Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024

Eurojackpot Extra: Επιπλέον 2,5 εκατ. ευρώ στους νικητές της κατηγορίας 4+1 και...

Το Eurojackpot Extra έκανε πρεμιέρα στην κλήρωση της Τρίτης αποκλειστικά για τους...

Τριτοκοσμικές εικόνες στην «καρδιά» της Ρόδου

Με αντίσκηνα και χαρτόκουτα, στα οποία μένουν εκατοντάδες πρόσφυγες...

Η Ηλιάδη για την περιπέτεια με την υγεία της

Για την περιπέτεια που πέρασε πρόσφατα με την υγεία...

Η εντυπωσιακή φωτογράφιση της Χριστιάνας Κατσιέρη λίγο πριν από τον διαγωνισμό «Μις...

Από το «My Style Rocks» στον διαγωνισμό ομορφιάς «Μις...

Η απάντηση του Παπαδάκη στην προκλητική μαντινάδα που αφιέρωσαν οι Droulias Brothers στον προφυλακισμένο Κασιδιάρη

«Να χαίρεστε τον αδελφό σας»

Ο Γιώργος Παπαδάκης δεν ήταν δυνατό να αφήσει ασχολίαστη την προκλητική μαντινάδα που αφιέρωσαν οι Κωνσταντίνος και Ηλίας Δρούλιας, γνωστοί καλλιτεχνικά ως Droulias Brothers, στον καταδικασμένο για την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος διασκέδασε πρόσφατα σε live τους, στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της άδειας που πήρε από τις Φυλακές Δομοκού.

papadakis30074
Γιώργος Παπαδάκης

«Λάθος κεφάλι χτύπησες, Ηλία αδερφάκι, έπρεπε να τις έριχνες στον γερο-Παπαδάκη» λέει η μαντινάδα που τραγουδήθηκε από το καλλιτεχνικό δίδυμο, με σχετικό βίντεο να γίνεται viral στα social media, καθώς το θέμα της αφορούσε το τηλεοπτικό περιστατικό που είχε συμβεί στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, στον ΑΝΤ1, πριν από χρόνια, όταν ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε χαστουκίσει στον αέρα τη Λιάνα Κανέλλη.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής εκπομπής του «Καλημέρα, Ελλάδα» ο «πατριάρχης» της πρωινής ενημέρωσης, όπως αποκαλούν τον κραταιό δημοσιογράφο που βρίσκεται στην εν λόγω ζώνη επί 34 σεζόν, έδειξε ενοχλημένος με τους αδελφούς Δρούλια. «Είναι μια ενέργεια την οποία δεν θέλω να χαρακτηρίσω, είναι και ποινικά κολάσιμη, θα μπορούσα να πω ότι προτρέπει σε βία» σχολίασε αρχικά ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής.

droulias241041
Οι Droulias Brothers σε live εμφάνισή τους

«Στον φασισμό δεν απαντάω με τίποτα. Λένε ότι δεν πρέπει να λογοκρίνεται η τέχνη. Είναι όμως τέχνη ο φασισμός, αδέλφια Δρούλια; Εγώ κάποια άλλα πράγματα ξέρω για την ελευθερία στην τέχνη και διαφορετικά εισπράττω τα μηνύματα. Εσείς φαίνεται ότι στον αδελφό σας, γιατί αδελφό σας τον χαρακτηρίσατε, που έχει καταδικαστεί για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης… Τι να σας πω… Αν έχετε αδελφική σχέση, να τη χαιρόσαστε!» συνέχισε, επαναλαμβάνοντας ότι δεν απαντά στον φασισμό. Οσο για την «προτροπή σε βία» που ανέφερε, όπως τόνισε σε άλλο σημείο της εκπομπής ο Γιώργος Παπαδάκης, το βίντεο με τη μαντινάδα που κυκλοφόρησε συνοδεύεται και από σχόλια του στιλ «καλά το είπες, αδελφέ», «καλά να του κάνουνε» κ.λπ. «Αν όμως ένας παλαβός βλέποντας το πει “ξέρεις κάτι, αν τον δω στον δρόμο, θα του κοπανήσω μία στο κεφάλι”;» αναρωτήθηκε ο ίδιος.

