Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024

Οι τρεις «αμαρτωλοί» καλόγεροι της Μονής Αββακούμ απειλούν να βγάλουν στη φόρα...

Τα Σόδομα και τα Γόμορρα που, κατά τα λεγόμενα...

«Money Drop»: Πρεμιέρα Δευτέρα 21 Οκτωβρίου στις 23:30

Το «Money Drop», το ανατρεπτικό τηλεπαιχνίδι γνώσεων που έχει...

Συγκλονίζει η Αθηνά Παππά: «Με δυνάμωσε ο καρκίνος, με άλλαξε»

Η Αθηνά Παππά παραχώρησε μια συνέντευξη - κατάθεση ψυχής...

Γιάννης Βούρος: «Πρώτη φορά που έζησα την αγκαλιά του πατέρα μου, ήταν...

Ο Γιάννης Βούρος παραβρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Πάρτε ό,τι σας ανήκει από τα αναπάντεχα κέρδη που θα σας έρθουν και τίποτα παραπάνω. Οι δημόσιες σχέσεις είναι απαραίτητες για να προωθήσετε τα σχέδιά σας, αλλά χρειάζεται και η καλή δουλειά.

ΤΑΥΡΟΣ: Σταματήστε να αγχώνεστε τόσο πολύ για οικονομικά θέματα και θα βρείτε σύντομα λύσεις. Για να κυνηγήσετε αυτό που θέλετε, πρέπει πρώτα να ορίσετε με ακρίβεια τι είναι.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ενδιαφέρουσες γνωριμίες και αναπάντεχες συναντήσεις θα σας φτιάξουν το κέφι. Αφήνοντας τον εαυτό σας εκτεθειμένο, θα πέσετε εύκολα θύμα εκμετάλλευσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ξέρετε καλά πως, αν θέλετε να πετύχετε κάτι, θα το καταφέρετε, αρκεί να το πιστεύετε. Μη νιώθετε ότι όλα τείνουν σε προβλήματα, γιατί η αλήθεια είναι πως πρέπει να δείξετε πνεύμα συνεργασίας.

ΛΕΩΝ: Μη φοβηθείτε να πάρετε αποφάσεις που μπορεί να ξαφνιάσουν τους δικούς σας ανθρώπους, γιατί οι ανάγκες σας είναι απαραίτητο να καλυφθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην περιμένετε από τους άλλους να βοηθήσουν στη δική σας εξέλιξη. Εντοπίστε τις ελλείψεις σας και βάλτε σε μια τάξη τις καθημερινές υποχρεώσεις σας.

ΖΥΓΟΣ: Μείνετε λίγο μόνοι για να σκεφτείτε και να αναλογιστείτε αν όσα σας έχουν συμβεί μέχρι τώρα και δεν σας άρεσαν σας έγιναν μαθήματα, ώστε να μην τα επαναλάβετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κρατήστε επιφυλακτική στάση απέναντι σε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά και κυρίως μην ανακοινώσετε τις αποφάσεις σας αν δεν είστε απολύτως σίγουροι ότι έχετε κατασταλάξει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αφήσετε τη ζωηρή φαντασία σας να σας παρασύρει σε περιπέτειες, γιατί οι ευθύνες που θα αναλάβετε θα σας υπενθυμίζουν συνεχώς ότι χρειάζεστε περισσότερο να λειτουργείτε με λογική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Να είστε ψύχραιμοι και υπομονετικοί για να μην κάνετε λάθη που θα προκαλέσουν προβλήματα στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας ή στην ποιότητα της δουλειάς σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν είστε εγκρατείς στις σπατάλες, θα καταφέρετε να ανταποκριθείτε αρκετά εύκολα στις υποχρεώσεις σας. Αποφύγετε να δανειστείτε ή να δανείσετε, γιατί θα βρεθείτε προ εκπλήξεως.

ΙΧΘΥΕΣ: Διαπραγματευτείτε τους οικονομικούς όρους σε μια νέα εργασία που έχετε κατά νου. Αφήστε για λίγο τα πράγματα να κυλήσουν από μόνα τους και μην έχετε μονίμως την τάση να τα σπρώχνετε όλα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«London baby» για Καινούργιου – Κουτσουμπή

Ο νέος έρωτας... έχει καλό σκοπό για την ωραία...

Tέλος ο Μικρούτσικος από την εκπομπή του Τσουρού

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση πως ο...

Μετρό music hall: Κυβερνητικός λουλουδοπόλεμος για τα εγκαίνια μετά μουσικής

«Ολος δικός σου, Κι αυτός που κλαίει κι ο...

Airbnb η βίλα του Ψινάκη!

Το δικό του το σπίτι σε άλλους νοικιάζεται... Τι...