Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Η μητέρα του Μάρκου Σεφερλή ξεσπάει για τον πόλεμο που έχει ξεκινήσει...

«Ζήλια για το παιδί μου και τίποτα άλλο». Με...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Ελέγξτε τα νεύρα σας και τα ξεσπάσματά σας,...

Οδυσσέας Σταμούλης: «Η απώλεια του δικού μου παιδιού δεν θεωρώ ότι είναι...

Ο Οδυσσέας Σταμούλης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή Το...

Συγκλονίζει η Δώρα Χρυσικού: «Μέσα σε τρεις μήνες πήγα να πάθω διάτρηση...

Η Δώρα Χρυσικού στην συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Ελέγξτε τα νεύρα σας και τα ξεσπάσματά σας, και φροντίστε να έχετε μεγαλύτερη υπομονή με όσους σας δημιουργούν προβλήματα. Η έντονη επιθυμία σας να κατοχυρώσετε και να διατηρήσετε τη θέση σας θα σας βάλει σε διαδικασία νέων διαβουλεύσεων.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι συνθήκες στον εργασιακό χώρο θα είναι κάπως περίεργες. Διατηρήσετε πιο μετριοπαθή στάση προς τους συνεργάτες σας ή απέναντι σε άτομα κύρους. Η επαγγελματική σας ευελιξία θα περιορίσει τις κόντρες και τις αντιπάθειες με τους συναδέλφους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα βελτιωθεί η ψυχολογία σας και θα αυξηθεί ο ερωτισμός σας. Ασχοληθείτε εντατικότερα με τον οικονομικό τομέα σας για να έρθει πιο γρήγορα η ανάκαμψη που περιμένετε. Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες πριν δεχθείτε προτάσεις που θα σας γίνουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Συνεχίζονται οι δυσκολίες στον τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους, οπότε αποφύγετε να πάρετε μέρος σε συζητήσεις που κρύβουν παρασκηνιακές καταστάσεις, γιατί θα επηρεάσετε τη δημόσια εικόνα σας και ίσως προκαλέσετε κακόβουλα σχόλια τρίτων.

ΛΕΩΝ: Διαχωρίστε τις αληθινές από τις ουτοπικές καταστάσεις για να μην έχετε απογοητεύσεις στη συνέχεια. Κρατήστε μια ισορροπία στις προσωπικές σας επαφές, γιατί παρότι το κλίμα θα δείχνει πιο ήρεμο, αρκετές από τις σχέσεις σας μπορεί να δοκιμαστούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η επιπόλαια αντιμετώπιση ενός θέματος μπορεί να σας βάλει σε μεγαλύτερες υποχρεώσεις από αυτές που αντέχετε. Η υπομονή και η κατανόηση θα είναι οι καλύτεροι σύμβουλοί σας για τη σχέση σας. Ο χρόνος θα δείξει την εξέλιξη των πραγμάτων.

ΖΥΓΟΣ: Με τη βοήθεια προσώπων που πιστεύουν σε εσάς θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε όποιες υποθέσεις έχετε. Εντείνετε τις προσπάθειες για να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας. Εγκαινιάστε μια σειρά εμπειριών σε προσωπικό και αισθηματικό επίπεδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα πολλά που έχετε να κάνετε σας βοηθούν να μη γυρίζετε στο παρελθόν. Τα θέματα που θα κληθείτε να λύσετε δεν έχουν μόνο προσωπικό ενδιαφέρον. Η επιπολαιότητά θα σας ωθήσει να πείτε λόγια χωρίς να σκεφτείτε ποια θα είναι τα αποτελέσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην απογοητευτείτε, αν λήξει άδοξα ο καινούργιος έρωτάς σας. Αρχίζουν να γίνονται ξεκάθαρες οι σημαντικές προοπτικές που έχετε στον επαγγελματικό τομέα. Είστε πιο κοντά στα αποτελέσματα που θέλετε και οι αμφιβολίες σας θα αρχίσουν να ξεδιαλύνονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα λόγια συνεργατών σας έχουν δημιουργήσει την εντύπωση πως δεν πρέπει να εμπιστευτείτε τη λογική σας. Προσέξτε τις κινήσεις σας και δώστε στον εαυτό σας τον χρόνο να αναλύσει όλα τα συν και τα πλην πριν πάρετε τις οριστικές αποφάσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η κούραση που νιώθετε θα σας αποθαρρύνει από το να αναλάβετε περισσότερες υποχρεώσεις. Θα χρειαστεί όμως να αντιμετωπίσετε με επιπλέον δυναμισμό κάποιες ανακατατάξεις που θα προέλθουν από αλλαγές συσχετισμών ή οικονομικές συγκυρίες.

ΙΧΘΥΕΣ: Προγραμματίστε τις δουλειές σας χωρίς αγωνία και άγχος και θα ενθουσιαστείτε με το αποτέλεσμα. Εξάλλου, ανάλογα με τις περιστάσεις, ξέρετε να βάζετε μπρος τους μηχανισμούς επίθεσης και αυτοάμυνας όταν υπάρχουν κακόβουλες προθέσεις ή δυσκολίες.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γκάζι αυτοκτονίας από τον Πρώιο του «MasterChef» & της Sirina

Ο επίλογος της οικογενειακής τραγωδίας του 58χρονου πρώην παίκτη...

Μαζί στον Λυκαβηττό Φιντιρίκος και Νικολαΐδη για τα 30 χρόνια της Βανδή

«Βασίλη, σε ευχαριστώ όπου κι αν είσαι» είπε για...