Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, 2024

Τα πιο ακριβά διαζύγια στη Βρετανία ανάμεσα σε καλοπληρωμένους μπαλαδόρους και στις...

Το δίδυμο που σχηματίζουν οι κορυφαίοι σταρ του ποδοσφαίρου...

Μεσογειακές γεύσεις και celebrities στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Το θρυλικό Barbarossa της Πάρου «ταξίδεψε» στην Αθηναϊκή Ριβιέρα....

Κρύος ιδρώτας για τον Κοκλώνη! – Σε δύο δίκες μέσα στον Νοέμβριο...

Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πειραιά θα καθίσει...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Κυριακή 27 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ: Τολμήστε να κάνετε τα βήματα που μέχρι τώρα...

Τα πιο ακριβά διαζύγια στη Βρετανία ανάμεσα σε καλοπληρωμένους μπαλαδόρους και στις καλλονές συντρόφους τους

Γκολάρες «εκτός έδρας»

Το δίδυμο που σχηματίζουν οι κορυφαίοι σταρ του ποδοσφαίρου με διάσημες και μη αλλά σίγουρα καλλίγραμμες γυναίκες είναι από τα πιο ισχυρά χαρτιά της παγκόσμιας showbiz και συχνά κυριαρχεί στα πρωτοσέλιδα, καθώς συνδυάζει ομορφιά, επιτυχία και ιστορίες αγάπης.

  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Οταν όμως το δίδυμο σπάει, το κάνει με εκκωφαντικό τρόπο, συνήθως διότι ο καλογυμνασμένος ποδοσφαιριστής ξενοκοιμάται. Οπότε δεν προκαλεί έκπληξη που μερικά από τα πιο ακριβά διαζύγια στη Βρετανία είναι ανάμεσα σε καλοπληρωμένους σταρ της Premier League και των WAG, όπως αποκαλούν τις συντρόφους τους.

Με τον Κάιλ Γουόκερ

Προ ημερών ο αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι και της Εθνικής ομάδας της Αγγλίας Κάιλ Γουόκερ πήρε στα χέρια του τα νομικά έγγραφα από την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η σύζυγός του Ανι Κίλνερ, με την οποία έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Η 32χρονη influencer, που παντρεύτηκε τον ποδοσφαιριστή το 2021, ύστερα από 12 χρόνια σχέσης, ζητάει δικαστικά από τον Γουόκερ να της δώσει τη μισή περιουσία του, η οποία υπολογίζεται σε 32.400.000 ευρώ. Μάλιστα η Κίλνερ έχει πολλές πιθανότητες να τα καταφέρει, καθώς το διαζύγιο πολύ πιθανά θα βγει εις βάρος του ποδοσφαιριστή. Ο λόγος; Ο Γουόκερ την απάτησε με την 34χρονη Λορίν Γκούντμαν και απέκτησε μαζί της δύο εξώγαμα παιδιά. Τα πράγματα είναι τόσο σοβαρά για τον διεθνή αμυντικό που, σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα, έσπευσε να συμβουλευτεί τους δικηγόρους του.

Ανι Κίλνερ

Η Κίλνερ έχει κάθε λόγο να ελπίζει, καθώς στο βάθος του μυαλού της υπάρχει το προηγούμενο που έχει δημιουργήσει η πρώην σύζυγος του Ράιαν Γκιγκς, η Στέισι Κουκ. Οταν το 2017 βρήκε το διαζύγιο, η Κουκ επέστρεψε στο σπίτι της με τη μισή περιουσία του πρώην ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έγινε πλουσιότερη κατά 28.800.000 ευρώ. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2007 και απέκτησε δύο παιδιά, όμως ο γάμος τινάχτηκε στον αέρα, όταν αποκαλύφθηκε ότι ο Γκιγκς είχε ερωμένη. Μάλιστα, δεν ήταν όποια κι όποια, αλλά η σύζυγος του αδελφού του Νατάσα Λέβερ, με την οποία ο Γκιγκς τα είχε πίσω από την πλάτη της Κουκ για οκτώ ολόκληρα χρόνια.

Τιερί Ανρί

Πανάκριβα πλήρωσε το διαζύγιό του ο Τιερί Ανρί, καθώς για κάθε χρόνο που ήταν παντρεμένος με την Κλερ Μέρι υποχρεώθηκε να της καταβάλει 2.400.000 ευρώ. Η Μέρι, που έχει μια κόρη με τον Ανρί, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου το 2007, ρίχνοντας την υπαιτιότητα στο πρώην ποδοσφαιριστή της Αρσεναλ, τον οποίο κατηγόρησε για «παράλογη συμπεριφορά». Με αυτή την αιτιολογία ζητούσε 12.000.000 ευρώ από την περιουσία ύψους 30.000.000 ευρώ του ποδοσφαιριστή. Οταν βγήκε το διαζύγιο, έναν χρόνο αργότερα, το βρετανικό δικαστήριο της επιδίκασε 9.600.000 ευρώ, γεγονός που σημαίνει ότι ο Γκιγκς τής πλήρωσε 2.400.000 ευρώ για καθένα από τα τέσσερα χρόνια που ήταν παντρεμένοι.

