Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Κυριακή 06 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ: Ισως ένα άτομο του παρελθόντος επιστρέψει μετανιωμένο. Εάν...

Οι υψηλές αμοιβές των star ηθοποιών και η κόντρα των καναλιών με...

Σταρ ηθοποιοί εναντίον καναλιών και κανάλια εναντίον παραγωγών. Πόλεμος...

«The Reunion»: Πρεμιέρα Πέμπτη 17 Οκτωβρίου

Πριν από 10 χρόνια, δύο φίλοι, ο Σάκης και...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Κυριακή 06 Οκτωβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Ισως ένα άτομο του παρελθόντος επιστρέψει μετανιωμένο. Εάν δεν έχετε τις απαραίτητες βάσεις, μην κάνετε ανοίγματα, γιατί προβλέπεται να ξεφύγετε και να χάσετε τους στόχους σας. Οι προστριβές και οι εντάσεις με τους άλλους δεν θα βοηθούν ιδιαίτερα την τύχη σας, τις συνεργασίες σας αλλά ούτε και τις προσωπικές σας σχέσεις. Το γεγονός ότι βρίσκεστε σε φάση αλλαγής των πεποιθήσεων και των νοοτροπιών σας δεν συμβαδίζει με την τύχη σας. Ο υπέρμετρος ενθουσιασμός δεν θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε τις επιθυμίες σας, γι’ αυτό μην ξεπεράσετε τα όρια.

ΤΑΥΡΟΣ: Εκτός από το να στηρίζεστε σε όνειρα, σκεφτείτε τη σχέση σας και ανακαλύψτε πού σας οδηγεί η κοινή σας πορεία. Για να καταλάβετε τι μπορεί να προχωρήσει και τι όχι, δώστε σημασία στα σημάδια που υπάρχουν γύρω σας. Μην επιτρέψετε στα συναισθήματά σας να σας κάνουν υποκειμενικούς. Εάν θέλετε να πραγματοποιηθούν οι αλλαγές που σχεδιάζετε, μη στηρίζεστε στους άλλους. Μόνο συγκρατώντας την επιθετικότητά σας θα πετύχετε περισσότερα. Εκμεταλλευτείτε όσες ευκαιρίες σάς παρουσιαστούν και προσπαθήστε να μη χάσετε καμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Καλυτερεύει η ατμόσφαιρα στη σχέση με τον σύντροφό σας, αφήνοντάς σας να απολαύσετε μια όμορφη μέρα μαζί, κάνοντας από κοινού πράγματα που θα ευχαριστούν και τους δυο σας. Εκφράστε τις ιδέες και τους στόχους σας, φροντίζοντας να είστε κατανοητοί στους άλλους, ώστε να πετύχετε άμεση αναγνώριση σε ορισμένους κύκλους που συναναστρέφεστε. Θα βρείτε τις λύσεις που χρειάζεστε, όπως και θα ξεκαθαρίσετε τη σχέση σας με κάποιους συγγενείς. Εάν μερικές φορές πιστεύετε ότι υπάρχουν άτομα που δεν σας κατανοούν, μην το παίρνετε τόσο βαριά και μη γίνεστε μυστικοπαθείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είναι πολύ πιθανόν να έρθουν στη σκέψη σας θέματα του παρελθόντος, ενώ θα κυριαρχήσουν μόνο ευχάριστες αναμνήσεις. Τα σχέδιά σας θα αρχίσουν να υλοποιούνται και να γίνονται πραγματικότητα. Οσοι από εσάς είστε αδέσμευτοι θα σταθείτε αρκετά τυχεροί στην αναζήτηση συντρόφου. Αρκετές στιγμές μέσα στη μέρα θα παρασυρθείτε και θα αντιδράσετε υπερβολικά, χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος, γι’ αυτό θα πρέπει να σκεφτείτε ψύχραιμα, προτού πείτε λόγια που θα στενοχωρήσουν άτομα που δεν θα θέλατε ή προτού κάνετε λάθη από βιαστικές κινήσεις.

