Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024

Σόφη Ζαννίνου: «Έχω ζητήσει δημόσια συγγνώμη από την κόρη μου και με...

Η Σόφη Ζαννίνου παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό...

Μαρία Σολωμού: «Υπήρχε πολύ βρίσιμο, ήταν προσβλητικό»

Η Μαρία Σολωμού φέτος πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση Μ.Α.Ι.Ρ.Ο.Υ.Λ.Α....

«Grand Hotel»: Η Κυβέλη είναι έξαλλη με τον Ρήγα

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Grand...

Δεν μας έφτανε τόσο, θέλει και ένα μισάωρο από το «Καλημέρα, Ελλάδα»...

Επεκτατικός ο ένας, σκληρό καρύδι ο άλλος! Ανένδοτος είναι...

Φολκλορ κουφέτα με κλαρίνα και Γρίβα για τον Δούκα των Αθηνών

Ο Αλμοδόβαρ έλειπε

Eνας γάμος, μία κηδεία κι ένα μνημόσυνο για το ΠΑΣΟΚ, τον Νίκο Ανδρουλάκη, τον Χάρη Δούκα και τους πρωτοκλασάτους συντρόφους τους. Μάλιστα, ο νιόπαντρος δήμαρχος Αθηναίων από τα γαμήλια γλέντια και τους χορούς βρέθηκε, χωρίς να προλάβει καν να κοιμηθεί, στο μνημόσυνο της Φώφης Γεννηματά.

  • Απο τη Βίβιαν Μπενέκου

Κι ο Νίκος Ανδρουλάκης, από την εξόδιο ακολουθία της Βάσως Παπανδρέου στο Αίγιο, όπου εκφώνησε και τον επικήδειο, έφυγε και πήγε στη Θήβα, στον γάμο του μέχρι πρότινος αντιπάλου του για την προεδρία, και αφού γλέντησε, το επόμενο πρωί βρέθηκε στο μνημόσυνο της Φώφης Γεννηματά.

gamos douka211043

Οι πασόκοι έζησαν ένα σουρεαλιστικό Σαββατοκύριακο, λες και ήταν οι πρωταγωνιστές της ταινίας «Τέσσερις γάμοι και μια κηδεία»! Αφού λοιπόν αποχαιρέτησαν τη Βάσω Παπανδρέου, βρέθηκαν να εύχονται «βίον ανθόσπαρτον» στον δήμαρχο Αθηναίων, στη Θήβα, κι ύστερα είπαν «να ζήσετε να τη θυμάστε» στον σύζυγο και στα παιδιά της αείμνηστης προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά.

gamos douka211042

Ο δήμαρχος, που λέτε, «φόρεσε κουλούρα» και το πήρε τελικά το κορίτσι το Σάββατο! Με μαύρο κοστούμι και παπιγιόν περίμενε ανυπόμονα τη νύφη Τζωρτζίνα Πολυτάνου στην εκκλησία, έχοντας δίπλα του τους Νίκο Ανδρουλάκη, Παύλο Γερουλάνο, Γιώργο Παπανδρέου, Αννα Διαμαντοπούλου, Ευαγγελία Λιακούλη, Μανώλη Χριστοδουλάκη, Κώστα Σκανδαλίδη, Μιλένα Αποστολάκη και πολλούς άλλους, όπως οι δήμαρχοι Αιγάλεω Λάμπρος Σκλαβούνος και Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος!

gamos douka21104
Ο Νίκος Ανδρουλάκης

Η νύφη έφτασε φορώντας νυφικό-τουαλέτα στενή, σε σατέν ύφασμα, και στην εμφάνισή της ο γαμπρός «έλιωσε» μπροστά στους περίπου 1.000 καλεσμένους! Τόσοι και περισσότεροι ήταν και οι καλεσμένοι στο γλέντι που ακολούθησε μέχρι πρωίας, στο κτήμα «Casa e Campo» στον Κοκκινόβραχο Αφιδνών. Οι νεόνυμφοι έφτασαν στον χώρο της δεξίωσης στις 10 το βράδυ, εν μέσω βεγγαλικών και επευφημιών, και αφού έκοψαν την τρίπατη τούρτα τους και ήπιαν την πρώτη τους σαμπάνια ξεκίνησε τρικούβερτο γλέντι με τον Ζήση Τσολακίδη στο κλαρίνο και τη Γιώτα Γρίβα και τον Κώστα Αγέρη στο τραγούδι.

gamos douka211041
Γιαννακοπούλου μετά συζύγου (Μουμούρης)

«Να ζήσει η νύφη κι ο γαμπρός κι οι συμπέθεροι όλοι» τραγούδησε η Γρίβα, και οι Δούκας – Πολυτάνου έσυραν τον χορό συνοδεία κλαρίνου! Ο δήμαρχος της Αθήνας χόρεψε τα τσάμικα και τα καλαματιανά με την κομψότατη νύφη στο πλάι του, υπό το δημώδες άσμα «Βασανάκι μου γλυκό, μόνο εσένα αγαπώ, όσο υπάρχω κι όσο ζω φυλαχτό μου σε κρατώ» από το λαρύγγι του Κώστα Αγέρη, που τους έκανε και τη σχετική αφιέρωση!

gamos douka211045
Δούκας και Πολυτάνου εξερχόμενοι της εκκλησίας

gamos douka211044
Πηγαδάκι Γερουλάνου και Τζίμα

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τζούλια Αλεξανδράτου: Call girl στα φανερά η πρώην πορνοστάρ!

Επιστροφή της Τζούλιας Αλεξανδράτου στη βιομηχανία του σεξ, όχι...

Χωρισμός για πασίγνωστο ζευγάρι στην ελληνική showbiz

Το ζευγάρι μετράει επτά χρόνια κοινής πορείας και μέχρι...

Άδωνις σε φόρμα με γυμνάστρια «πειρασμό» του Instagram

Αντί να χτίσει καμιά νέα πτέρυγα στο ετοιμόρροπο ΚΑΤ,...

«Σβήνει» η Καίτη Γκρέυ

Ενα εγκεφαλικό επεισόδιο, αφυδάτωση, χαμηλό αιματοκρίτη καθώς και μια...