Τετάρτη, 30 Απριλίου, 2025

Τα παθιασμένα φιλιά και οι αγκαλιές του Μπισμπίκη με τη Βανδή στα...

Είναι μία από τις λίγες φορές που καταφέρνουν να...

Αγιογράφος στη Λάρισα ο Αλέξης Γεωργούλης

Τώρα που ιδιωτεύει στον Αγιόκαμπο της Λάρισας, μπορεί να...

Φυλάκιση 16 μηνών με αναστολή στον Μανώλη Παπαμακάριο για τον ξυλοδαρμό της...

Ποινή φυλάκισης 16 μηνών με αναστολή επιβλήθηκε χθες στον...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 30 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Κινηθείτε όσο μπορείτε πιο ήσυχα και διακριτικά, χωρίς...

«Αγκάθια» στη συνεργασία του Μουτσινά με την εταιρία παραγωγής του Κοκλώνη

Νίκος VS Nίκος

Χαμός στα παρασκήνια! Μπαρούτι μυρίζει η σχέση του Νίκου Μουτσινά και του Νίκου Κοκλώνη και η χημεία μεταξύ τους φαίνεται ότι δεν λέει να βελτιωθεί… Στην τελική ευθεία για τη μεγάλη επιστροφή μπαίνει ο Νίκος Μουτσινάς ύστερα από έναν χρόνο τηλεοπτικής απουσίας, ενώ στο παρασκήνιο φέρεται ότι υπάρχουν «αγκάθια» στη συνεργασία με την εταιρία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη την Barking Well Media.

Οπως ακούγεται στη μιντιακή αγορά, υπάρχουν σοβαρές διαφωνίες ανάμεσα στον δημοφιλή παρουσιαστή και τον παραγωγό, που αποδίδονται σε διαφορετική νοοτροπία αλλά και σε διαφορά ταχυτήτων ανάμεσα σε όσα ζητά ο Νίκος Μουτσινάς και σε όσα παραδίδει η εταιρία παραγωγής. Ανάμεσα στα θέματα που προκάλεσαν ένταση μεταξύ τους είναι η κατασκευή και η παράδοση του πλατό, το οποίο, παρά τις εκκλήσεις του Νίκου Μουτσινά, δεν έχει ολοκληρωθεί στον χρόνο που ζήτησε, με αποτέλεσμα να ανέβουν οι τόνοι. Επιπλέον, πριν από λίγες ημέρες αποφεύχθηκε στο παρά πέντε ρήξη με αφορμή την ημερομηνία καταβολής των μισθών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά αποχώρησε διαμαρτυρόμενη για καθυστέρηση στην καταβολή του μισθού Σεπτεμβρίου, κάτι που ωστόσο διευθετήθηκε ύστερα από καβγά, καθώς η εκπομπή δεν έχει βγει ακόμη στον αέρα. Βέβαια οι δημοσιογράφοι τρέχουν για ρεπορτάζ και έχουν έξοδα κίνησης. Υστερα από όλα αυτά ο παρουσιαστής φέρεται ότι είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένος. Ωστόσο παράπονα υπάρχουν και από την άλλη μεριά, αφού ακόμα δεν έχει ληφθεί απόφαση από τον Μουτσινά για το πώς και πόσοι καλεσμένοι θα εμφανίζονται στην εκπομπή και όλη η διαδικασία κωλυσιεργεί.

Η ατμόσφαιρα ανάμεσα στον Νίκο Μουτσινά και στην εταιρία παραγωγής δεν είναι καλή. Η μία μεριά κατηγορεί την άλλη, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν μπορεί να αποκλειστεί ακόμα και το ενδεχόμενο οριστικής ρήξης και η εκπομπή να μη βγει στον αέρα. Αυτό θα ήταν σοκ για τον Alpha, που έχει προγραμματίσει εδώ και καιρό διαφημιστικά πακέτα για το σόου του Μουτσινά.

Ηδη έχουν αρχίσει να διακινούνται πληροφορίες για διάφορες ρήτρες που εξετάζει η μία ή η άλλη πλευρά για το «σπάσιμο» του συμβολαίου. Οι ιθύνοντες του Alpha, που είναι ενήμεροι για το εκρηκτικό κλίμα ανάμεσα στον γνωστό παρουσιαστή και στον Νίκο Κοκλώνη, κάθονται, όπως λένε οι φήμες, σε αναμμένα κάρβουνα. Πάντως, σε περίπτωση που τα σπάσει ο Μουτσινάς με τον Κοκλώνη, δεν μπορεί η εκπομπή του πρώτου να βγει από το κανάλι, γιατί ο Alpha δεν διαθέτει μηχανισμό για τέτοιου είδους παραγωγές. Η πρεμιέρα της εκπομπής «Νίκος Μουτσινάς βραδιάτικα», αν γίνει βέβαια, προγραμματίζεται για την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Kαληνύχτα Ελλάδα» με άγριο παρασκήνιο

Mια απρόσμενη έκπληξη περίμενε χθες τους τηλεθεατές του «Καλημέρα,...

Η Σάττι ακύρωσε την ευρωπαϊκή περιοδεία της

Προγραμματίζει εκ νέου τη διεθνή περιοδεία της η Μαρίνα...

Ζευγάρι η Παναγιώταρου με τον νεαρό Α. Λυκούδη

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τους τελευταίους μήνες η Αλεξάνδρα...

«Κλάρες» στο καρνέ του call girl της ΕΛ.ΑΣ.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την αστυνομικίνα-call girl που...

Η εμφάνιση της όλο χαμογελαστής Μαρέβας επισκίασε ακόμα και αυτή της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ

Ηταν ένας νεκρός Πάπας, πενήντα παγκόσμιοι ηγέτες, έντεκα βασιλιάδες,...

Θεοδωροπούλου με μαύρο θηρίο

Ενα μαύρο, θηριώδες Range Rover οδηγεί πλέον η Ζέτα...
spot_img
spot_img