείς νομίζετε καλύτερα, εξαντλείτε όλα τα αποθέματα δύναμης και ενέργειας που έχετε. Κρατήστε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας και μην τον σπαταλάτε με ανούσιες συζητήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ανανέωση που θα θέλατε στον επαγγελματικό χώρο σε ορισμένα σημεία θα παρουσιάσει καθυστερήσεις. Οι επαφές με τους συνεργάτες σας δεν θα είναι τόσο στρωτές, επειδή τα νέα εργασιακά δεδομένα θα είναι διαφορετικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι σημαντικό να εστιάσετε τις φιλοδοξίες σας προς την κατεύθυνση που θα ευεργετηθούν και άλλα άτομα μαζί με εσάς. Εκφραστείτε και εξωτερικεύστε πράγματα που μέχρι τώρα κρατούσατε για εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην εμπλακείτε σε οικογενειακές κρίσεις, που θα μπλοκάρουν την ψυχική ισορροπία σας. Τα ξεκαθαρίσματα στον εργασιακό χώρο πρέπει να γίνουν αποκλειστικά και μόνο με τις σχέσεις που έχετε με τους συνεργάτες σας και κυρίως με τακτ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πάψτε να αγχώνεστε για ανούσια θέματα που θα μειώσουν τις αντοχές σας, γιατί, όταν θα τις χρειαστείτε πραγματικά, θα σας είναι αδύνατο να τις αναπληρώσετε. Ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και δώστε του αυτά που του αξίζουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Σκεφτείτε προσεκτικά τις αλλαγές που έχετε υπόψη, χωρίς να παρασύρεστε από παρορμητικές σκέψεις. Αναζητήστε τις αιτίες των κρυφών σας φόβων, που δεν σας αφήνουν να προχωρήσετε σε μία σχέση, και μετατρέψτε τις σε επιθυμίες για να τους ξεπεράσετε.

{{-PCOUNT-}}25{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νίκος Παππάς: Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ χώρισε από την «Τζέσικα Ράμπιτ» του Open!

Η λαϊκή φράση «καρδιά αγκινάρα» ταιριάζει απόλυτα στον Νίκο...

Τα δάκρυα του Ξαρχάκου μπροστά σε πρώην και νυν

Ανάμεσα στη γυναίκα του Ηρώ Σαΐα και την πρώην...

Η Μαρίνα (πρώην κυρία Πατούλη) πούλησε το πατρικό της στην Πεύκη!

Την ώρα που ο Γιώργος Πατούλης περιμένει να κρατήσει...

Αγκαλιά στα φλας η Παπούλια με τον πρώην σύζυγο και την κόρη της

Κοσμικό reunion της Εβελίνας Παπούλια και του Γιώργου Λιάντου...

Τα τελευταία λόγια του Ντίνου Καρύδη που προμήνυαν τον θάνατό του!

«Τελειώνω. Δεν υπάρχει χρόνος πια για τέτοια». Αυτή είναι...

Ο Γιαννιώτης «χρηματιστής» που «δάγκωσε» από Κατερίνα Λέχου μέχρι Σκλεναρίκοβα!

Γιαννιώτης μεγαλοαπατεώνας καταχράστηκε περιουσίες ύψους περίπου 10.000.000 ευρώ και...