Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Κούκλες σαν το παλιό, καλό κρασί

Την ώρα που το αμερικανικό «People» έχει ανοίξει στο...

«Κονάνοι» με κρατικό πτυχίο!

Life coaching και με πτυχίο πλέον και μάλιστα με...

«Ο Τιμωρός»: Πρεμιέρα απόψε στις 21:00, με διπλό επεισόδιο!

Η πολυαναμενόμενη σειρά του Alpha κάνει πρεμιέρα απόψε το...

«Οπου γάμος και χαρά» ο Κασσελάκης… πρώτος

Αυτοί οι περίφημοι «κασσελίστας» με κλειστά τα μάτια και...

Κούκλες σαν το παλιό, καλό κρασί

Το περιοδικό «People» ανέδειξε τις πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου, που αψήφησαν το πέρασμα του χρόνου

Την ώρα που το αμερικανικό «People» έχει ανοίξει στο διαδίκτυο την ψηφοφορία για την ανάδειξη του πιο σέξι άνδρα στον κόσμο, σας παρουσιάζουμε τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες που αναδείχθηκαν οι «πιο όμορφοι άνθρωποι» στον κόσμο στην ιστορία του περιοδικού και μοιάζουν σαν να αψηφούν το πέρασμα του χρόνου, καθώς στις ημέρες μας παραμένουν πιο όμορφες από ποτέ.

  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Το ωραιότερο χαμόγελο του Χόλιγουντ, σύμφωνα με τις ψήφους των αναγνωστών του «People», χάρισε στην Τζούλια Ρόμπερτς τον τίτλο του ομορφότερου ανθρώπου όχι μία, αλλά πέντε φορές, καθώς κέρδισε το 1991, το 2000, το 2005, το 2010 και το 2017. Στις ημέρες μας, στα 56 της, δηλώνει ότι δεν κάνει τίποτα το ξεχωριστό με το μακιγιάζ για να διατηρήσει αγέραστη την ομορφιά της, καθώς δεν βρίσκει τον χρόνο.

peop230944
Τζόντι Φόστερ

Η Τζόντι Φόστερ ήταν 29 ετών το 1992 και μόλις είχε κερδίσει βραβείο Οσκαρ για την ερμηνεία της στη «Σιωπή των αμνών», όταν αναδείχθηκε «Ομορφότερος άνθρωπος» στον κόσμο από το «People». Τώρα, στα 61 της, είναι παντρεμένη με την Αλεξάντρα Χέντισον και παραμένει πιο γοητευτική από ποτέ, ενώ, όπως ξεκαθάρισε στο περιοδικό «More», δεν πρόκειται να καταφύγει στις επεμβάσεις αισθητικής για να φαίνεται πιο νέα.

peop230942
Σίντι Κροφορντ

Η Σίντι Κρόφορντ κέρδισε τον τίτλο του «People» το 1993, όταν σε ηλικία 27 ετών κυριαρχούσε ως αυθεντικό supermodel στις επιδείξεις μόδας στις παγκόσμιες πρωτεύουσες της υψηλής ραπτικής και ήταν παντρεμένη με τον Ρίτσαρντ Γκιρ. Τώρα, στα 58 της, εντυπωσιάζει με την ομορφιά της και έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τα μοντέλα Κάια και Πρίσλεϊ Γκέρμπερ, με τον δεύτερο σύζυγό της Ραντ Γκέρμπερ.

peop23094
Κάθριν Ζέτα Τζόουνς

Τον τίτλο κέρδισε το 2001 η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, η οποία δύο χρόνια νωρίτερα είχε μοιράσει εγκεφαλικά στους θαυμαστές της με την ελαστικότητα του κορμιού της στην ταινία «Διπλή παγίδα» με τον Σον Κόνερι. Τότε αποκάλυψε ότι το «μυστικό» της ομορφιάς της ήταν ότι τα βράδια έβαζε ενυδατικές κρέμες στο πρόσωπό της. Στα 54 της, η σταρ του Χόλιγουντ, που έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον σύζυγό της Μάικλ Ντάγκλας, συνεχίζει να κόβει την ανάσα σαν να μην πέρασε μια μέρα.

peop230947
Νικόλ Κίντμαν

Νικόλ Κίντμαν «και ξερό ψωμί» σκέφτονταν οι άνδρες που είχαν παρακολουθήσει τις γυμνές σκηνές της στην ταινία «Μάτια ερμητικά κλειστά», δίνοντάς της τον τίτλο το 2002, έναν χρόνο μετά το διαζύγιό της με τον Τομ Κρουζ. Στις ημέρες μας είναι παντρεμένη επί 18 χρόνια με τον Κιθ Ερμπαν και στα 57 της νιώθει τόσο μεγάλη αυτοπεποίθηση για την ομορφιά της, που δεν διστάζει να γυρίζει σκηνές με γυμνό, όπως στη φετινή σειρά «The Perfect Couple».

