Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024

Ο Πάνος Μουζουράκης αποκαλύπτει ποιος θα είναι ο τραγουδιστής που θα βαφτίσει...

Ο Πάνος Μουζουράκης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωίαν...

Κατερίνα Γερονικολού: «Δεν με ενδιαφέρει η πρόταση κάποιας εκπομπής»

Με αφορμή την συμμετοχή της στην παράσταση «Η ληστεία της...

Τα αγόρια που έχουν μεγαλύτερα αδέλφια έχουν περισσότερες πιθανότητες να γίνουν ομοφυλόφιλοι

Ο άνδρας που έχει μεγαλύτερα αδέλφια, είτε αδελφές είτε...

Η παράσταση-αφιέρωμα στην αξέχαστη Βίκυ Μοσχολιού

Η μυθιστορηματική ζωή της αξέχαστης Βίκυς Μοσχολιού, που σφράγισε...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 09 Οκτωβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Υπερασπιστείτε τους στόχους σας, γίνετε ευέλικτοι και λιγότερο διαπραγματεύσιμοι. Στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις, εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και εκμεταλλευτείτε σωστά την πείρα που έχετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα μπερδευτείτε αρκετά και οι μοιρασμένες σκέψεις σας θα ενισχύσουν την τάση σας να πιστεύετε ότι μαθαίνουν τις κινήσεις σας, με αποτέλεσμα να πέφτετε θύμα παρεξηγήσεων και ίσως για κάποιους εκμετάλλευσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Φροντίστε να είστε εγκρατείς στον τρόπο που θα εκφράζεστε και να μη χάσετε την ψυχραιμία σας για κανένα λόγο. Η υπομονή που θα δείξετε θα είναι το καλύτερο όπλο σας για να βγείτε από τα αδιέξοδα που θα προκύψουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην αφήσετε συνεργάτες ή άτομα ανώτερα από εσάς να σας μειώσουν ή να σας φορτώσουν περισσότερες ευθύνες. Θα χρειαστεί να αναπτύξετε μια πιο σωστή πολιτική για να βγείτε αλώβητοι και νικητές.

ΛΕΩΝ: Εάν δεν σταματήσετε να μπερδεύεστε συναισθηματικά, θα ζείτε συνέχεια με ψευδαισθήσεις. Μην παρασυρθείτε από το κλίμα ευφορίας που θα υπάρχει κάποιες στιγμές στον εργασιακό χώρο, γιατί ίσως δεν προσέξετε τις παγίδες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν συγκεντρωθείτε λίγο περισσότερο στον εαυτό σας, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε προβλήματα από το παρελθόν σας. Το πλανητικό σκηνικό σάς βοηθάει να προχωρήσετε σε μια αναγέννηση.

ΖΥΓΟΣ: Αν θέλετε να κάνετε κάτι το ιδιαίτερο για την εμφάνισή σας, προτιμήστε κάτι απλό και διακριτικό, που θα τραβήξει θετικά τα βλέμματα των άλλων, παρά κάτι ακραίο, που θα προκαλέσει αρνητικά σχόλια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εχετε την ικανότητα να κατευθύνετε τη δυναμικότητά σας εκεί όπου χρειάζεται. Αρπάξτε την ευκαιρία και χαρείτε όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σας, που είναι ιδιαίτερα τρυφερός. Αναζητήστε νέα ερεθίσματα, που θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επιδιώξτε μια πιο άμεση επικοινωνία με τους άλλους για να τους βοηθήσετε να σας καταλάβουν. Επιλέξτε να βάλετε δίπλα σας άτομα με τα οποία εκπέμπετε στο ίδιο μήκος κύματος. Θα αρχίσετε να περνάτε πιο όμορφα, αν περιορίσετε τα νεύρα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην προβείτε σε ξεκινήματα, αν ακόμα δεν είστε πολύ καλά προετοιμασμένοι. Ακούστε προσεκτικά τις προτάσεις που θα σας γίνουν, γιατί θα σας δώσουν ιδέες. Προτού επενδύσετε τα χρήματά σας, συμβουλευτείτε τα κατάλληλα άτομα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Χάνετε τον χρόνο σας χωρίς λόγο, ψάχνοντας για απαντήσεις που δεν υπάρχουν. Υιοθετήστε πιο μοντέρνες ιδέες, γιατί οι παλιές δεν ταιριάζουν στο νέο προφίλ σας. Φορέστε το καλύτερό σας χαμόγελο και ετοιμαστείτε για καινούργιες γνωριμίες.

ΙΧΘΥΕΣ: Για να προλάβετε να τακτοποιήσετε κάθε εκκρεμότητα, βάλτε πρόγραμμα. Αν δεν θέλετε να σας προλαβαίνουν οι εξελίξεις, μην αφήσετε τίποτα στην τύχη. Διώξτε από κοντά σας άτομα που σας φέρνουν αρνητική ενέργεια.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

O Παύλος Γερουλάνος «φύλακας άγγελος» της Σούλης Σαμπάχ!

Μπορεί ο Παύλος Γερουλάνος ως υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ...

Ο Πλούταρχος πάει στα δικαστήρια 47χρονη θαυμάστρια που είναι εμμονικά «άρρωστη» μαζί του

Στη Δικαιοσύνη αναγκάστηκε να προσφύγει ο Γιάννης Πλούταρχος για...

Ο εφοπλιστής δρ Γιάννης Κούστας και η σύζυγός του υποδέχτηκαν τον μικρό JJC!

«Welcome, JJC» έγραψαν στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram...

Τσιμτσιλή για Σεργουλόπουλο: «Έχεις πικράνει κόσμο αλλά επειδή πέρασαν 20 χρόνια δεν μετράει;»

Στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή σχολίασαν την συνέντευξη που...

Λύτρας και Παπαδοπούλου μιλούν πλέον ανοιχτά για τον έρωτά τους

Καινούργια αρχή στο πλευρό της νέας αγαπημένης του, μεσίτριας...

Οι followers αποθέωσαν τη 16χρονη κόρη του Ρουβά και της Ζυγούλη στα social media

Πληθώρα κολακευτικών σχολίων στο πρόσωπό της συγκέντρωσε η Αναστασία...