Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Μαζί στον Λυκαβηττό Φιντιρίκος και Νικολαΐδη για τα 30 χρόνια της Βανδή

«Βασίλη, σε ευχαριστώ όπου κι αν είσαι» είπε για...

Γκάζι αυτοκτονίας από τον Πρώιο του «MasterChef» & της Sirina

Ο επίλογος της οικογενειακής τραγωδίας του 58χρονου πρώην παίκτη...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στη σχέση σας και τα...

Τα 3+1 beauty trends στο TikTok που θα λατρέψεις αυτήν την περίοδο

Αν και όπως έχω ξαναπεί τα trends του TikTok...

Μαζί στον Λυκαβηττό Φιντιρίκος και Νικολαΐδη για τα 30 χρόνια της Βανδή

Στη συναυλία της... πεθεράς!

«Βασίλη, σε ευχαριστώ όπου κι αν είσαι» είπε για τον Βασίλη Καρρά η Δέσποινα Βανδή και το θέατρο σείστηκε ολόκληρο! Με μία λαμπερή συναυλία στο Θέατρο του Λυκαβηττού γιόρτασε η Δέσποινα Βανδή τα 30 χρόνια παρουσίας της στην ελληνική δισκογραφία. Τη στιγμή που από κάτω την αποθέωνε η κόρη της αγκαλιά με τον Δημήτρη Φιντιρίκο. Αυτή ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Μελίνας Νικολαΐδη με τον νέο σύντροφό της.

vandi23094

Οι δυο τους στέκονταν ακριβώς μπροστά στη σκηνή και ήταν διαχυτικοί, ενώ η Μελίνα τραβούσε βίντεο τη μητέρα της. Η Βανδή μάλιστα είπε στην κόρη της: «Το 2003 δεν μπορούσα να κουνηθώ πάνω στη σκηνή του Λυκαβηττού. Ησουν μέσα μου και ήσουν και βαριά». Η δημοφιλής τραγουδίστρια, 21 χρόνια μετά την ιστορική της συναυλία στο ίδιο σημείο, επέστρεψε στον Λυκαβηττό και καταχειροκροτήθηκε από τους χιλιάδες θαυμαστές της που βρέθηκαν εκεί.

vandi230942
Το φιλί της Νικολαΐδη με τον Φιντιρίκο μπροστά στη σκηνή

«Είναι πολύ σημαντική για μένα αυτή η μέρα, ο Λυκαβηττός δεν ήταν μια τυχαία επιλογή. Κάποιοι από εδώ ήσασταν αγέννητοι σε εκείνη την επική συναυλία, τότε που σας αποχαιρετούσα και έφευγα για τη Μαδρίτη με τον Ντέμη, που είχε πάρει μεταγραφή σε ισπανική ομάδα» είπε συγκινημένη η Δέσποινα Βανδή και πρόσθεσε: «Η σημερινή νύχτα είναι μια κατά μέτωπο αναμέτρηση με τη ζωή, με τα 21 αυτά χρόνια που πέρασαν. Τι γίναμε; Τι ζήσαμε; Είμαστε καλύτερα από ποτέ; Με τα σωστά και τα λάθη μας; Αυτό έχει σημασία, παιδιά, γιατί ο χρόνος περνάει. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ, γιατί απόψε εδώ είναι το μεγαλύτερο κομμάτι της καριέρας μου, ο Φοίβος. Φοίβο, σε ευχαριστώ για όλα αυτά που κάναμε μαζί».

vandi230941

Η Βανδή όμως αναφέρθηκε και στον τεράστιο Βασίλη Καρρά: «Ημουν 25 χρόνων τότε που με φώναξε ο Βασίλης Καρράς στο καμαρίνι του και μου είπε: “Πιτσιρίκα, σου έγραψα ένα τραγούδι”. Δεν το κατάλαβα τότε, αλλά αυτό και το “Αδιέξοδο” είναι δύο τραγούδια που με συγκινούν, γιατί θυμάμαι την αφέλεια που είχα τότε, τον παρορμητισμό, μια αθωότητα σχεδόν παιδική για όλα τα πράγματα. Τι χρόνια ήταν αυτά… Βασίλη, αν μ’ ακούς σε ευχαριστώ, όπου κι αν είσαι». Στη συνέχεια, δε, τραγούδησε το «Γέλα μου». Λίγο πριν από το τέλος της βραδιάς οι συνεργάτες της, ο Φοίβος, αλλά και η κόρη της Μελίνα ανέβηκαν στη σκηνή με μια τούρτα, εκφράζοντάς της την αγάπη τους.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η τρυφερή φιλία του Κούρκουλου jr με τη Σοφιάνα του «Survivor»

Μια τρυφερή φιλία φαίνεται πως έχει αρχίσει να ανθίζει...

Επιστρέφει στην τηλεόραση ο Βασίλης Λαζαρίδης

Ξανά στην τηλεόραση ο γιος της Πόπης Μαλλιωτάκη, Βασίλης...

Στη γειτονιά των αγγέλων ο συνθέτης Αλέξης Παπαδημητρίου!

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 80 ετών άφησε...