peop230945
Χάλι Μπέρι

Πριν από 21 χρόνια η Χάλι Μπέρι φιγούραρε στο εξώφυλλο του περιοδικού ως ο ομορφότερος άνθρωπος του 2003, έχοντας κερδίσει την απόλυτη καταξίωση ως ηθοποιός έναν χρόνο νωρίτερα, όταν πήρε βραβείο Οσκαρ για την ταινία «Monster’s Ball», στην οποία είχε πολλές γυμνές σκηνές. Στα 58 της δεν «κωλώνει» να αναρτήσει στο Instagram γυμνές φωτογραφίες της, ποζάροντας συνήθως σε μπαλκόνι, με τους θαυμαστές της να εκθειάζουν το «θανατηφόρο» κορμί της.

peop230946
Αντζελίνα Τζολί

Το 2006 ήρθε η σειρά της Αντζελίνα Τζολί, έναν χρόνο μετά το σκάνδαλο με τον παράφορο έρωτά της για τον Μπραντ Πιτ, που προκάλεσε το διαζύγιό του από την Τζένιφερ Ανιστον. Στα 49 της, έπειτα από το πολύκροτο διαζύγιό της από τον Πιτ, με τον οποίο είναι ακόμη στα δικαστήρια για τον αμπελώνα τους Σατό Μιραβάλ, στη Γαλλία, συνεχίζει να εντυπωσιάζει για την ομορφιά της αλλά και την αφοσίωσή της σε φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες.

peop230941
Τζένιφερ Λόπεζ

Ειδική αναφορά αξίζει να γίνει και σε τρεις σταρ οι οποίες αναδείχθηκαν «ομορφότερος άνθρωπος» στον κόσμο πιο πρόσφατα, αλλά όχι λιγότερο από μία δεκαετία πριν, καθώς μοιάζει σαν να μην πέρασε μια μέρα από πάνω τους. Πριν από 13 χρόνια, το 2011, τον τίτλο κέρδισε η Τζένιφερ Λόπεζ, τότε παντρεμένη με τον Μαρκ Αντονι. Ακολούθησε το διαζύγιό της από τον σταρ της λάτιν μουσικής, ο γάμος-έκπληξη με τον Μπεν Αφλεκ και το διόλου έκπληξη πρόσφατο τέταρτο διαζύγιό της, σε ηλικία 55 ετών.

peop230943
Μπιγιονσέ

«Νιώθω πιο όμορφη από ποτέ, διότι μόλις γέννησα» δήλωσε η Μπιγιονσέ το 2012 όταν κέρδισε τον τίτλο, καθώς είχε φέρει στη ζωή την Μπλου Αϊβι, το ένα από τα τρία παιδιά της με τον σύζυγό της Τζέι Ζι. Στα 43 της η Μπιγιονσέ κάθεται στην κορυφή της λίστας των πιο επιτυχημένων τραγουδιστών στον κόσμο, καθώς είναι η τραγουδίστρια με τα περισσότερα Grammy Awards, ενώ το νέο της άλμπουμ με κάντρι μουσική γνωρίζει παγκόσμια επιτυχία.

Τέλος, η Γκουίνεθ Πάλτροου αναδείχθηκε ομορφότερος άνθρωπος το 2013 όταν ήταν 41 ετών, δηλώνοντας ότι το σώμα της είχε καλύτερες αναλογίες από όταν ήταν 20 ετών. Οι θαυμαστές της λένε το ίδιο και τώρα που είναι 52 ετών, με την Πάλτροου να υποστηρίζει ότι το οφείλει κυρίως στην περιποίηση του δέρματός της, γεγονός που εκμεταλλεύεται για να πουλήσει χιλιάδες προϊόντα ομορφιάς και όχι μόνο μέσα από την ιστοσελίδα της goop.

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γκάζι αυτοκτονίας από τον Πρώιο του «MasterChef» & της Sirina

Ο επίλογος της οικογενειακής τραγωδίας του 58χρονου πρώην παίκτη...

Η τρυφερή φιλία του Κούρκουλου jr με τη Σοφιάνα του «Survivor»

Μια τρυφερή φιλία φαίνεται πως έχει αρχίσει να ανθίζει...

Επιστρέφει στην τηλεόραση ο Βασίλης Λαζαρίδης

Ξανά στην τηλεόραση ο γιος της Πόπης Μαλλιωτάκη, Βασίλης...