Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Μαρίνα Ψάλτη: «Με τη Μαρινέλλα δεν είμαστε φίλες, είμαστε οικογένεια»

Η Μαρίνα Ψάλτη κάθισε στον καναπέ της εκπομπής Super...

«Άγιος έρωτας»: Σανίδα σωτηρίας για την Χλόη ο π. Νικόλαος

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος...

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Στις παραστάσεις του Μάρκου Σεφερλή έχω γελάσει και έχω περάσει...

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Το Πρωινό»...

Τζένη Θεωνά: «Θέλουμε πολύ δεύτερο παιδάκι, αλλά αισθανόμαστε και πανικό»

Η Τζένη Θεωνά παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή Happy...

Ματούλα Ζαμάνη: Η κίνηση της πληθωρικής τραγουδοποιού να βγάλει live την μπλούζα της δυναμίτισε τα πάνελ των εκπομπών

Πρωινός «τυφώνας» για την ημίγυμνη Ζαμάνη

«Τυφώνας» Ματούλα Ζαμάνη «σάρωσε» τη showbiz δυναμιτίζοντας τα πάνελ των τηλεοπτικών εκπομπών και όχι μόνο. Η κίνηση της πληθωρικής τραγουδοποιού να βγάλει την μπλούζα της και να μείνει με το σουτιέν πάνω στη σκηνή του Θεάτρου Βράχων στο φινάλε πρόσφατης συναυλίας της έγινε viral.

zamani031041
Η στιγμή που η τραγουδοποιός μένει στη σκηνή με το σουτιέν

«Αθήνα, αυτό είναι αγάπη, αυτό είναι κα*λα, αυτό είναι κατανόηση, αυτό είναι συνεννόηση» είπε η εκκεντρική καλλιτέχνις λίγο προτού πετάξει το φανελάκι της στο κοινό που παραληρούσε, αποχωρώντας έτσι με τρόπο θορυβώδη από το stage. Το περιστατικό έγινε πρώτο trend στα social media, καθώς πολλοί σχολίασαν με τρόπο ακόμα και χυδαίο τη Ματούλα Ζαμάνη και άλλοι την υπερασπίστηκαν, ενώ και ο κόσμος των τηλεοπτικών πάνελ φάνηκε διχασμένος.

Στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 η Αρια Καλύβα «σκοτώθηκε» με την Αφροδίτη Γραμμέλη. «Ας μας πει κάποιος σε τι αποσκοπεί αυτή η πράξη. Πέραν του ότι είναι αντιαισθητική σε κάθε περίπτωση… Και δεν αναφέρομαι στο θέμα των κιλών. Το ίδιο αντιαισθητική θα ήταν αν το έκανε η κυρία Βανδή, αντιαισθητικό ήταν όταν ο κύριος Μαζωνάκης έκανε ότι ουρούσε στην πίστα. Τη δημόσια εικόνα σου οφείλεις να την προστατεύεις και ειδικά όταν είσαι και κάποιας ηλικίας» είπε αρχικά η Αρια Καλύβα, με την Αφροδίτη Γραμμέλη να παίρνει τον λόγο φανερά εκνευρισμένη: «Εγώ ακούω τώρα και τρελαίνομαι σιγά σιγά… Ακούω κουβέντες για ηλικίες και για κιλά. Ντροπή!» σχολίασε.

liagkas24094

«Ντροπή είναι να μην έχουμε συναίσθηση της ηλικίας μας και να καταργούμε και τη λογική» τη διέκοψε η συνάδελφός της. «Ασε με να μιλήσω, ρε Αρια, κάποια στιγμή, να ακουστώ… Αυτό είναι στον δικό σου κώδικα, εγώ έχω τον δικό μου άξονα, δεν είμαστε στο ίδιο» σημείωσε η τηλεκριτικός. Από την πλευρά του ο παρουσιαστής της εκπομπής Γιώργος Λιάγκας τόνισε: «Το αισθητικά αποδεκτό ή μη αποδεκτό είναι προσωπικό ζήτημα για τον καθένα. Είναι δικαίωμά της να πετάξει την μπλούζα, προφανώς δεν έχει να κάνει με τα παραπάνω ή λιγότερα κιλά, όμως το αν μου αρέσει ή δεν μου αρέσει είναι δικό μου θέμα. Κι εμένα αισθητικά δεν μου αρέσει. Δεν μου αρέσει να βγάζει κάποιος την μπλούζα πάνω στη σκηνή, όποιος κι αν είναι».

