Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024

«Σύννεφο» η… αυτοϊκανοποίηση στο «GNTM»

Η αυτοϊκανοποίηση πήγαινε... σύννεφο στο «GNTM 2». Αυτή την...

Πατέλης σε gay όρκους αγάπης No2

Ζήλεψε τη δόξα του Στέφανου Κασσελάκη ο Αλέξης Πατέλης...

Ο αεικίνητος Λάζος Μαντικός παντρεύεται και βαφτίζει την κόρη του με νονό...

Διπλές χαρές για τον ρεπόρτερ του Γιώργου Παπαδάκη, Λάζο...

Θ. Μαυρομμάτης: Για party του χωρίς την… «Κασσάνδρα»

To Αγρίνιο στις 4 Οκτωβρίου χτυπιόταν από την «Κασσάνδρα»...

Ανθή Φακιδάρη: Ενα made in Greece μελαχρινό «αγγελάκι» στον woke «παράδεισο» της Victoria’s Secret!

Βαβέλ από top models και τρανς καλλονές

Φορώντας πρώτη φορά τα «φτερά» του «αγγέλου», η Ανθή Φακιδάρη έδωσε «άρωμα» Ελλάδας στην πρώτη, σε έξι χρόνια, επίδειξη μόδας της Victoria’s Secret, με τον οίκο γυναικείων εσωρούχων όμως να δέχεται κατηγορίες ότι για να ξεφύγει από το πρότυπο των καχεκτικών, νεαρών μοντέλων που είχε λανσάρει ασπάστηκε τη woke κουλτούρα και τις ποσοστώσεις που επιβάλλει με το ζόρι.

  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Φωτεινή παρουσία το βράδυ της Τρίτης στη Νέα Υόρκη ήταν η Ανθή Φακιδάρη, η οποία έγινε η πρώτη Ελληνίδα «άγγελος» της Victoria’s Secret και έκλεψε τις εντυπώσεις φορώντας γαλάζια, διάφανα εσώρουχα. Η 21χρονη, με καταγωγή από την Κρήτη και τα Τρίκαλα, που μεγάλωσε στο Περιστέρι, έγινε διάσημη κατά τύχη, όταν πήγε να συναντήσει τον κάμεραμαν πατέρα της στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha. Εκεί της πρότειναν να γίνει μοντέλο και σε λίγο καιρό βρέθηκε να περπατάει στις πασαρέλες του Μιλάνου, του Παρισιού και της Νέας Υόρκης με δημιουργίες του Τζόρτζιο Αρμάνι και του Ραλφ Λόρεν.

victoria171044

Κατά τα άλλα, σύμφωνα με την «Daily Mail» και τη «New York Post», η πολυαναμενόμενη επίδειξη μόδας της Victoria’s Sectret στράφηκε γύρω από τη woke κουλτούρα, η οποία, στο όνομα της προστασίας της διαφορετικότητας, επιβάλλει ποσοστώσεις μεταξύ άλλων για το φύλο, τα κιλά και την ηλικία. Θέλοντας να αφήσει στο παρελθόν τις εποχές που χρησιμοποιούσε μόνο νεαρές, αδύνατες γυναίκες ως μοντέλα, έκανε την αρχή επιλέγοντας ως «αγγέλους» την τρανσέξουαλ Βαλεντίνα Σαμπάιο και το επίσης τρανς μοντέλο Αλεξ Κονσάνι.

victoria171043

Συνέχισε τη συμπερίληψη με τα plus-sized μοντέλα Ασλεϊ Γκράχαμ και Παλόμα Ελσεσερ, ενώ έβγαλε από τη «σύνταξη» κορυφαία μοντέλα του παρελθόντος. Η 50χρονη Τάιρα Μπανκς ήταν αυτή που έκλεισε με εντυπωσιακό τρόπο την επίδειξη της Τρίτης. Νωρίτερα, στα 50 της χρόνια, η Κέιτ Μος έκανε το ντεμπούτο της ως «άγγελος» της Victoria’s Secret και παράλληλα έγινε η πρώτη μάνα που περπάτησε στην πασαρέλα του οίκου με την κόρη της Λίλα Μος. Στις μεγάλες επιστροφές συγκαταλέγονται η 43χρονη Αντριάνα Λίμα και η συνομήλική της Αλεσάντρα Αμπρόσιο. Τα βλέμματα τράβηξαν οι δύο αδελφές Χαντίντ, με την 29χρονη Τζίτζι να ανοίγει την επίδειξη και την 28χρονη Μπέλα να φοράει ξανά τα «φτερά» και να ανακηρύσσεται «βασίλισσα» της βραδιάς, κατά την οποία τραγούδησαν αποκλειστικά γυναίκες, οι Σερ, Τάιλα και Λίζα.

