Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Μπουρλότο στην οικογένεια επιφανούς άρχοντα της Τοπικής αυτοδιοίκησης στην Ήπειρο από τον...

Της... Πόπης στην Ηπειρο με άρχοντα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Απ’ ό,τι φαίνεται, δεν έχετε σκοπό να αφήσετε...

Λένα Μαντά: «Θα είναι υπεραπαραγωγή η τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου “To σπίτι...

Καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα και στην Κατερίνα Καινούργιου, ήταν το μεσημέρι της...

«Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα»: Πρεμιέρα Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου στις 21:00 με...

«Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα». Πρεμιέρα την Τρίτη 24...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Απ’ ό,τι φαίνεται, δεν έχετε σκοπό να αφήσετε να σας ξεφύγει κανένα από τα άτομα που σας ενδιαφέρουν ερωτικά. Αφού λοιπόν είστε έτοιμοι και προετοιμασμένοι για να τα παίξετε όλα για όλα, πάρτε πρωτοβουλίες, κυκλοφορήστε περισσότερο, αναπτύξτε τον κοινωνικό κύκλο σας με νέες γνωριμίες, αρπάξτε τις πραγματικά αμέτρητες ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν για να δημιουργήσετε μια σχέση και -γιατί όχι;- κάντε εσείς το πρώτο βήμα. Εντοπίστε τις συνθήκες που δημιουργούνται σε κάθε κατάσταση και μην αναλώνεστε κρίνοντας τις αντιδράσεις των άλλων.

ΤΑΥΡΟΣ: Η τύχη θα σας βοηθήσει να βρείτε τη χρυσή τομή στην καθημερινότητά σας και ιδιαίτερα στις συνεργασίες σας, ώστε να κρατάτε τα ηνία και να μη δίνετε τόσο συχνά προτεραιότητα στους άλλους. Η πορεία της σχέσης σας θα σας οδηγήσει σε αποφάσεις σημαντικές για την εξέλιξή σας, αλλά όσο και αν τα πράγματα πάνε καλύτερα, είναι προτιμότερο να τις αναβάλετε προς το παρόν, καθώς η κρίση σας είναι ακόμα θολωμένη και θα υπάρχει έντονη η πιθανότητα λανθασμένων αποφάσεων. Οι αδέσμευτοι κινηθείτε έξυπνα, αρχίστε να κυκλοφορείτε περισσότερο, γνωρίστε κόσμο, διασκεδάστε και κάντε γνωστές τις προθέσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο φροντίστε να κρατήσετε το πάθος στη σχέση σας, ενώ σε οποιαδήποτε συζήτηση και αν κάνετε με τον σύντροφό σας να θυμάστε ότι μόνο οι ειλικρινείς διάλογοι δεν πρόκειται να σας προκαλέσουν προβλήματα. Επίσης, μην ξεχάσετε να δείξετε τα όρια που επιτρέπετε να κινούνται άτομα που θα προσπαθήσουν να σας πλησιάσουν περισσότερο βάζοντας σε κίνδυνο τη σχέση σας. Δεν θα αξίζει τον κόπο να ρισκάρετε τα πάντα, μόνο και μόνο επειδή σας κολακεύει το φλερτ που θα σας κάνουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν φαντάσματα του παρελθόντος που δεν έχετε αποφασίσει ακόμα να τα βγάλετε από τη ζωή σας, αλλά όσο παραμένετε κολλημένοι δεν πρόκειται να προχωρήσετε στη συναισθηματική σας ζωή. Ξεκολλήστε από καταστάσεις που δεν αξίζει ο κόπος να επαναφέρετε στη ζωή σας, γιατί μόνο απογοήτευση σας είχαν προσφέρει και διώξτε μια για πάντα αρνητικές σκέψεις. Το μέλλον της ερωτικής σας ζωής ανοίγεται μπροστά σας όμορφο, φωτεινό και χαρούμενο.

ΛΕΩΝ: Το έδαφος θα είναι αρκετά γόνιμο για να στεριώσει κάτι καινούργιο, αρκεί να έχετε την υπομονή και την επιμονή να παλέψετε. Μη σκορπίζεστε σε πολλές μεριές, αντίθετα να είστε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας, αφού νιώθετε ασφαλείς. Στον οικογενειακό χώρο τα πράγματα θα είναι καλύτερα και τα οικεία σας πρόσωπα θα θέλουν να περάσουν περισσότερο χρόνο μαζί σας, με σκοπό να αναπληρώσουν τον χαμένο καιρό. Δώστε τους την ευκαιρία να είναι δίπλα σας, γιατί το έχετε και εσείς ανάγκη να αποτραβηχτείτε από τα καθημερινά χρονοβόρα θέματα και να περάσετε ήσυχες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην αφήσετε μια περίεργη και μπερδεμένη συναισθηματική υπόθεση να σας βάλει στο μυαλό αρνητικές σκέψεις. Φροντίστε να μην έχετε συνέχεια αντίθετη άποψη σε ό,τι ακούτε μόνο και μόνο για να αποδείξετε ότι έχετε γνώμη. Δείξτε τον πραγματικό εαυτό σας αν έτσι νιώθετε καλύτερα, χωρίς να βρεθείτε σε δύσκολη θέση, ώστε και οι γύρω σας να σας προσέξουν χωρίς να σας κρίνουν αρνητικά. Πολλά από τα προβλήματά σας θα λυθούν αν ασχοληθείτε περισσότερο με τα άτομα που σχετίζονται με τις οικονομικές σας σχέσεις.