ΛΕΩΝ: Τα εμπόδια, οι καθυστερήσεις και οι παρανοήσεις θα δημιουργούν εμπόδια σε ό,τι καινούργιο σάς προκύπτει. Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι και συγκρατημένοι στις αποφάσεις σας, ώστε να μη δημιουργήσετε από μόνοι σας προβλήματα στο μέλλον, οπότε όλα θα έχουν βρει τους κανονικούς ρυθμούς τους. Οι τάσεις φυγής, όταν βλέπετε ότι στριμώχνεστε, θα είναι έντονες και δεν θα σας οδηγούν εκεί που πρέπει, ενώ τα ερωτήματα που θα γεννιούνται θα είναι περισσότερα από τις απαντήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι επιπολαιότητες σε αυτήν τη φάση της ζωής σας δεν επιτρέπονται και δεν συγχωρούνται, γι’ αυτό σκεφτείτε με ψυχραιμία και βάζοντας μπροστά τη λογική. Εξάλλου, πρέπει να ξέρετε πως, όσο και αν τα προβλήματα μεταξύ σας σάς φαίνονται αξεπέραστα, όλα μπορούν να διευθετηθούν, αν αφήσετε στην άκρη τα πείσματα και τις προκαταλήψεις. Δώστε τέλος σε ό,τι σάς άγχωνε, ώστε να μπορέσετε να προγραμματίσετε ταξίδια που είχατε αναβάλει, να βάλετε μπροστά σχέδια που είχατε ματαιώσει και να αποκαταστήσετε τα κακώς κείμενα στην προσωπική σας σχέση.