Κλερ Μέρι

Τουλάχιστον 12.000.000 ευρώ κατέβαλε ο Ρέι Πάρλουρ, πρώην σταρ της Αρσεναλ, στην πρώην σύζυγό του Κάρεν Πάρλουρ, όταν βγήκε το διαζύγιό τους το 2004, αλλά η δικαστική τους διαμάχη για τα χρήματα δεν σταμάτησε εκεί. Η Κάρεν, που παντρεύτηκε τον διεθνή μέσο το 1998 και απέκτησε μαζί του τρία παιδιά, πήρε το 2004 ακριβώς τη μισή περιουσία του και εκτός από τις μισές τραπεζικές καταθέσεις έγινε ιδιοκτήτρια της έπαυλης, αξίας 3.000.000 ευρώ, στην οποία έμενε η οικογένεια. Υστερα από χρόνια δικαστικού αγώνα, το 2012, σε μια ιστορική για τα χρονικά της Βρετανίας απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου, η Κάρεν κέρδισε το δικαίωμα να λαμβάνει τα μελλοντικά έσοδα του Πάρλουρ ως ποδοσφαιριστή για τέσσερα χρόνια, με το σκεπτικό ότι ο γάμος του μαζί της συνέβαλε στην καριέρα του.

Στέισι Κουκ και Ράιαν Γκιγκς

Ο θρύλος της Αρσεναλ και της Μάντσεστερ Σίτι Ασλεϊ Κόουλ πρωταγωνιστούσε στα εξώφυλλα των περιοδικών της Βρετανίας το 2004, όταν τα έφτιαξε με την τραγουδίστρια του γυναικείου συγκροτήματος Girls Aloud Σέριλ Τουίντι. Παντρεύτηκαν δύο χρόνια αργότερα, με τη Σέριλ να παίρνει το επώνυμό του, αλλά το 2008 έφτασαν στα πρόθυρα του διαζυγίου, όταν κυκλοφόρησαν φήμες ότι ο ποδοσφαιριστής κεράτωσε την τραγουδίστρια με τρεις γυναίκες. Ο Κόουλ το αρνήθηκε, η Σέριλ τού έδωσε δεύτερη ευκαιρία, αλλά το 2010 ζήτησε και πήρε διαζύγιο.

Σέριλ Τουίντι

Στην αίτηση διαζυγίου ανέφερε ότι ο Κόουλ παραδέχτηκε ότι την απάτησε με πολλές γυναίκες και, σύμφωνα με πληροφορίες, έλαβε 4.200.000 ευρώ από τον ποδοσφαιριστή, ενώ κράτησε και τη βίλα τους, αξίας 10.000.000 ευρώ. Ο τερματοφύλακας της Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ντέιβιντ Τζέιμς, που παραμένει θρύλος καθώς έχει πιάσει τα περισσότερα πέναλτι (13) από οποιονδήποτε άλλον στην ιστορία Premier League, χώρισε από τη σύζυγό του Τάνια Τζέιμς το 2005. Για την έκδοση του διαζυγίου ο Τζέιμς κλήθηκε να της καταβάλει 3.600.000 ευρώ, καθώς η ακίνητη περιουσία του υπολογιζόταν σε 24.000.000 ευρώ. Ο Τζέιμς πλήρωσε τη Σέριλ, αν και φαίνεται ότι για να βρει τα χρήματα πήρε δάνεια, τα οποία δεν μπορούσε να αποπληρώσει τα επόμενα χρόνια και το 2014 κήρυξε πτώχευση.

Ο Ντέιβιντ Τζέιμς

Ασλεϊ Κόουλ

Η πρώην σύζυγός του, Τάνια

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο πολιτικός γάμος του Ευαγγελόπουλου με τον Στέφανο της καρδιάς του στη Βίλα Κώστα

Με πολιτικό γάμο παντρεύτηκε χθες τον επί σειρά ετών...

Τι ανατριχιαστικό ενώνει τρία από τα πέντε νεκρά παιδιά που η ζωή τους συνδέθηκε με την 24χρονη Ειρήνη!

Μετά την τραγική «σύμπτωση» της παρουσίας της 24χρονης Ειρήνης...

Ο «Λου» των μπουζουκιών και τα… gay «χρυσά πανέρια» της Καθολικής εκκλησίας!

Την ώρα που στο «μικροσκόπιο» των εισαγγελικών Αρχών έχουν...

Κίντμαν: Έσταζε (όχι ιδρώτα) στα γυρίσματα

Η Νικόλ Κίντμαν εκμυστηρεύτηκε ότι είχε τόσους πολλούς -πραγματικούς-...