Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Η Ρωσίδα καλλονή που άθελά της «παγίδεψε» τον Αλβανό έμπορο ναρκωτικών «Παουλίν»

Η Ολέσια, ξανθιά δίμετρη Ρωσίδα, έγινε κατά λάθος η...

Έξαλλος ο Γκλέτσος με την Καινούργιου, την αποκάλεσε «ομοφοβική» πριν αποχωρήσει από...

Ο Απόστολος Γκλέτσος έκανε την Κατερίνα Καινούργιου... του αλατιού....

Ανδρέας Ευαγγελόπουλος: Ο εθνικός σταρ παντρεύεται το αγόρι του

Επί σχεδόν τρεις δεκαετίες ο Ανδρέας Ευαγγελόπουλος απασχολούσε τις...

Η μητέρα του Μάρκου Σεφερλή ξεσπάει για τον πόλεμο που έχει ξεκινήσει...

«Ζήλια για το παιδί μου και τίποτα άλλο». Με...

Η Ρωσίδα καλλονή που άθελά της «παγίδεψε» τον Αλβανό έμπορο ναρκωτικών «Παουλίν»

Η «καβάτζα» σε βράχια του νησιού και η σύλληψή του το 2021 για τον ίδιο λόγο

Η Ολέσια, ξανθιά δίμετρη Ρωσίδα, έγινε κατά λάθος η «αχίλλειος πτέρνα» του 48χρονου Αλβανού «Παουλίν», που για πολλοστή φορά διακινούσε κοκαΐνη σε… απαιτητικούς πελάτες του στην κοσμοπολίτικη Μύκονο.

  • Από τον Βασίλη Χήτο

Με τη διακριτική επιτήρηση των αστυνομικών διαπιστώθηκε ότι ο βασικός κατηγορούμενος, που διέμενε στην Κλούβα Μυκόνου, επισκεπτόταν τακτικά οικία, στην οποία συναντούσε μια εντυπωσιακή ξανθιά γυναίκα. Ετσι, μεσημβρινές ώρες στις 19/9/2024 αστυνομικοί της Μυκόνου την προσήγαγαν, την ανέκριναν και διαπίστωσαν πως πρόκειται για 44χρονη Ρωσίδα που είχε «ρίξει άγκυρα» στο νησί των ανέμων, αλλά που τον χειμώνα ζει στις Αχαρνές Αττικής.

alv24094
Η Ρωσίδα καλλονή, που άθελά της έγινε «πρωταγωνίστρια»

Εξεταζόμενη ενόρκως, η ξανθιά καλλονή ανέφερε ότι γνώρισε τον Αλβανό προ ολίγων ημερών, όταν την επισκέφθηκε στην οικία της στη Μύκονο, όπου βρίσκεται για… διακοπές, προκειμένου να πωλήσει αντί του χρηματικού ποσού των 80 ευρώ ποσότητα κοκαΐνης σε «περιστασιακό ερωτικό της σύντροφο, που βρισκόταν στο δωμάτιό της και ο οποίος είχε προσκαλέσει τον κατηγορούμενο εκεί». Οι διώκτες «τσίμπησαν» κάθε κίνηση του Αλβανού, με γεωγραφικές συντεταγμένες που ανακτήθηκαν από τις κεραίες της κινητής τηλεφωνίας και που υπεδείκνυαν μάλιστα επακριβώς, με κωδικοποιημένους αριθμούς, την κάθε του κίνηση. Ετσι τις προηγούμενες ημέρες αποκαλύφθηκε και μία από τις κρυψώνες του σε βράχια.

