Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024

Έφυγε από τη ζωή ο Λευτέρης Παπαμιχαήλ

Θλίψη έπεσε στον καλλιτεχνικό χώρο μετά από την είδηση...

Στο Star βλέπουν ότι στη «Φάρμα» επικρατεί… ξηρασία από νούμερα και ετοιμάζουν...

Τα κανάλια βγάζουν νέα όπλα στη μάχη της τηλεθέασης,...

Γιάννης Πλούταρχος: Η εκδίκαση της υπόθεσης παρενόχλησης του τραγουδιστή πήρε αναβολή για...

Μην μπορώντας να κρύψει την ταραχή και την αγωνία...

Πόλεμος της Τούνη με τις εκπομπές για τα σχόλια που έγιναν όταν...

Ξέσπασε... πόλεμος ανάμεσα στην Ιωάννα Τούνη και στους παρουσιαστές...

Στο Star βλέπουν ότι στη «Φάρμα» επικρατεί… ξηρασία από νούμερα και ετοιμάζουν τα projects για το 2025

Παραμένει για... ξεκούραση το «GNTM»

Τα κανάλια βγάζουν νέα όπλα στη μάχη της τηλεθέασης, για να πάρουν την πρωτιά στο τηλεβαρόμετρο της Νielsen. Mε τον σχεδιασμό των τηλεοπτικών σταθμών να ολοκληρώνεται για το πρώτο μισό της σεζόν, τα βλέμματα στρέφονται στο «δεύτερο ημίχρονο» από τον Ιανουάριο του 2025, οπότε θα πέσουν στην αρένα του ανταγωνισμού νέα προγράμματα και παραγωγές.

Το Star, λοιπόν, είναι το πρώτο κανάλι που έχει κάνει με τάχιστους ρυθμούς τον απολογισμό του και έχει πάρει, όπως λέγεται στη μιντιακή αγορά, σημαντικές αποφάσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα υπάρξει άλλος κύκλος στο μέλλον του βουκολικού ριάλιτι «Φάρμα». Σε αυτή την απόφαση προσανατολίζονται τα στελέχη του καναλιού της Κάτω Κηφισιάς, καθώς παρά τις τονωτικές ενέσεις που έγιναν στο format δεν φαίνεται ότι συγκίνησαν τους τηλεθεατές, κάτι που αποτυπώνεται καθημερινά στα ποσοστά τηλεθέασης της βραδινής ζώνης.

star101042
Ο Κουτσόπουλος στη «Φάρμα»

Στο δυναμικό κοινό η «Φάρμα» κάποιες φορές αγγίζει μετά προσπάθειας το 5%. Ο σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος κάνει ό,τι μπορεί, αλλά ένα κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Μέχρι στιγμής στο δυναμικό κοινό 18-54 η «Φάρμα» δεν ανταγωνίζεται τα νέα προϊόντα μυθοπλασίας που προβάλλονται σε Mega, ANT1 και Alpha -πολύ καλή ελληνική μυθοπλασία-, αλλά ούτε και το ριάλιτι του Ατζούν Ιλιτζαλί στον Σκάι «Survivor», το οποίo ναι μεν παρουσιάζει σημάδια κάμψης και χαμηλές πτήσεις τηλεθέασης (11%), όμως προπορεύεται σε ποσοστά από τη «Φάρμα».

star101041
Ζενεβιέβ Μαζαρί

Σύντομα στο πρώτο μισό της σεζόν θα επιστρέψει στο Star με νέα επεισόδια το ριάλιτι γνωριμιών «First Dates» με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και αργότερα θα ακολουθήσει ένας νέος ακόμη κύκλος του επιτυχημένου μαγειρικού ριάλιτι «MasterChef», το οποίο στον προηγούμενο κύκλο του σημείωσε καλές επιδόσεις στους πίνακες τηλεθέασης. Για να δούμε τι θα κάνει από Ιανουάριο. Κριτές παραμένουν οι ίδιοι: Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Σωτήρης Κοντιζάς.

Για το επόμενο φθινόπωρο του 2025 προγραμματίζεται και η επιστροφή του ριάλιτι μοντέλων «GNTM». Το κανάλι κρίνει πως ύστερα από δύο σεζόν το πρότζεκτ έχει ξεκουραστεί και με ολικό lifting στο περιεχόμενο μπορεί και πάλι να κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Η συζήτηση για τα πρόσωπα που θα συμμετάσχουν σε αυτό έχει αρχίσει. Λέγεται ότι υποψηφιότητα θέτουν δυναμικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία ανήκει αυτή τη στιγμή στο δυναμικό του Star, αλλά και η εκκεντρική Ζενεβιέβ Μαζαρί. Ακούγεται ότι το Star υπό προϋποθέσεις μπορεί να καλωσορίσει στον νέο κύκλο του «GNTM» και την απαστράπτουσα Βίκυ Καγιά.

star10104
Οι κριτές του «MasterChef»

Η τελευταία, βέβαια, είχε δηλώσει στο παρελθόν πως ο κύκλος του «Greece’s Next Top Model» έχει κλείσει γι’ αυτή τηλεοπτικά, αλλά «ποτέ μη λες ποτέ». Μέχρι στιγμής η Βίκυ Καγιά μετά την αποχώρησή της από το Star δεν δοκιμάστηκε σε κάποιο άλλο τηλεοπτικό format, παρά τις πολλές συζητήσεις που είχε τα δύο προηγούμενα χρόνια με τηλεοπτικούς σταθμούς αλλά και εταιρίες παραγωγής. Σε κάθε περίπτωση, στο νέο «GNTM» θα δοκιμαστούν και νέα πρόσωπα και ίσως αυτό είναι ένα δέλεαρ για την ακριβοθώρητη Βίκυ Καγιά.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

O Παύλος Γερουλάνος «φύλακας άγγελος» της Σούλης Σαμπάχ!

Μπορεί ο Παύλος Γερουλάνος ως υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ...

Ο Πλούταρχος πάει στα δικαστήρια 47χρονη θαυμάστρια που είναι εμμονικά «άρρωστη» μαζί του

Στη Δικαιοσύνη αναγκάστηκε να προσφύγει ο Γιάννης Πλούταρχος για...

Ο εφοπλιστής δρ Γιάννης Κούστας και η σύζυγός του υποδέχτηκαν τον μικρό JJC!

«Welcome, JJC» έγραψαν στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram...

Τσιμτσιλή για Σεργουλόπουλο: «Έχεις πικράνει κόσμο αλλά επειδή πέρασαν 20 χρόνια δεν μετράει;»

Στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή σχολίασαν την συνέντευξη που...

Λύτρας και Παπαδοπούλου μιλούν πλέον ανοιχτά για τον έρωτά τους

Καινούργια αρχή στο πλευρό της νέας αγαπημένης του, μεσίτριας...

Μίμης Πλέσσας: Το τελευταίο αντίο στον μεγάλο μουσικοσυνθέτη

Πλήθος κόσμου στο Α’ Νεκροταφείο για το τελευταίο αντίο...