skorda mikroutsikos25074

Σε αντιπαράθεση για το ίδιο θέμα ήρθαν «on air» και οι συνεργάτες της εκπομπής της Φαίης Σκορδά. «Το να κάνει αυτή την κίνηση και να βγαίνουν τοξικά, χυδαία σχόλια με βρίσκει κάθετο. Αλλά σαν κίνηση εμένα δεν μου αρέσει αυτό και όχι για το αν είναι υπέρβαρη ή όχι, αλλά αυτός ο αγοραίος διονυσιασμός… Δεν δικαιολογείται, αυτό λέγεται ενθουσιασμός και θα κριθείς για το πώς θα τον εκφράσεις. Την εκτιμώ, αλλά έχασε ένα μέτρο εδώ» είπε τη γνώμη του ο Ανδρέας Μικρούτσικος. «Εχουμε δει κι έχουμε δει πράγματα που μπορεί να μη μας άρεσαν και ελέω μίας ταμπέλας φοβόμαστε να τα πούμε. Γιατί αυτή η υποκρισία ξαφνικά; Η Ματούλα Ζαμάνη μας πείραξε; Ο Ρουβάς μια ζωή γυμνός τραγουδούσε, η Κατερίνα Λιόλιου κάθεται και τραγουδάει με τα πόδια ανοιχτά, ο Γιώργος Μαζωνάκης έκανε αναπαράσταση ότι έκανε την ανάγκη του επάνω στη σκηνή» παρατήρησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, εκφράζοντας τη διαφωνία του στη γνώμη του Ανδρέα Μικρούτσικου.

ouggarezos2864

Την ίδια ώρα στη «Super Κατερίνα» η οικοδέσποινα της εκπομπής δήλωσε σοκαρισμένη από τα χυδαία σχόλια που διάβασε για τη Ματούλα Ζαμάνη στο διαδίκτυο. «Τα σχόλια είναι τραγωδία. Ντροπή! Ακόμα και να μη σου αρέσει αυτό που βλέπεις, αυτά τα σχόλια είναι αισχρά! Καταλαβαίνω να μη σου αρέσει, αλλά πρέπει να βγάλεις όλη αυτή τη χυδαιότητα;» αναρωτήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου, προτού προβάλει ένα απόσπασμα από τις δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το θέμα, όπως έγιναν χθες στη ραδιοφωνική του εκπομπή.

kainourgiou240741

«Οι μισές γυναίκες που θα είχαν ένα πιο αθλητικό σώμα θα έλεγαν “ΟΚ, δεν έγινε και τίποτα να βγάλει η Βανδή το μπλουζάκι της”. Η κοπέλα αυτή έβγαλε την μπλούζα της και τη θαύμασα. Υποκλίνομαι. “Ματούλα, δεν σε έχω γνωρίσει, ελπίζω να βρεθούμε κάποια στιγμή. Μπράβο, ρε κορίτσι μου, μπράβο που δεν κόμπλαρες”. Μακάρι τελικά ο σχολιασμός να είναι επειδή έβγαλε την μπλούζα και όχι επειδή μπορεί να έχει λίγα παραπάνω κιλά από κάποια καλλιτέχνιδα που έχουμε δει σε σκηνές να κάνει κάτι αντίστοιχο» σχολίασε ο «Αρνι» υπερασπιζόμενος την τραγουδοποιό.

arnaoutoglou1113

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κλαούντια Ζαΐμη: Από τις ταινίες του Σειρηνάκη, στο «Power of love»

Αποκαλύψεις-φωτιά και με φωτογραφικά πειστήρια για το «ροζ» παρελθόν...

Όσα έγιναν στο γαμήλιο πάρτι της Θεοδώρας στα ιστορικά «Αστέρια»!

Οι κυρίες πέταξαν τα ακριβά τους γοβάκια, οι κύριοι...

Κατακεραύνωσε τον πατέρα του στην κατάθεσή του ο τρίτος γιος του ισοβίτη Πέτρου Μιχαλεάκου

Γροθιά στο στομάχι δίνουν όσα αποκαλύπτονται μέσα από τις...

Η πρωταγωνίστρια στον ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα ποζάρει με περίστροφο μέσα στο σχολείο της

Απίστευτες σκηνές και περιστατικά που μοιάζουν βγαλμένα από την...

Στο Island της Αθηναϊκής Ριβιέρας η Παπαδάκη μετά τη σύλληψή της για αρπαγή ανηλίκων

Σε ένα από τα γνωστότερα παραλιακά νυχτερινά κέντρα διασκέδασε...

Έξαλλη η Ανθή Βούλγαρη: «Αυτό το fake πρέπει να σταματήσει»

Αρκετές είναι οι συζητήσεις και τα αρνητικά σχόλια γύρω...