alv240941
Ο Αλβανός ναρκέμπορος

Οι αστυνομικοί επισημαίνουν στην έκθεσή τους πως: «Από την υπηρεσία μας αξιολογήθηκε ως υψηλού ενδιαφέροντος θέση με γεωγραφικές συντεταγμένες: 37.4540… , 25.3453…, αφού, όπως προέκυψε από την επιτήρηση, ο κατηγορούμενος το επισκεπτόταν καθημερινά και μάλιστα αρκετές φορές την ίδια ημέρα. Το εν λόγω απόμερο σημείο τυγχάνει παρακείμενο αγροτικού δρόμου, ο οποίος οδηγεί σε αδιέξοδο, με μηδενική σχεδόν κίνηση οχημάτων και ατόμων. Κατόπιν των ανωτέρω, θεωρήθηκε σφόδρα πιθανό ότι παρακείμενα αυτού βρίσκεται η κρυψώνα-καβάτζα όπου αποθήκευε ναρκωτικές ουσίες. Ενεκα του απόμερου της τοποθεσίας και της μηδενικής κίνησης, το επίμαχο σημείο ήταν δυσεπιτήρητο και παρά τις επισταμένες έρευνες, δεν ανευρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες, παρά μόνο απογευματινές ώρες στις 18/9/2024, όταν ο Αλβανός εθεάθη να αποκρύβει κάτω από βράχο μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία περιέχουσα ναρκωτική ουσία, πιθανόν κοκαΐνη, μεικτού συνολικού βάρους 0,8».

alv240942
Η Ρωσίδα καλλονή, που άθελά της έγινε «πρωταγωνίστρια»

Οπως διαπιστώθηκε από τη διακριτική επιτήρηση, ο 48χρονος μ’ ένα άσπρο Piaggio πήγαινε σε μπαρ και ξενοδοχεία στην Aνω Μερά και μοίραζε κοκαΐνη αλλά και χασίς, αντί του ποσού των 100 και 20 ευρώ το γραμμάριο. Αξιο μνείας τυγχάνει το γεγονός ότι ο Αλβανός είχε συλληφθεί στις 31/7/2021 να διακινεί ναρκωτικές ουσίες (κοκαΐνη, κάνναβη, MDMA) πάλι στο νησί των ανέμων και έλαβε αποφυλακιστήριο στις 31/1/2024 από τις Φυλακές Μαλανδρίνου με περιοριστικούς όρους. Με την επάνοδό του μάλιστα στο νησί της Μυκόνου, τον Φεβρουάριο του 2024, επισκεπτόταν τους πρώην «πελάτες» του, δηλώνοντάς τους την εκ νέου διαθεσιμότητά του ως διακινητής ναρκωτικών ουσιών διαφορετικών τύπων, με σκοπό να επαναφέρει το «πελατειακό δίκτυο», το οποίο είχε απωλέσει μετά τη σύλληψή του, το 2021. Μάλιστα, διατήρησε παρόμοιο τρόπο δράσης με αυτόν που ενεργούσε το 2021, αποκρύπτοντας τις ναρκωτικές ουσίες σε κρυψώνες-καβάτζες και λαμβάνοντας μέτρα αντιπαρακολούθησης κατά τις μετακινήσεις του.

Μαζί με τον 48χρονο «Παουλίν» συνελήφθη ο 56χρονος Ζαννή και ο 60χρονος απ’ το Δαρφάκι Μυκόνου, που όμως έχει γεννηθεί στη Γερμανία. Από τις έρευνες που έκανε η Αστυνομία και στα δύο σπίτια των συνεργών του, διαπιστώθηκε ότι ο Αλβανός αποθήκευε και «έκοβε» τις δόσεις των ναρκωτικών.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γκάζι αυτοκτονίας από τον Πρώιο του «MasterChef» & της Sirina

Ο επίλογος της οικογενειακής τραγωδίας του 58χρονου πρώην παίκτη...

Μαζί στον Λυκαβηττό Φιντιρίκος και Νικολαΐδη για τα 30 χρόνια της Βανδή

«Βασίλη, σε ευχαριστώ όπου κι αν είσαι» είπε για...

Η τρυφερή φιλία του Κούρκουλου jr με τη Σοφιάνα του «Survivor»

Μια τρυφερή φιλία φαίνεται πως έχει αρχίσει να ανθίζει...