Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024

«Money Drop»: Πρεμιέρα Δευτέρα 21 Οκτωβρίου στις 23:30

Το «Money Drop», το ανατρεπτικό τηλεπαιχνίδι γνώσεων που έχει...

Συγκλονίζει η Αθηνά Παππά: «Με δυνάμωσε ο καρκίνος, με άλλαξε»

Η Αθηνά Παππά παραχώρησε μια συνέντευξη - κατάθεση ψυχής...

Γιάννης Βούρος: «Πρώτη φορά που έζησα την αγκαλιά του πατέρα μου, ήταν...

Ο Γιάννης Βούρος παραβρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν...

Δανάη Μπάρκα: «Πάντα θα υπάρχουν τα hate comments, εγώ αντιδρώ ρομαντικά»

Η Δανάη Μπάρκα παρακολούθησε την συναυλία της Νατάσας Μποφίλιου...

Βγαίνει από τη ΜΕΘ η 86χρονη Μαρινέλλα

Θα μεταφερθεί σε κανονικό δωμάτιο του Νοσοκομείου «Υγεία»

Χαμόγελα για τη Μαρινέλλα, που βγαίνει οσονούπω από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Οπως έγινε γνωστό χθες, η 86χρονη τραγουδίστρια, έπειτα από πολυήμερη παραμονή στη ΜΕΘ, πρόκειται –ίσως ακόμη και σήμερα– να μεταφερθεί σε κανονικό δωμάτιο του Νοσοκομείου «Υγεία».

marinela30113

Ηταν 25 Σεπτεμβρίου όταν όλη η Ελλάδα «πάγωσε» βλέποντας τη μεγάλη κυρία του λαϊκού τραγουδιού να καταρρέει στη σκηνή του Ηρωδείου, λίγη ώρα μετά την έναρξη συναυλίας της. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ιδιωτικό νοσηλευτικό ίδρυμα των βορείων προαστίων, μπαίνοντας αμέσως στη ΜΕΘ. Φαίνεται πως κατάφερε να ξεπεράσει τον κίνδυνο, ανακουφίζοντας τόσο τους δικούς της ανθρώπους όσο και τους θαυμαστές της. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι θεράποντες ιατροί της Μαρινέλλας θα την έχουν για μερικές ημέρες υπό στενή παρακολούθηση εκτός ΜΕΘ και μετά θα αποφασιστεί αν θα μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης ή στο σπίτι της.

marinella300941

Ωστόσο, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη, μιλώντας χθες στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, έδειξε με τον τρόπο της πως το κέντρο αποκατάστασης μάλλον αποτελεί μονόδρομο σε περιπτώσεις σαν τη δική της. «Η Μαρινέλλα έδωσε και δίνει έναν μεγάλο αγώνα. Είναι ακόμα στη ΜΕΘ, αλλά πιστεύω πως θα βγει αυτές τις μέρες και θα μεταφερθεί σε δωμάτιο, σε απλή κλίνη, όπως λέμε. Εκεί θα μείνει μερικές μέρες και μετά θα πρέπει να πάει σε ένα κέντρο αποκατάστασης. Αυτά είναι τα στάδια» είπε χαρακτηριστικά.

marinella270944

«Δεν έχει κανένα νόημα να βγαίνουν κάθε μέρα ιατρικά ανακοινωθέντα. Αφήνουμε τους ασθενείς να παλεύει ο οργανισμός τους, να βελτιώνονται, να δείχνουν μια άλλη κλινική εικόνα, βελτιωμένη. Δεν χρειάζονται καθημερινές ενημερώσεις, καλά κάνει η ομάδα των γιατρών, κι από εκεί και πέρα θα αποφασίσει να τη βγάλει από τη μονάδα και να περάσει σε ένα κανονικό δωμάτιο, να την παρακολουθήσουν κάποιες μέρες και μετά να δοθούν οδηγίες για περαιτέρω εξετάσεις που πρέπει να κάνει και την αποκατάσταση που πρέπει να συνεχίσει» πρόσθεσε.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετρό music hall: Κυβερνητικός λουλουδοπόλεμος για τα εγκαίνια μετά μουσικής

«Ολος δικός σου, Κι αυτός που κλαίει κι ο...

«London baby» για Καινούργιου – Κουτσουμπή

Ο νέος έρωτας... έχει καλό σκοπό για την ωραία...

Tέλος ο Μικρούτσικος από την εκπομπή του Τσουρού

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση πως ο...

Airbnb η βίλα του Ψινάκη!

Το δικό του το σπίτι σε άλλους νοικιάζεται... Τι...