Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024

Το concept που σαρώνει στο Instagram των celebrities

Η Κιμ Καρντάσιαν έγινε η τελευταία celebrity που υιοθέτησε...

Δέος για χιτώνα του Μεγαλέξανδρου!

Μία ανακάλυψη ικανή να αλλάξει την ιστορική κατανόηση των...

Κάτια Ταραμπανκό: «Στο νέο κύκλο του GNTM θα προτιμούσα την Βίκυ Καγιά»

Η Κάτια Ταραμπανκό μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και...

Ανδρέας Βούλγαρης: «Δεν ήταν εύκολη απόφαση να φύγω από τη μπάντα»

Ο Ανδρέας Βούλγαρης παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Breakfast@star» και...

Στέλιος Λεγάκης: O τραγουδιστής μιλάει για τον επερχόμενο γάμο του και αποκαλύπτει το όνομα που θα πάρει η μικρούλα τους

Λεγάκης daddy cool

«Νιώθω πιο μπαμπάς από ποτέ» δηλώνει στην «Espresso» ο Στέλιος Λεγάκης, που το ερχόμενο καλοκαίρι θα ντυθεί γαμπρός στο πλευρό της συντρόφου του Ειρηάννας Συρίγου, ενώ την ίδια ημέρα θα γίνουν και τα βαφτίσια της κορούλας τους.

  • Από τον Ηλία Μαραβέγια

Η γαμήλια αναγγελία του ζευγαριού δημοσιεύτηκε προχθές, με τον δημοφιλή τραγουδιστή και συνθέτη να μας αποκαλύπτει χθες τις λεπτομέρειες για το διπλό μυστήριο.

legakis241041
Ο Στέλιος Λεγάκης με την κοράκλα του

«Θα τελεστεί στην Αθήνα, παρουσία συγγενών και φίλων, και πραγματικά ανυπομονούμε γι’ αυτό. Θα μας παντρέψουν ο Νίκος Κουρκούλης και η Κέλλυ Κελεκίδου. Οσο για τη μικρούλα μας, θα βαφτιστεί Μιχαέλα και Αέλια, και θα τη φωνάζουμε Μιχαέλια. Αλλωστε, και η μητέρα της βαφτίστηκε Ειρήνη και Αννα και τη φωνάζουμε Ειρηάννα. Συνεχίζεται η παράδοση» αναφέρει ο Στέλιος Λεγάκης, ο οποίος ήθελε από μικρός να γίνει πατέρας σε νεαρή ηλικία.

«Η εμπειρία της πατρότητας ήταν έντονη από την αρχή, αλλά ειδικά το τελευταίο επτάμηνο, που η μικρή έχει αρχίσει να μιλάει και υπάρχει γενικώς διάδραση μεταξύ μας, έχω τρελαθεί από τη χαρά μου» εξηγεί, συμπληρώνοντας ότι νιώθει πλέον πιο μπαμπάς από ποτέ. Η γνωριμία του με την Ειρηάννα έγινε πριν από τρία χρόνια στους κόλπους μιας φιλικής συντροφιάς και ο έρωτάς τους δεν άργησε να φουντώσει, με αποτέλεσμα να δρομολογηθεί η δημιουργία της οικογένειάς τους. «Η γυναίκα μου έχει άλλα δύο παιδάκια από προηγούμενο γάμο της, είμαστε πέντε άτομα μέσα σε ένα σπίτι και η καθημερινότητά μας είναι πλήρης, με πολλές υποχρεώσεις και δραστηριότητες» λέει στην «Espresso» ο δημοφιλής καλλιτέχνης, που θα κάνει αύριο το βράδυ πρεμιέρα στο Lux Athens Theater. Εκεί κάθε Παρασκευή και Σάββατο θα εμφανίζεται με τους Νίκο Κουρκούλη, Αγγελική Ηλιάδη και Αχιλλέα Αγγελόπουλο.

legakis24104
Με τη σύντροφό του Ειρηάννα

«Με τον Νίκο Κουρκούλη γνωριστήκαμε πριν από επτά χρόνια κι έγινε κατευθείαν σύνδεση μεταξύ μας. Από το πρώτο ‘‘γεια’’ κατάλαβα ότι δεν έχει κόμπλεξ κι ότι πάνω απ’ όλα είναι άνθρωπος. Επίσης, είναι μέντορας και γενικά έχει βοηθήσει πολύ κόσμο. Θα μπορούσα να πω πως είναι και μια πατρική φιγούρα για μένα ο Νίκος και στη μουσική και στη ζωή» εξομολογείται ο Στέλιος Λεγάκης, ο οποίος συνεργάστηκε πρόσφατα και με τον Stan, στη δημιουργία του νέου τραγουδιού του τελευταίου «Εντελώς τυπικά», που θα κυκλοφορήσει την ερχόμενη Δευτέρα από τη Minos ΕΜΙ, γράφοντας σε αυτό τη μουσική.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρώτη ήττα Μάτσα μετά τη δικαστική απόφαση για την επιμέλεια των παιδιών!

Την πρώτη δικαστική νίκη της κέρδισε η υπουργός Τουρισμού...

Ο αστυνομικός πρώην σύζυγος της Ελενας Ράπτη παντρεύτηκε τον… κλώνο της

Ο «ωραίος σωματοφύλακας» και πρώην σύζυγος της Ελενας Ράπτη...

Τσακώσαμε τον Απ. Λύτρα στον Ναυτικό Ομιλο Αίγινας παρέα με τη νέα του σχέση

Μια ρομαντική απόδραση από την πολύβουη Αθήνα απόλαυσαν πριν...

Κλεισμένοι για δύο ημέρες σε σουίτα η Τζολί με το toy boy της

Πάει, το ξεζούμισε το toy boy της η Αντζελίνα...

Χωρισμός για πασίγνωστο ζευγάρι στην ελληνική showbiz

Το ζευγάρι μετράει επτά χρόνια κοινής πορείας και μέχρι...