Στο μεταξύ, σε νέες διευκρινίσεις για το περιστατικό προχώρησε χθες το πρωί ο Κωνσταντίνος Δρούλιας, μιλώντας στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη: «Αισθάνομαι λίγο άσχημα. Με ενοχλεί που ενοχλήθηκε ο κύριος Παπαδάκης. Η μαντινάδα δεν είχε στόχο να τον πικάρει. Εγινε πάνω στο κομμάτι του αυθορμητισμού. Μέσα σε μία βραδιά που τραγουδάμε πρέπει σε κάποια δευτερόλεπτα να ταιριάξω μια αυθόρμητη μαντινάδα και να πω κάτι για κάποιον άνθρωπο. Τώρα έτυχε και ήταν αυτός (σ.σ.: ο Ηλίας Κασιδιάρης). Εκείνη τη στιγμή μού ήρθε στο μυαλό το περιστατικό με τη Λιάνα Κανέλλη και μία αναφορά του κ. Παπαδάκη ότι αν προλάβαινε “θα του τις έριχνε” κι έγινε αυτό το λογοπαίγνιο στο κεφάλι μου» εξήγησε, ξεκαθαρίζοντας έτσι πως δεν εντάσσεται πολιτικά στη Χρυσή Αυγή.

droulias24104
Ηλίας Κασιδιάρης

«Το ‘‘αδελφέ’’ το είπα όπως μπορεί να το πω για τον καθένα. Οσον αφορά τη μαντινάδα, θεωρώ ότι δεν προσβάλλει κάποιον και ούτε παροτρύνει σε βία, διότι όλα τα τραγούδια που υπάρχουν στα trends του YouTube λένε για ναρκωτικά, όπλα, βία κατά των γυναικών» συνέχισε ο Κωνσταντίνος Δρούλιας, ο οποίος ζήτησε κατόπιν συγγνώμη on air, πλην όμως με τον δικό του τρόπο. «Θέλω να ζητήσω δημόσια συγγνώμη επειδή είπα τον κ. Παπαδάκη ‘‘γέρο’’. Ολο το υπόλοιπο είναι κομμάτι σάτιρας. Θυμάστε τον μέγιστο Χάρρυ Κλυνν που έλεγε ‘‘μπείτε στη Βουλή’’, ‘‘δείρτε τους 300’’; Τι θα έπρεπε να πούμε εκείνα τα χρόνια;» κατέληξε ο Mr. «Droulias Brothers».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρώτη ήττα Μάτσα μετά τη δικαστική απόφαση για την επιμέλεια των παιδιών!

Την πρώτη δικαστική νίκη της κέρδισε η υπουργός Τουρισμού...

Ο αστυνομικός πρώην σύζυγος της Ελενας Ράπτη παντρεύτηκε τον… κλώνο της

Ο «ωραίος σωματοφύλακας» και πρώην σύζυγος της Ελενας Ράπτη...

Τσακώσαμε τον Απ. Λύτρα στον Ναυτικό Ομιλο Αίγινας παρέα με τη νέα του σχέση

Μια ρομαντική απόδραση από την πολύβουη Αθήνα απόλαυσαν πριν...

Κλεισμένοι για δύο ημέρες σε σουίτα η Τζολί με το toy boy της

Πάει, το ξεζούμισε το toy boy της η Αντζελίνα...

Χωρισμός για πασίγνωστο ζευγάρι στην ελληνική showbiz

Το ζευγάρι μετράει επτά χρόνια κοινής πορείας και μέχρι...

Τζούλια Αλεξανδράτου: Call girl στα φανερά η πρώην πορνοστάρ!

Επιστροφή της Τζούλιας Αλεξανδράτου στη βιομηχανία του σεξ, όχι...