Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024

«Money Drop»: Πρεμιέρα Δευτέρα 21 Οκτωβρίου στις 23:30

Το «Money Drop», το ανατρεπτικό τηλεπαιχνίδι γνώσεων που έχει...

Συγκλονίζει η Αθηνά Παππά: «Με δυνάμωσε ο καρκίνος, με άλλαξε»

Η Αθηνά Παππά παραχώρησε μια συνέντευξη - κατάθεση ψυχής...

Γιάννης Βούρος: «Πρώτη φορά που έζησα την αγκαλιά του πατέρα μου, ήταν...

Ο Γιάννης Βούρος παραβρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν...

Δανάη Μπάρκα: «Πάντα θα υπάρχουν τα hate comments, εγώ αντιδρώ ρομαντικά»

Η Δανάη Μπάρκα παρακολούθησε την συναυλία της Νατάσας Μποφίλιου...

Η Κωνσταντίνα Σωτηρίου μιλάει για τον «γολγοθά» που έζησε για να μπει στις 21 ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο

Η εικόνα της Παναγίας που την έσωσε όταν κατέρρευσε τμήμα της οροφής κατά τη διάρκεια της πρόβας

Ο δρόμος προς την πρόκριση στον 1ο Διεθνή Διαγωνισμό Ομορφιάς Miss Cosmo International δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα για την Κωνσταντίνα Σωτηρίου. Η αναπληρωματική Μις Ελλάς 2024, η οποία εκπροσώπησε με επιτυχία τη χώρα μας στη νέα αυτή διοργάνωση, που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Χο Τσι Μιν, στο Βιετνάμ, αντιμετώπισε πολλά εμπόδια, από κρίσεις πανικού μέχρι σοβαρό κίνδυνο τραυματισμού, όταν άρχισε να καταρρέει η οροφή του σταδίου όπου βρισκόταν για πρόβα μαζί με άλλες φιναλίστ.

sotiriou151045

  • Από τον Ηλία Μαραβέγια

Η 23χρονη καλλονή από τις Σέρρες, η οποία έχει ύψος 1,83 μ. και διαθέτει αγαλματένιο κορμί, προκρίθηκε ανάμεσα σε 60 χώρες στις 21 κορυφαίες συμμετέχουσες της τελικής φάσης του διαγωνισμού. Ηταν, μάλιστα, η μοναδική εκπρόσωπος από την Ευρώπη που μπήκε στις top 21.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που κατάφερα να το πετύχω αυτό για την Ελλάδα. Πραγματικά δουλέψαμε πολύ σκληρά εγώ και η ομάδα μου για να το καταφέρουμε. Σίγουρα ήθελα να φτάσω μέχρι το τέλος και είχα προετοιμαστεί γι’ αυτό, αλλά ο ανταγωνισμός ήταν τεράστιος. Μου έκανε εντύπωση δε πως πολλά από τα φαβορί έμειναν εκτός τελικής φάσης, δηλαδή δεν κατάφεραν καν να προκριθούν στις 21» δηλώνει στην «Espresso» η Κωνσταντίνα Σωτηρίου και συνεχίζει με αποκαλύψεις για όλα όσα έζησε στο Βιετνάμ.

sotiriou151044

«Η πίεση που βιώσαμε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας ήταν τεράστια και κοιμόμασταν ελάχιστα. Πρέπει να αλλάξαμε 7 ή 8 ξενοδοχεία όσο μείναμε εκεί, πράγμα που σήμαινε ότι ανά δύο μέρες σχεδόν φτιάχναμε τις βαλίτσες και είχαμε ένα μόνιμο άγχος για τα πράγματά μας. Για κάποιον λόγο σε μένα δεν παρείχαν μεταφραστή όπως στα άλλα κορίτσια, παρά το γεγονός ότι το είχα ζητήσει από την αρχή. Θα μπορούσα μάλιστα να είχα πάρει δικό μου μεταφραστή από την Ελλάδα στο Βιετνάμ, αλλά δεν μου το επέτρεψαν. Ευτυχώς τα αγγλικά μου είναι σε πολύ καλό επίπεδο κι έτσι μπόρεσα να αντεπεξέλθω σε όλες τις συνεντεύξεις και να τα πάω και καλά» αναφέρει η 23χρονη καλλονή, η οποία έχει πτυχίο στα Παιδαγωγικά από το Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης και έχει εργαστεί στο παρελθόν ως αναπληρώτρια δασκάλα.

