Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Μαρία Εκμεκτσίογλου: Γευστικό tour με… άρωμα Μικράς Ασίας

Πολύχρωμες εικόνες, υπέροχες γεύσεις και μεθυστικά αρώματα συνέθεσαν το...

Προς την έξοδο από τον Σκάι ο Ατζούν

Πετάνε τον Τούρκο τηλεοπτικό παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί, το 2025,...

Η Αντωνά παραδέχτηκε ότι θα συμμετείχε στην εκπομπή του Λιάγκα

Η Μαρία Αντωνά στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα; Η...

Άννα Βίσση: «Από αγάπη υπερβολική» ξέχασε τη Μαρινέλλα!

Και τι δεν είδαμε και τι (δεν) ακούσαμε στη...

Η βίλα του Σατανά: Έπαυλη «φάντασμα» στη Βραυρώνα με κρεμασμένα φέρετρα και λιωμένα κεριά

Συνδέεται με τον φοιτητή που βρέθηκε κρεμασμένος στο σπίτι του στα Σπάτα;

Βίλα-φάντασμα, που εγκαταλείφθηκε στη φθορά του χρόνου, αφέθηκε στα χέρια πιστών του Εωσφόρου, που έφτασαν στο σημείο, όπως μαρτυρά και η ανατριχιαστική φωτογραφία που δημοσιεύει η «Espresso», να κρεμάσουν το καπάκι φέρετρου πάνω από το παρατημένο τζάκι, προκειμένου να είναι μέρος του σατανιστικού τελετεργικού-ύμνου προς τον άρχοντα του σκότους!

  • Από τον Βασίλη Χήτο

Οι σκηνές και οι εικόνες που μοιάζουν να ξεπήδησαν από ταινία τρόμου λαμβάνουν χώρα σε έπαυλη-φάντασμα με υπέροχη θέα τον υδροβιότοπο της Βραυρώνας. Το εσωτερικό της κρύβει ανατριχιαστικά μυστικά, με πρωταγωνιστές όσους δοξάζουν τον Σατανά, ανάμεσα σε κεριά, σπασμένα γυαλιά, τσακισμένα έπιπλα και κομματιασμένες σημειώσεις με ακατάληπτες φράσεις! Η βίλα χτίστηκε επί δικτατορίας, στις αρχές του 1970, και σήμερα έχει… εξελιχθεί σε τόπο λατρείας του Διαβόλου, όπως μαρτυρούν τα ανατριχιαστικά ευρήματα.

epavli071042

Ποιός την βρήκε

Τη «στοιχειωμένη» ύπαρξή της αποκάλυψε ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Μαρκόπουλου Γιάννης Αϊδινιώτης, με τον βετεράνο μποξέρ της ομάδας του Παναθηναϊκού να ανεβάζει βίντεο στα social media απ’ το εσωτερικό της έπαυλης, σχολιάζοντας: «Το είδαμε και αυτό. Το στοιχειωμένο σπίτι το επισκέπτονται οι σατανιστές; Ημαρτον, Κύριε, τι άλλο θα δούμε! Εχουμε και σατανιστές, αλλά το πιο φοβερό είναι πως έχουμε και νεκρόκασα… Για να μη σας πω πως έχω δει και μάγισσα εδώ [στην περιοχή] να κάνει τα δικά της… Η κακία των ανθρώπων δεν περιγράφεται – μοχθηρία, φθόνος. Εχει, λέει, φαντάσματα… Φαντάσματα είναι αυτοί οι άνθρωποι μ’ αυτά που κάνουν».

epavli071041

Οι λάτρεις των δυνάμεων του σκότους προφανώς νιώθουν «οχυρωμένοι» για να κάνουν ανενόχλητοι της τελετές τους, αφού η βίλα βρίσκεται σε θέση «παρατηρητήριο» για τους απρόσκλητους επισκέπτες που θα θελήσουν να πέσουν κατά λάθος πάνω τους. Το «μυστικό» τοπίο από ειδυλλιακό γίνεται τρομακτικό, ειδικά στη μεγαλύτερη πανσέληνο του έτους, εκεί που γίνονται όλα… Τότε, κάποιοι με τις σκοτεινές συνήθειές τους προσπαθούν να «αναστήσουν» τον Σατανά, που τον κατονομάζουν και ως «εκπεσόντα άγγελο».

epavli07104

Τα στόματα ανοίγουν και ορισμένοι υπενθυμίζουν πως σε τέτοιες σατανιστικές ομάδες πρέπει να είχε πέσει θύμα και ο 19χρονος φοιτητής που βρέθηκε απαγχονισμένος στα διπλανά Σπάτα, μέσα στο δωμάτιο του σπιτιού όπου έμενε με την οικογένειά του, το μεσημέρι της Πέμπτης 16 Ιουλίου 2022. Στα χαρτιά του νεαρού είχαν βρεθεί σημειώσεις με «εκκλήσεις» στην πανσέληνο και ακατανόητα λόγια για το «ξόρκι κατασκόπευσης». Με αυτά τα σύμβολα το στοιχειωμένο σπίτι της Βραυρώνας δείχνει να περιλαμβάνει την πρακτική της μαγείας, μια μορφή τελετουργικής πρακτικής στον σατανισμό που ψευδεπίγραφα ονομάζουν «ψυχοδραματική κάθαρση» και σκοπό να εστιάσουν στη συναισθηματική ενέργεια κάποιου για έναν συγκεκριμένο και πανούργο σκοπό. Οι μυημένοι όμως με τη «χειραγώγηση» επιδιώκουν κυρίως τη μεταστροφή ενός «ευάλωτου» ατόμου σε πειθήνιο όργανό τους, έτοιμο να θυσιαστεί στις πιο σκοτεινές δυνάμεις.

epavli071043

Ο υδροβιότοπος της Βραυρώνας εκτείνεται σε έκταση 450 στρεμμάτων περίπου, βρέχεται από το γλυκό νερό του Ερασινού ποταμού και υπάγεται στο Δίκτυο Natura. Στην ορνιθοπανίδα υπάρχουν γεράκια και φιδαετοί, αφού η πεδιάδα αποτελεί καταφύγιο για μεταναστευτικά πουλιά. Ο ευαίσθητος βιότοπος, εξαιτίας αυτής της έντονης ανθρώπινης παρουσίας, τώρα αποκτά και άλλη διάσταση, άκρως επικίνδυνη…

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι υψηλές αμοιβές των star ηθοποιών και η κόντρα των καναλιών με την εταιρία παραγωγής του Καραγιάννη

Σταρ ηθοποιοί εναντίον καναλιών και κανάλια εναντίον παραγωγών. Πόλεμος...

Η βίλα του Σατανά: Έπαυλη «φάντασμα» στη Βραυρώνα με κρεμασμένα φέρετρα και λιωμένα κεριά

Βίλα-φάντασμα, που εγκαταλείφθηκε στη φθορά του χρόνου, αφέθηκε στα...

Όλγα Τρέμη: Τέλος και το τρίτο στεφάνι της «σιδηράς κυρίας» της TV!

Επειτα από δώδεκα χρόνια κοινής πορείας και γάμου η...

Ηρώδου Αττικού & απιστίας γωνία – Το παράνομο ζευγάρι πολιτικών

Ένα... ιδιόμορφο (και γράφουμε «ιδιόμορφο» μια και γνωρίζουμε και...