ΖΥΓΟΣ: Γλυκαίνει η συναισθηματική σας ζωή και γεμίζει ρομαντισμό και ερωτισμό, βοηθώντας σας παράλληλα να πάρετε αποφάσεις, κάνοντας σωστές αναθεωρήσεις και παραμερίζοντας κάθε ψυχολογική πίεση. Παράλληλα ασχοληθείτε με θέματα εργασίας, που είχατε παραμελήσει, και βρείτε λύσεις που θα είναι αποδοτικές και συμφέρουσες για εσάς. Κάποια εμπόδια είναι λογικό να σας εμφανιστούν, αφού ακόμα δεν έχετε ξεκαθαρίσει τη θέση σας. Η ανάλυση αυτών που θα σας προκύψουν θα σας βοηθήσει στη λήψη των σωστών αποφάσεων. Να είστε προσεκτικοί και να μην υποκύψετε σε υπερβολές και βιαστικές κινήσεις, επειδή θα βλέπετε ότι ευνοείστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσπαθήστε να μη μεταφέρετε τα προβλήματα του εργασιακού χώρου στο οικογενειακό σας περιβάλλον και το αντίθετο, γιατί έτσι ξεφεύγετε κατά πολύ του στόχου σας και μπερδεύετε τη ζωή σας, χωρίς να υπάρχει λόγος. Εάν κάποιοι αμφισβητήσουν τις ικανότητές σας, δεν χρειάζεται αμέσως να αντιδράσετε αρνητικά, ενώ μπορείτε με επιχειρήματα να τους κάνετε να αλλάξουν γνώμη. Εχετε αυτήν την ικανότητα, εκμεταλλευτείτε την και μην την αφήνετε να πάει χαμένη. Θα έχετε αρμονική επικοινωνία με τα άτομα που συναναστρέφεστε και θα μπορείτε με ευκολία να επεκταθείτε κοινωνικά και να κάνετε καινούργιες επαφές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Χρησιμοποιήστε τη διορατικότητά σας για να καταλάβετε τι ρόλο παίζουν οι άλλοι και να μην πέσετε σε παγίδες. Τα συναισθήματά σας θα είναι πολλά και θα σας επιτρέψουν να εξασφαλίσετε μια άνετη συμβίωση. Καλυτερεύουν οι σχέσεις στον εργασιακό σας χώρο με τους συνεργάτες σας, όμως, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε αυτά που θα πείτε για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Επικεντρωθείτε στα επαγγελματικά σας και ενώστε τις δυνάμεις σας,  ώστε να υπάρξουν άμεσα αποτελέσματα. Κάποια κοινωνικά καλέσματα θα είναι αναπόφευκτα, αλλά προσπαθήστε να μην κάνετε παραπάνω έξοδα από αυτά που σας επιτρέπονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σκεφτείτε πως, για να επεκτείνετε τη φήμη σας και να δείξετε την αξία σας, δεν χρειάζεται να σπαταλάτε αλόγιστα χρήματα. Επικεντρωθείτε στην υπάρχουσα σχέση σας, που ακόμα έχει πολλά να σας προσφέρει, και μην ασχολείστε με οτιδήποτε άλλο. Ετσι κι αλλιώς, η γοητεία που θα εκπέμπετε θα υπερθερμάνει την ερωτική σας ζωή και οι εξελίξεις που θα έχετε θα είναι ανώτερες από αυτές που περιμένατε. Κάντε σχέδια για το κοινό σας μέλλον και εκφράστε ο ένας την αγάπη του για τον άλλο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάντε καινούργιες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες, και εκδηλώστε την αγάπη σας στα φιλικά σας πρόσωπα. Δώστε  στον αγαπημένο σας περισσότερες ελευθερίες και προσπαθήστε να του έχετε περισσότερη εμπιστοσύνη, εάν θέλετε να προχωρήσει αυτή η σχέση. Πραγματοποιήστε ευχάριστες συζητήσεις με τους φίλους σας και βελτιώστε το προφίλ σας στον κοινωνικό σας περίγυρο. Αποφύγετε να παρασυρθείτε από κάποιο γνωστό σας άτομο, που θα σας τραβήξει το ενδιαφέρον, γιατί εκτός του ότι θα είναι προσωρινό, πρέπει να ξέρετε ότι υπάρχουν και κάποιοι που μπορεί να εκμεταλλευτούν το αδύνατο σημείο σας, καταλήγοντας να πέσετε θύμα των συναισθημάτων σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι αναμνήσεις του παρελθόντος ενδέχεται να περάσουν σαν κινηματογραφική ταινία από το μυαλό σας, αλλά δεν πρόκειται να σας χαλάσουν τη συναισθηματική σας ηρεμία. Προσπαθήστε να ξεπεράσετε με ήρεμο τρόπο κάποιες προστριβές που θα έχετε, ώστε να μη χαλάσετε την όμορφη ατμόσφαιρα που επικρατεί μεταξύ σας αλλά ούτε και να έχει επιπτώσεις στον ψυχικό σας κόσμο. Βάλτε σήμερα ως προτεραιότητα τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία σας, κρατώντας τον αυθορμητισμό σας, ώστε να πλησιάσετε περισσότερο ο ένας τον άλλο και να διαπιστώσετε τα κοινά σας στοιχεία, που δεν είναι λίγα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ηρώδου Αττικού & απιστίας γωνία – Το παράνομο ζευγάρι πολιτικών

Ένα... ιδιόμορφο (και γράφουμε «ιδιόμορφο» μια και γνωρίζουμε και...

Η Αντζελίνα Τζολί παρουσίασε και… επίσημα τον νέο σύντροφό της

Σταμάτησε να κρύβεται η Αντζελίνα Τζολί και παρουσίασε «επισήμως»...

Απλήρωτοι εργαζόμενοι στο Open που συνεργάστηκαν πέρυσι με την εταιρία του Κοκλώνη

Μέσα σε εποχές μεγάλης ακρίβειας κάποιοι εργαζόμενοι στο Open...

Κλαούντια Ζαΐμη: Από τις ταινίες του Σειρηνάκη, στο «Power of love»

Αποκαλύψεις-φωτιά και με φωτογραφικά πειστήρια για το «ροζ» παρελθόν...

Οι υψηλές αμοιβές των star ηθοποιών και η κόντρα των καναλιών με την εταιρία παραγωγής του Καραγιάννη

Σταρ ηθοποιοί εναντίον καναλιών και κανάλια εναντίον παραγωγών. Πόλεμος...