sotiriou151043

Η συμμετοχή της στα παγκόσμια καλλιστεία Miss Cosmo International σημαδεύτηκε από πολλά ευτράπελα και κινδύνους. «Τα περισσότερα κορίτσια αρρώστησαν, πάθαιναν κρίσεις πανικού κι εγώ φυσικά δεν αποτέλεσα εξαίρεση. Μου συνέβη κι εμένα. Προσωπικά ταλαιπωρήθηκα και από έναν σοβαρό ερεθισμό στα μάτια μου, γεγονός που με οδήγησε στο νοσοκομείο. Το χειρότερο απ’ όλα, όμως, έγινε δύο μέρες πριν από τον ημιτελικό, όταν πήγαμε να κάνουμε πρόβα σε ένα μεγάλο, κλειστό στάδιο όπου θα γινόταν ο ημιτελικός και αρκετές από εμάς περιμέναμε εντός του χώρου για την πρόβα.

sotiriou151042

Ξαφνικά, άρχισαν να πέφτουν κομμάτια σίδερου από την οροφή και όλοι έτρεξαν πανικόβλητοι προς την έξοδο. Αρκετά κορίτσια έπεσαν κάτω, με αποτέλεσμα να χτυπήσουν, ευτυχώς όχι σοβαρά. Είχαμε άγιο που δεν συνέβη τίποτα χειρότερο. Εγώ ήμουν από τις τυχερές που δεν έπαθα απολύτως τίποτα. Είχα πάρει μαζί μου στο Βιετνάμ μια εικονίτσα της Παναγίας, την οποία είχα συνεχώς μέσα στην τσάντα μου. Δεν την αποχωριζόμουν ποτέ. Μετά το συγκεκριμένο περιστατικό ο ημιτελικός μεταφέρθηκε μία ημέρα μετά και προφανώς αλλάξαμε και τοποθεσία» αποκαλύπτει η Κωνσταντίνα Σωτηρίου για το σοκαριστικό συμβάν που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια της. Η ίδια, όπως λέει στη συνέχεια, δεν βίωσε κάποιο ακραίο περιστατικό αθέμιτου ανταγωνισμού από τις άλλες διαγωνιζόμενες.

sotiriou151041

«Εννοείται πως ένιωσα τον ανταγωνισμό, διότι με υπολόγιζαν ως ‘‘αντίπαλο’’, αλλά όχι κάποια ακρότητα. Ολους αυτούς τους μήνες, εξάλλου, που κράτησε η προετοιμασία, εμείς βλέπαμε τα προγνωστικά και ξέραμε ποιες κοπέλες υποστήριζε πολύ ο κόσμος. Παρόλο μάλιστα που είμαι από Ελλάδα, έχω να πω πως η αγάπη που δέχτηκα από πάρα πολλές χώρες ήταν απερίγραπτη. Περισσότερη υποστήριξη είχα από το εξωτερικό παρά από τη χώρα μου» σημειώνει.

sotiriou15104 k

Στις επίσημες εμφανίσεις της στα καλλιστεία Miss Cosmo International η Κωνσταντίνα Σωτηρίου εμφανιζόταν με δημιουργίες Cinema by Panos Zinas, ενώ οι τουαλέτες με τις οποίες εμφανίστηκε στον προκριματικό και τον τελικό ήταν του Βιετναμέζου σχεδιαστή Brian Vo. Ξεχωριστή στιγμή για την ίδια ήταν και η εμφάνισή της με την αυθεντική ενδυμασία των γυναικών της Μικράς Ασίας, που της παραχώρησε ο πολιτιστικός σύλλογος Μικρασιατών και κατοίκων Αγ. Ιωάννη Σερρών «Αλησμόνητες Πατρίδες» για ειδική βραδιά national costume του διεθνούς διαγωνισμού. «Η αλήθεια είναι πως δεν ήθελα να φορέσω κάτι από την αρχαία Ελλάδα, διότι αυτό θα ήταν αναμενόμενο και το έχουμε δει πάρα πολλές φορές. Ετσι κι αλλιώς αρκετά από τα ρούχα μου παρέπεμπαν σε αρχαία Ελληνίδα.

sotiriou15104
Με την παραδοσιακή φορεσιά της Μικράς Ασίας

Ηθελα να εκπροσωπήσω τους Μικρασιάτες, διότι οι πρόγονοί μου έχουν έρθει από εκεί και ήταν τιμή μου να προβάλω και την παράδοση και την κληρονομιά μου» μας εξήγησε στο τέλος της κουβέντας μας η Ελληνίδα καλλονή, η οποία τον περασμένο Σεπτέμβριο πήρες μέρος στο fashion week της Νέας Υόρκης.

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετρό music hall: Κυβερνητικός λουλουδοπόλεμος για τα εγκαίνια μετά μουσικής

«Ολος δικός σου, Κι αυτός που κλαίει κι ο...

«London baby» για Καινούργιου – Κουτσουμπή

Ο νέος έρωτας... έχει καλό σκοπό για την ωραία...

Tέλος ο Μικρούτσικος από την εκπομπή του Τσουρού

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση πως ο...

Airbnb η βίλα του Ψινάκη!

Το δικό του το σπίτι σε άλλους νοικιάζεται... Τι...