Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, 2024

Μεσογειακές γεύσεις και celebrities στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Το θρυλικό Barbarossa της Πάρου «ταξίδεψε» στην Αθηναϊκή Ριβιέρα....

Κρύος ιδρώτας για τον Κοκλώνη! – Σε δύο δίκες μέσα στον Νοέμβριο...

Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πειραιά θα καθίσει...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Κυριακή 27 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ: Τολμήστε να κάνετε τα βήματα που μέχρι τώρα...

Ο πρώην υπουργός του ΠAΣΟΚ Πέτρος Ευθυμίου και η σύζυγός του...

Δεινή χορευταρού, δυνατή party giver, «θηλυκή», χαμογελαστή, κεφάτη, μοναχική,...

Το άγνωστο 6ο παιδί που σώθηκε στο τσακ!

Δεν έχουν τέλος οι διαβολικές συμπτώσεις στην υπόθεση-θρίλερ με τα πέντε νεκρά βρέφη σε Αμαλιάδα και Αργος, στην οποία «πρωταγωνιστεί» η 24χρονη -σήμερα- Ειρήνη Μουρτζούκου, που ήταν παρούσα σε όλους τους θανάτους. Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία-γροθιά στο στομάχι, και έκτο μωρό που συνδέεται άμεσα με τη νεαρή γυναίκα είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αλλά σώθηκε την τελευταία στιγμή χάρη στις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν οι θεράποντες γιατροί!

Ειδικότερα, πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα «ΓΝΩΜΗ» αναφέρουν ότι η Εισαγγελία Πατρών διερευνά μια καταγγελία, σύμφωνα με την οποία ακόμα ένα αδελφάκι της Ειρήνης είχε μεταφερθεί με υποξία στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων το διάστημα που η οικογένειά της διέμενε στην Αχαΐα και, συγκεκριμένα, μεταξύ Πατρών, κοντά στην οδό Βορείου Ηπείρου, και Κάτω Αχαΐας. Υπενθυμίζεται ότι πριν από δέκα χρόνια είχε φύγει από τη ζωή, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, η λίγων μηνών αδελφή της Ειρήνης Μουρτζούκου.

mourtzoukou

Σύμφωνα με την 24χρονη, η ίδια ήταν παρούσα όταν έγινε το κακό στη μικρή Ζωή-Ηλιάνα, την οποία μετέφερε στο Νοσοκομείο του Αργους η μητέρα τους. Στην περίπτωση, πάντως, του μωρού που μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο, οι γιατροί κατάφεραν να το σώσουν, με συνέπεια σήμερα να μη μιλάμε για έκτο βρέφος από το περιβάλλον της Ειρήνης που «έσβησε» κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες! Παρ’ όλα αυτά, η συγκεκριμένη καταγγελία φέρεται ότι ερευνάται εις βάθος από την Εισαγγελία Πατρών, καθώς έχουν ζητηθεί και επίσημα στοιχεία από το νοσηλευτικό ίδρυμα για το αν όντως υπήρξε τέτοιο συμβάν.

Τα αίτια

Η υποξία (υποξαιμία) στα βρέφη μπορεί να προέλθει από μία σειρά παθολογικών (ή και μη) αιτιών, με αποτέλεσμα το οξυγόνο του βρέφους να πέφτει σε ποσοστό κάτω του 90%, κάτι που μπορεί να επιφέρει ακόμη και τον θάνατο. Στην περίπτωση που η Εισαγγελία εξακριβώσει την ύπαρξη έκτου μωρού το οποίο στάθηκε τυχερό και δεν απεβίωσε, τότε θα συμπληρώσει τον φάκελό της, στον οποίο υπάρχει σχεδόν ολοκληρωμένη έρευνα για τα δύο μωρά της 24χρονης Ειρήνης Μουρτζούκου και το βρέφος της κουμπάρας της Κατερίνας, το οποίο έφυγε από τη ζωή τον Φεβρουάριο του 2021.

Την ίδια ώρα, συγκεντρώνονται πληροφορίες για το μωρό της Καλλιόπης από την Αμαλιάδα, φίλης της 24χρονης, όπως και για την αδελφούλα της τελευταίας που πέθανε στην Αργολίδα το 2014, όταν εκείνη ήταν μόλις 14 χρόνων. Φως στα αίτια θανάτου των τεσσάρων βρεφών από την Αχαΐα και την Ηλεία αναμένεται να ρίξει η κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση που ζήτησε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Πατρών. Στο πλαίσιο της δικαστικής έρευνας θα εξεταστούν τόσο τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στις δικογραφίες που έχει σχηματίσει η Αστυνομία όσο και τα πορίσματα των ιατροδικαστικών εξετάσεων.

Οι τοξικολογικές

Οπως προκύπτει από αυτές, τα τρία από τα πέντε νεκρά παιδιά με τα οποία εμπλέκεται η 24χρονη Ειρήνη απεβίωσαν από διάμεση πνευμονίτιδα παιδικής ηλικίας, για ένα βρέφος είναι απροσδιόριστη η αιτία θανάτου και αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, ενώ για το πέμπτο βρέφος αναφέρεται ότι είχε παθολογικό ιστορικό επιληψίας.

