Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 08 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ: Για κανέναν λόγο και για καμία αγορά μη...

Ζέτα Θεοδωροπούλου: «Δεν μέναμε εδώ και τέσσερα χρόνια μαζί»

Κατά τη διάρκεια βραδινής εξόδου η κάμερα της εκπομπής...

Δημήτρης Πετρόπουλος: «Μου στέρησε το ρόλο επειδή ήμουν άρρωστος»

Ο Δημήτρης Πετρόπουλος με αφορμή τη συμμετοχή του στην...

Ρένια Λουιζίδου: «Είμαστε 30 χρόνια με τον σύζυγό μου, δε μπορείς να...

H Ρένια Λουιζίδου κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Χαμογέλα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 08 Οκτωβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Για κανέναν λόγο και για καμία αγορά μη δανείσετε ή δανειστείτε σήμερα χρήματα. Επειδή θα περάσετε καλύτερα στο σπίτι, αποφύγετε να βγείτε έξω. Αφού νιώθετε ότι καταπιέζεστε, δεν πρέπει να μένετε σε μια σχέση που υπάρχει μόνο από συνήθεια.

ΤΑΥΡΟΣ: Μη σπαταλάτε την ενέργειά σας σε άτομα που δεν αξίζουν την προσοχή σας. Ανανεώστε την εξωτερική σας εμφάνιση για να καταπλήξετε τους γύρω σας. Στον επαγγελματικό χώρο να είστε προετοιμασμένοι για αλλαγές και απρόοπτα γεγονότα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αν το χρειάζεστε, κλειστείτε στον εαυτό σας για να σκεφτείτε καλύτερα κάποια πράγματα. Επαγγελματικά θέματα θα απαιτήσουν τη διάθεση του προσωπικού σας χρόνου. Οποια προβλήματα κι αν προκύψουν με το ταίρι σας, θα είναι αντιμετωπίσιμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Υπάρχει περίπτωση τα νέα δεδομένα στον χώρο εργασίας σας να μη σας ευχαριστήσουν. Για να βάλετε τα συναισθήματά σας σε μια σειρά απομονωθείτε. Το ταίρι σας κάνει ό,τι μπορεί για να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας πριν καν του το ζητήσετε.

ΛΕΩΝ: Αποφύγετε τα λάθη, αν θέλετε να ξεφύγετε από ανεπιθύμητες καταστάσεις. Λάβετε τα απαραίτητα μέτρα, γιατί θα αποκαλυφθούν αυτοί που δεν είναι με το μέρος σας. Οτιδήποτε κι αν κάνετε πατήστε στη γη, γιατί ίσως η προσγείωση να είναι ανώμαλη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αν σας επιτραπεί να δράσετε, θα καταφέρετε να κερδίσετε περισσότερα. Υποχωρήστε, γιατί οι κόντρες με κοντινά πρόσωπα θα σας χαλάσουν τη διάθεση. Για να τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητές σας ζητήστε βοήθεια και προγραμματίστε τις σωστά.

ΖΥΓΟΣ: Θα υπάρξουν συζητήσεις που θα αφορούν το άτομό σας και θα τις μάθετε αργότερα. Για να ασχοληθείτε όπως πρέπει με τον εαυτό σας τακτοποιήστε τις εκκρεμότητές σας. Να είστε προσεκτικοί στα λόγια για να μην παρεξηγηθείτε με φιλικά σας πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι αποφάσεις που πρέπει να πάρετε για κάποια οικογενειακά θέματα θα καθυστερήσουν. Κάντε τις αγορές σας, αφού όμως πρώτα ψάξετε καλά τι είναι αυτό που σας αρέσει. Αναθερμαίνονται οι σχέσεις σας και έρχεστε πιο κοντά με τους φίλους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ορισμένες συναντήσεις θα σας βοηθήσουν να πετύχετε σημαντικά πράγματα. Σκεφτείτε με ηρεμία τι είναι αυτό που επιθυμείτε από τις σχέσεις σας. Εχετε δοκιμάσει διάφορα στη ζωή σας και λίγα είναι αυτά που μπορούν πλέον να σας εντυπωσιάζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αν είστε εκνευρισμένοι, μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις, γιατί θα κάνετε λάθος. Η διάθεσή σας δεν θα είναι τόσο ανεβασμένη, ώστε να τολμήσετε εξόδους. Εφαρμόστε τις ιδέες που έχετε για την επαγγελματική σας άνοδο και μην αφήσετε τίποτα στη μέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι γρήγοροι ρυθμοί των εξελίξεων δεν θα σας αφήσουν πολλά περιθώρια για προσωπικές στιγμές και ίσως αναγκαστείτε να κολυμπήσετε στα βαθιά, μέσα από περιπλεγμένες καταστάσεις. Μην καταφύγετε σε ακραίες συμπεριφορές για να δώσετε λύσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Ενισχύστε το αίσθημα ευθύνης που θα σας προφυλάξει από λάθη και θα κάνει τις προσπάθειές σας επιτυχημένες. Μέρα με τη μέρα οι πιέσεις που υπήρχαν θα υποχωρήσουν και θα μπορέσετε να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και απολαμβάνετε.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η βίλα του Σατανά: Έπαυλη «φάντασμα» στη Βραυρώνα με κρεμασμένα φέρετρα και λιωμένα κεριά

Βίλα-φάντασμα, που εγκαταλείφθηκε στη φθορά του χρόνου, αφέθηκε στα...

Άννα Βίσση: «Από αγάπη υπερβολική» ξέχασε τη Μαρινέλλα!

Και τι δεν είδαμε και τι (δεν) ακούσαμε στη...

Όλγα Τρέμη: Τέλος και το τρίτο στεφάνι της «σιδηράς κυρίας» της TV!

Επειτα από δώδεκα χρόνια κοινής πορείας και γάμου η...

Προς την έξοδο από τον Σκάι ο Ατζούν

Πετάνε τον Τούρκο τηλεοπτικό παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί, το 2025,...