Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Έξαλλος ο Γκλέτσος με την Καινούργιου, την αποκάλεσε «ομοφοβική» πριν αποχωρήσει από...

Ο Απόστολος Γκλέτσος έκανε την Κατερίνα Καινούργιου... του αλατιού....

Ανδρέας Ευαγγελόπουλος: Ο εθνικός σταρ παντρεύεται το αγόρι του

Επί σχεδόν τρεις δεκαετίες ο Ανδρέας Ευαγγελόπουλος απασχολούσε τις...

Η μητέρα του Μάρκου Σεφερλή ξεσπάει για τον πόλεμο που έχει ξεκινήσει...

«Ζήλια για το παιδί μου και τίποτα άλλο». Με...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Ελέγξτε τα νεύρα σας και τα ξεσπάσματά σας,...

Έξαλλος ο Γκλέτσος με την Καινούργιου, την αποκάλεσε «ομοφοβική» πριν αποχωρήσει από τη «Super Κατερίνα»

Απόστολος εν υαλοπωλείω

Ο Απόστολος Γκλέτσος έκανε την Κατερίνα Καινούργιου… του αλατιού. Τη χαρακτήρισε ομοφοβική και την αποκάλεσε -εμμέσως, πλην- σαφώς ραδιούργα, που σκοπό της έχει μόνο την τηλεθέαση σε κάθε συζήτηση που ανοίγει στα τηλεοπτικά παράθυρα. Ο δημοφιλής ηθοποιός και υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ έγινε ταύρος εν υαλοπωλείω όταν η Κατερίνα Καινούργιου πήγε να τον μπλέξει σε μια συζήτηση περί ΣΥΡΙΖΑ, Κασσελάκη και σεξουαλικών επιλογών.

kainourgiou24094

Ο Απόστολος Γκλέτσος ήταν καλεσμένος -σε ζωντανή σύνδεση- στην εκπομπή «Super Κατερίνα», στον Alpha, και μίλησε για τον Στέφανο Κασσελάκη αλλά και για την υποψηφιότητά του για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της συζήτησης επικράτησε ένταση ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και στον Απόστολο Γκλέτσο, με αφορμή τα σχόλια για τον Στέφανο Κασσελάκη και το θέμα της ομοφυλοφιλίας.

Συγκεκριμένα, ο Απόστολος Γκλέτσος χαρακτήρισε ομοφοβική την παρουσιάστρια και έγινε το «έλα να δεις» στο πλατό της ωραίας Κατερίνας. «Εμένα δεν θα μου βάλετε τέτοιες τρικλοποδιές για να κάνετε τηλεθέαση. Οσο το κουβεντιάζουμε αυτό το θέμα, κάνουμε κακό. Πάμε σε άλλο θέμα, κυρία Κατερίνα. Είσαι ομοφοβική, σε κατηγορώ ευθέως και προσπαθείς να κάνεις τηλεθέαση με αυτό το θέμα» είπε έξαλλος ο Απόστολος Γκλέτσος.

kainourgiou240941

«Απόστολε, μαζί μου μιλάς; Το ίδιο πράγμα λέμε. Αρχικά με προσβάλλεις πάρα πολύ που το λες, με ξέρεις τόσα χρόνια. Σε ρωτάω, επειδή η ελληνική κοινωνία είναι συντηρητική και του την πέσανε του ανθρώπου» απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου, που έγινε έξαλλη με το σχόλιο του Απόστολου Γκλέτσου.

kainourgiou240943

«Εσύ το βάζεις για συζήτηση και το βάζεις με έναν άνθρωπο που το έχει ξεκαθαρίσει και έχω κάνει πόλεμο γι’ αυτό. Βάζεις τώρα σ’ εμένα ως θέμα την ομοφυλοφιλία; Πάμε παρακάτω, ομοφοβικούλα μου, πάμε παρακάτω…» συνέχισε ο Απόστολος Γκλέτσος. «Θα τον κλείσω τον Απόστολο Γκλέτσο, δεν επιτρέπω σε κανέναν να με λέει ομοφοβική» είπε η Κατερίνα Καινούργιου, με τον Απόστολο Γκλέτσο να αποχωρεί κλείνοντας την κάμερα και να λέει: «Από το τίποτα βγάζεις ξίγκι για να κάνεις τηλεθέαση».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γκάζι αυτοκτονίας από τον Πρώιο του «MasterChef» & της Sirina

Ο επίλογος της οικογενειακής τραγωδίας του 58χρονου πρώην παίκτη...

Μαζί στον Λυκαβηττό Φιντιρίκος και Νικολαΐδη για τα 30 χρόνια της Βανδή

«Βασίλη, σε ευχαριστώ όπου κι αν είσαι» είπε για...

Η τρυφερή φιλία του Κούρκουλου jr με τη Σοφιάνα του «Survivor»

Μια τρυφερή φιλία φαίνεται πως έχει αρχίσει να ανθίζει...