Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Στην αίτηση αποφυλάκισής του ο μοιραίος σταθμάρχης Λάρισας απαλλάσσει τον εαυτό του...

Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα επιχείρησε ο μοιραίος σταθμάρχης Λάρισας...

Γιώργος Λιάγκας: Ξέσπασε φωτιά στο σπίτι του παρουσιαστή

Ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής του...

Οι ψίθυροι γίνονται… φωνές για σχέση του Γκέντσογλου με τη Δαλάκα

Νέο ειδύλλιο στην πόλη; Οι τηλεοπτικές εκπομπές και τα...

Το μεγαλύτερο έπαθλο των τελευταίων 7 ετών διεκδικούν απόψε οι παίκτες του...

Λίγες ώρες απομένουν για τη μεγάλη κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ,...

Οι ψίθυροι γίνονται… φωνές για σχέση του Γκέντσογλου με τη Δαλάκα

Survi... love

Νέο ειδύλλιο στην πόλη; Οι τηλεοπτικές εκπομπές και τα δημοσιεύματα τα τελευταία 24ωρα έχουν πάρει φωτιά για το νέο κρυφό ζευγάρι της σοουμπίζ, τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή Σάββα Γκέντσογλου και την Κατερίνα Δαλάκα.

Οι φήμες για τη συγκεκριμένη σχέση έχουν ακουστεί από καιρό, όταν ο Σάββας αποχώρησε από το «Survivor 2024» και αρκετά πλάνα τον έδειχναν να έχει αποκτήσει μια παραπάνω οικειότητα με τη συμπαίκτριά του Κατερίνα Δαλάκα. Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο πρώην σύντροφος της Αγγελικής Ηλιάδη αποκάλυψε πως ναι μεν υπήρξε φλερτ μεταξύ αυτού και μιας κοπέλας στον Αγιο Δομίνικο, χωρίς να δώσει ωστόσο το όνομά της στη δημοσιότητα. Μήνες μετά το σκηνικό αυτό φτάνουμε στο σήμερα! Τα τελευταία 24ωρα, λοιπόν, με αφορμή κάποιες κοινές αναρτήσεις στις οποίες ο Γκέντσογλου και η Δαλάκα φαίνονται στο ίδιο αυτοκίνητο την ίδια στιγμή, η φήμη αυτή άρχισε να φουντώνει ξανά.

dalaka24094

Με τη νέα φημολογούμενη σχέση του ποδοσφαιριστή ασχολήθηκε και η εκπομπή «Πρωινό» στον ΑΝΤ1: «Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Σάββας Γκέντσογλου την ίδια ώρα στο ίδιο αυτοκίνητο, δεν ξέρω αν εσάς σας λέει κάτι, αλλά εμένα μου λέει…» είπε ρεπόρτερ της παραγωγής. Η δημοσιογράφος Αφροδίτη Γραμμέλη, όμως, τόνισε πως είναι φίλοι και δεν τρέχει τίποτα.

Μετά τον ντόρο το Youweekly.gr επικοινώνησε με τον Σάββα, ο οποίος τόνισε πως είναι απλώς δυο καλοί φίλοι και πως βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες μαζί και με άλλους συμπαίκτες τους από το ριάλιτι επιβίωσης του Σκάι για να γιορτάσουν τα γενέθλιά του. Πάντως και τον Αύγουστο ο Σάββας και η Κατερίνα συναντήθηκαν μετά το τέλος του παιχνιδιού «Survivor», κάνοντας μάλιστα σχετική ανάρτηση στα social media. Ο Σάββας Γκέντσογλου πόζαρε με την Κατερίνα Δαλάκα γράφοντας κάτω από τη φωτογραφία τους: «Με legend… μετά από τόσον καιρό».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γκάζι αυτοκτονίας από τον Πρώιο του «MasterChef» & της Sirina

Ο επίλογος της οικογενειακής τραγωδίας του 58χρονου πρώην παίκτη...

Ανδρέας Ευαγγελόπουλος: Ο εθνικός σταρ παντρεύεται το αγόρι του

Επί σχεδόν τρεις δεκαετίες ο Ανδρέας Ευαγγελόπουλος απασχολούσε τις...