victoria171042
Αλεξ Κονσάνι

Η Κάρλα Μπρούνι έβαλε στα 56 της τα διάσημα «φτερά» και πέταξε στη λαμπερή πασαρέλα

Η Κάρλα Μπρούνι έγινε ο γηραιότερος «άγγελος» στην ιστορία της Victoria’s Secret, καθώς φόρεσε πρώτη φορά τα διάσημα «φτερά» σε ηλικία 56 ετών. Η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας και σύζυγος του πρώην προέδρου Νικολά Σαρκοζί, που ήταν διάσημη ως μοντέλο, το βράδυ της Τρίτης έκανε το ντεμπούτο της ως «άγγελος», εντυπωσιάζοντας με την εμφάνισή της όσους παρακολουθούσαν την επίδειξη.

victoria171045

Ενώ προετοιμαζόταν στα παρασκήνια, η Ιταλίδα μοιράστηκε τον ενθουσιασμό της με τους followers της στο Instagram δημοσιεύοντας βίντεο. Σε αυτό χαμογελάει με αυτοπεποίθηση φορώντας ένα μαύρο εσώρουχο με κορσέ, την ώρα που οι συνεργάτες της ασχολούνται με τα φτερά της, τα οποία, για την ακρίβεια, μοιάζουν περισσότερο με φτερά πεταλούδας. Η 56χρονη Μπρούνι, που κάνει καριέρα και ως τραγουδοποιός, περίμενε με ανυπομονησία το ντεμπούτο της ως «άγγελος» και, όπως δήλωσε με χιούμορ στη «New York Post» πριν από την επίδειξη, θα φορούσε τα φτερά «για πρώτη και μάλλον τελευταία φορά».

victoria171046

«Στην ηλικία μου; Είναι πολύ συναρπαστικό και είναι πολύ συγκλονιστικό, πραγματικά. Είναι πολύ διασκεδαστικό να γίνεσαι άγγελος. Θα έχω φτερά!» σχολίασε χαρακτηριστικά. Το μόνο που τη στενοχωρούσε είναι το γεγονός ότι ο σύζυγός της δεν μπορούσε να βρίσκεται στη Νέα Υόρκη για να την παρακολουθήσει. «Θα πάθαινε έμφραγμα!» τόνισε γελώντας.

victoria171041
Τζίτζι Χαντίντ

victoria17104
Βαλεντίνα Σαμπάιο

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τζούλια Αλεξανδράτου: Call girl στα φανερά η πρώην πορνοστάρ!

Επιστροφή της Τζούλιας Αλεξανδράτου στη βιομηχανία του σεξ, όχι...

«Λουκέτο» στην Αρχελάου 5

Αυτό το τηλεοπτικό μπαρ στην Αρχελάου 5 θα κλείσει...

Στάθης Σταμουλακάτος: Ερωτευμένος με νεότερή του ηθοποιό;

Μέσα στη θεατρική παράσταση «Κωλόκαιρο» άνθισε ερωτική λιακάδα.Ο πρωταγωνιστής...

Ο επιχειρηματίας X.Κ. που το όνομά του είχε συνδεθεί με το «σκάνδαλο Μπίκα» πίσω από καρουζέλ απάτης δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ

Ως «πρωταγωνιστής» σε απάτη τύπου «καρουζέλ» εμφανίζεται γνωστός Βορειοελλαδίτης...

Έφυγε από τη ζωή η Βάσω Παπανδρέου

Έφυγε από την ζωή, σε ηλικία 80 ετών, η Βάσω...