Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024

Άκης tour στο Άγιον Όρος

Σε μια εποχή που πολλοί, ακόμη και εντός του...

Η απάντηση του Παπαδάκη στην προκλητική μαντινάδα που αφιέρωσαν οι Droulias Brothers...

Ο Γιώργος Παπαδάκης δεν ήταν δυνατό να αφήσει ασχολίαστη...

Θρίλερ δίχως λογική στην Αμαλιάδα: Η 24χρονη Ειρήνη ήταν παρούσα και στους...

Σε θρίλερ δίχως τέλος εξελίσσεται η υπόθεση των πέντε...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ: Καταπολεμήστε τον φόβο και καλλιεργήστε την αυτοπεποίθησή σας....

Η απάντηση των Droulias Brothers έπειτα από τον σάλο με τη μαντινάδα που αφιέρωσαν στον καταδικασμένο Ηλία Κασιδιάρη

Βλάκες brothers

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει μια μαντινάδα που «εμπνεύστηκαν» οι Droulias Brothers και την αφιέρωσαν live στο «αδελφάκι» τους, όπως αποκάλεσαν μέσω αυτής, τον καταδικασμένο για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή Ηλία Κασιδιάρη.

Οπως έγινε γνωστό, μέσω ενός βίντεο που ανέβηκε στο TikTok, o τελευταίος βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο Αγιονέρι, στο πλαίσιο της επταήμερης άδειας που πήρε από τις Φυλακές Δομοκού, με το δημοφιλές ντουέτο Κωνσταντίνο και Ηλία Δρούλια να του τραγουδά μια μαντινάδα, η οποία στην εποχή της πολιτικής ορθότητας που διανύουμε χαρακτηρίστηκε από «αδιανόητη και σοκαριστική» μέχρι «αισχρή και ξεκάθαρη προτροπή σε βία» από τους χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης και όχι μόνο.

droulias231041
Ο Ηλίας Κασιδιάρης

«Ηλία αδερφέ μου, λάθος κεφάλι χτύπησες, Ηλία αδερφέ μου, έπρεπε να τις έριχνες στον γερο-Παπαδάκη» ακούγεται να λέει στο εν λόγω βίντεο ο Κωνσταντίνος Δρούλιας, αναφερόμενος στο περιστατικό που είχε συμβεί πριν από χρόνια στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη με τη Λιάνα Κανέλλη, την οποία είχε χαστουκίσει ο καταδικασμένος σε κάθειρξη 13 ετών και 6 μηνών Ηλίας Κασιδιάρης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε, ο Κωνσταντίνος Δρούλιας προσπάθησε να εξηγήσει ότι η μαντινάδα ειπώθηκε στο πλαίσιο της σάτιρας. «Του αφιερώσαμε μια μαντινάδα στο πλαίσιο του χιούμορ, που μας διακατέχει στο μαγαζί. Εμένα δεν μου αρέσει η λογοκρισία στο τραγούδι. Είμαστε σε ελεύθερη χώρα και μπορούμε να τραγουδήσουμε ό,τι θέλουμε. Ηταν μια πράξη που έγινε πριν από 11 χρόνια, κατακριτέα, εμείς πάνω στο κομμάτι της διασκέδασης το είπαμε, οι μαντινάδες βγαίνουν αυθόρμητα. Ισως να μη χρειαζόταν να το πούμε αυτό» σχολίασε ο τραγουδιστής.

droulias23104
Οι Droulias Brothers σε πρόσφατο live τους

«Ηταν στο κομμάτι της πλάκας, δεν είναι ένα τραγούδι που παροτρύνει τη βία. Θεώρησα ότι είναι στο πλαίσιο του χιούμορ» συνέχισε ο ίδιος και, παρόλο που η Κατερίνα Καινούργιου τον παρότρυνε να ζητήσει συγγνώμη, εκείνος σχολίασε: «Δεν αλλάζουν της μοίρας τα γραμμένα. Τώρα έγινε. Η συγγνώμη δεν θα αλλάξει το περιστατικό». Από την άλλη μεριά, ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού Αγιονέρι, Δημήτρης Βραχάμης, προσπάθησε να ρίξει τους τόνους, παίρνοντας δημοσίως θέση για το περιστατικό. «Η αλήθεια είναι ότι δεν το πρόσεξα εκείνη τη στιγμή, γιατί είχα άλλη κουβέντα. Το συζήτησα με τα παιδιά, είναι καλλιτέχνες. Δεν είναι θαμώνας ο Κασιδιάρης, πρώτη φορά ήρθε. Οι πελάτες του καταστήματος δεν επιλέγονται ανάλογα με την πολιτική τους θέση. Τα παιδιά τα ξέρω, είναι λάθος η έκφραση και η τοποθέτηση. Σίγουρα δεν είναι κάτι που έγινε επίτηδες για να προτρέψει κάποιον να κάνει οτιδήποτε λάθος. Πάνω στη δουλειά ο οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει λάθος» τόνισε προς υπεράσπιση των αδελφών Κωνσταντίνου και Ηλία Δρούλια.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρώτη ήττα Μάτσα μετά τη δικαστική απόφαση για την επιμέλεια των παιδιών!

Την πρώτη δικαστική νίκη της κέρδισε η υπουργός Τουρισμού...

Τσακώσαμε τον Απ. Λύτρα στον Ναυτικό Ομιλο Αίγινας παρέα με τη νέα του σχέση

Μια ρομαντική απόδραση από την πολύβουη Αθήνα απόλαυσαν πριν...

Ο αστυνομικός πρώην σύζυγος της Ελενας Ράπτη παντρεύτηκε τον… κλώνο της

Ο «ωραίος σωματοφύλακας» και πρώην σύζυγος της Ελενας Ράπτη...

Κλεισμένοι για δύο ημέρες σε σουίτα η Τζολί με το toy boy της

Πάει, το ξεζούμισε το toy boy της η Αντζελίνα...

Χωρισμός για πασίγνωστο ζευγάρι στην ελληνική showbiz

Το ζευγάρι μετράει επτά χρόνια κοινής πορείας και μέχρι...