Παράλληλα, αναμένεται να ληφθούν καταθέσεις από συγγενικά πρόσωπα των βρεφών που απεβίωσαν, καθώς και από πρόσωπα του ευρύτερου φιλικού περιβάλλοντος των οικογενειών τους. Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών βρίσκεται, επίσης, η καταγγελία μιας γυναίκας, που ισχυρίζεται ότι η Ειρήνη είχε ξυλοκοπήσει το παιδί της ενώ τής το είχε αφήσει για να το προσέχει. «Δεν υπάρχει ακόμη κατηγορία για εγκληματική ενέργεια.

Ωστόσο, η εντολέας μου, μητέρα από την Κάτω Αχαΐα, που έχασε το παιδί της, μετά τα όσα έχουν ακουστεί, είναι φυσιολογικό να αντιδράσει» δήλωσε η Πατρινή δικηγόρος Βασιλική Ντζελβέ. Τέλος, σοκάρει η πληροφορία που θέλει τη μητέρα του 15 μηνών Παναγιώτη, που έφυγε από τη ζωή στις 5 Αυγούστου, να είχε συγγενική σχέση με την 11χρονη Βασιλική Νικολοπούλου, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί στις 9 Ιουνίου από την περιοχή της Μυρτιάς στον Πύργο Ηλείας, και το άψυχο σώμα της βρέθηκε την επόμενη ημέρα σε ένα χωράφι στο Καταράχι, φέροντας τραύματα στον λαιμό από αιχμηρό αντικείμενο. Συγκεκριμένα, το μικρό κορίτσι, που δολοφονήθηκε με άγριο τρόπο από τον 37χρονο θείο του, φέρεται ότι ήταν ξαδέλφη της Καλλιόπης, φίλης της 24χρονης Ειρήνης!

Γέννες και επιδόματα

Δεν έχουν τελειωμό οι καταγγελίες σε βάρος της 24χρονης Ειρήνης Μουρτζούκου, η οποία έχει βρεθεί στο επίκεντρο της υπόθεσης-θρίλερ με τους πέντε μυστηριώδεις θανάτους βρεφών.

Σύμφωνα με όσα είπε άτομο που γνωρίζει την οικογένεια της 24χρονης Ειρήνης, ο πατέρας της νεαρής γυναίκας προειδοποιούσε τους συγχωριανούς του να μην αφήνουν την κόρη του μόνη της με παιδιά.

Παράλληλα, ο ίδιος άνθρωπος αποκάλυψε πως, κάθε φορά που η Ειρήνη γεννούσε και έπαιρνε την επιδότηση των 2.000 ευρώ, λίγο αργότερα πέθαινε και ένα βρέφος! «Δεν ξέρει καν ποιοι είναι οι πατεράδες των παιδιών. Του ενός νομίζω ήταν Πακιστανός, για το δεύτερο δεν ξέρει κανείς» κατέληξε ο μάρτυρας.

Bίντεο φωτιά

Την ίδια ώρα, σφίξιμο στο στομάχι προκαλεί ένα ανατριχιαστικό βίντεο-ντοκουμέντο που φέρεται ότι είχε φτιάξει η Ειρήνη μέσω τεχνολογίας AI μόλις λίγες ημέρες αφότου πέθανε το ένα από τα δύο μωρά της, καθώς σε αυτό απεικονίζεται το νεογέννητο να μιλάει! Ολα ξεκίνησαν το 2022, όταν η Ειρήνη έχασε το μόλις 19 ημερών μωρό της. Λίγους μήνες αργότερα κατέβασε εφαρμογές AI και έβαλε το νεκρό μωρό της να μιλάει και να διηγείται την ιστορία της σύντομης ζωής του! Μάλιστα, η 24χρονη ανέβασε το ανατριχιαστικό βίντεο στον προσωπικό λογαριασμό της στο TikTok.

Δείτε επίσης:

Τι ανατριχιαστικό ενώνει τρία από τα πέντε νεκρά παιδιά που η ζωή τους συνδέθηκε με την 24χρονη Ειρήνη!

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο πολιτικός γάμος του Ευαγγελόπουλου με τον Στέφανο της καρδιάς του στη Βίλα Κώστα

Με πολιτικό γάμο παντρεύτηκε χθες τον επί σειρά ετών...

Τι ανατριχιαστικό ενώνει τρία από τα πέντε νεκρά παιδιά που η ζωή τους συνδέθηκε με την 24χρονη Ειρήνη!

Μετά την τραγική «σύμπτωση» της παρουσίας της 24χρονης Ειρήνης...

Ο «Λου» των μπουζουκιών και τα… gay «χρυσά πανέρια» της Καθολικής εκκλησίας!

Την ώρα που στο «μικροσκόπιο» των εισαγγελικών Αρχών έχουν...