ΖΥΓΟΣ: Να θυμάστε πως η αυτοπεποίθησή σας μπορεί να βελτιωθεί μόνο αν είστε σταθεροί στις απόψεις σας. Ξεκαθαρίστε τους στόχους σας για να ξέρετε ποιος είναι ο σημαντικότερος και αλλάξτε σειρά στις προτεραιότητες που έχετε θέσει. Οι σωστές επαφές θα φέρουν γρήγορα αποτελέσματα, ενώ οι εξελίξεις θα είναι ευνοϊκές. Επανεκτιμήστε όσα αποτελούν τις αξίες μέσα στις σχέσεις σας, καθώς οι συνθήκες θα δημιουργήσουν καταστάσεις που μόνο αν επικρατεί σύμπνοια θα καλύψετε ορισμένες από τις ανάγκες σας και θα βγείτε αλώβητοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πολλές φορές νιώθετε έντονα την ανάγκη να πείτε και να κάνετε περισσότερα από όσα σας ζητούν οι άλλοι, αφήνοντας έτσι ακάλυπτα τα προσωπικά σας θέματα, που σας είναι απαραίτητο και πηγαίο, ενώ παράλληλα βγάζετε πολύ εύκολα συμπεράσματα και αυτό σας κάνει να μη διατηρείτε τις ισορροπίες. Σταματήσετε να είστε απαισιόδοξοι, ειδικά εκεί που πρέπει να δώσετε πολλά από τον εαυτό σας. Η ίδια η ζωή θα σας θυμίσει πως οι βασικές σας προτεραιότητες πρέπει να είναι οι στόχοι σας, ενώ εσείς τον τελευταίο καιρό λειτουργούσατε αντίθετα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορεί το πλανητικό σκηνικό να είναι κάπως μπερδεμένο και να μην έχετε τελικά όσο χρόνο χρειάζεστε για να ασχοληθείτε και να βάλετε μια τάξη στον συναισθηματικό τομέα, αλλά θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε τον ελεύθερο χρόνο σας με τον καλύτερο τρόπο και να εντάξετε την ερωτική σας ζωή στην καθημερινότητα. Ήρθε η στιγμή να δείτε τι σας συμφέρει καλύτερα και να μειώσετε τις ανασφάλειές σας. Συναντήσεις, συζητήσεις και επαφές που ήδη έχουν γίνει θα αρχίσουν να δείχνουν τα αποτελέσματά τους, ενώ οι προσφορές που θα σας γίνουν θα είναι πιο συμφέρουσες από πριν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα σας γίνουν αρκετές δελεαστικές προσφορές στον εργασιακό χώρο, κάνοντας τους συνεργάτες σας να σας προσεγγίσουν περισσότερο και να υπάρξει καλυτέρευση των σχέσεών σας. Ομως, και στον οικογενειακό χώρο θα κυλούν ομαλά τα πράγματα, αρκεί να θυμάστε πως, όταν βλέπετε ότι βρίσκονται ορισμένα από τα αγαπημένα σας πρόσωπα σε δύσκολη θέση, να μην τους σπρώχνετε στα άκρα. Εάν επιχειρήσετε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στη διασκέδασή σας, θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία όχι μόνο για να διατηρήσετε καλή τη διάθεσή σας, αλλά και για να δείτε φίλους που σας έχουν λείψει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι παρασκηνιακές ραδιουργίες δεν έχουν λόγο στη σχέση σας, εκτός αν θέλετε να κάνετε ευτυχισμένους αυτούς που θέλουν να σας δουν να χωρίζετε. Αφήστε τους όλους έξω από τη συναισθηματική σας ζωή, κρατώντας μέσα μόνο τον σύντροφό σας. Εκφράστε τα συναισθήματά σας, αλλά όχι μόνο με λόγια αλλά κυρίως με πράξεις. Κάντε τον να αισθάνεται ασφαλής και σίγουρος για τη σχέση σας, ειδικά αν θέλετε να την επισημοποιήσετε. Η δέσμευση από την πλευρά του γυρνάει ήδη μέσα στο μυαλό του και από εσάς θα εξαρτηθεί αν θα γίνει άμεσα ή αν θα καθυστερήσει κι άλλο.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι απαιτήσεις του οικογενειακού και του επαγγελματικού τομέα δεν θα σας επιτρέπουν να ζείτε σε χαλαρό ρυθμό, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα αφήσετε πίσω την προσωπική σας ζωή είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι, αφού είστε αποφασισμένοι όλα να έχουν τη θέση που τους ανήκει. Η εβδομάδα θα λειτουργήσει προστατευτικά για τους δεσμευμένους, αφού θα έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας και θα ενισχυθούν η αλληλοκατανόηση και ο θαυμασμός. Εάν υπάρξουν τρίτα άτομα που θα σας μεταφέρουν λόγια, προσπαθήστε να μη δώσετε σημασία, γιατί δεν έρχονται με καλό σκοπό.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα δάκρυα του Ξαρχάκου μπροστά σε πρώην και νυν

Ανάμεσα στη γυναίκα του Ηρώ Σαΐα και την πρώην...

Στη γειτονιά των αγγέλων ο συνθέτης Αλέξης Παπαδημητρίου!

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 80 ετών άφησε...

Άγριο «κράξιμο» σε Ταμπακάκη για τους γκέι καουμπόηδες

Ακραία ομοφοβικά σχόλια δέχτηκε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης με αφορμή...

Κοκάκιας και αλκοολικός ο πρίγκιπας της Νορβηγίας

Ο πιο διαβόητος πρίγκιπας της Νορβηγίας αναγκάστηκε να ομολογήσει...

Ιερέας κλείδωσε σε κρύπτη τη φοιτήτρια κόρη του για να τη… σωφρονίσει

Σε κόλαση μετέτρεψε τη ζωή της ίδιας του της...