Συναντήσαμε στο Μόναχο τον Δημήτρη Νίκαινα και το νέο του ξεκίνημα στο εστιατόριο “Gioconda Trattoria”.
Καταρχήν καλή αρχή στο καινούργιο ξεκίνημα της “Gioconda Trattoria” στο Μόναχο.
Πως και αποφασίσατε να ανοίξετε το δικό σας κατάστημα;
Από την πρώτη στιγμή που ήρθα σε αυτή την πόλη, το ερωτεύτηκα και παρέα με δύο πολύ καλούς φίλους και ήδη μαγαζάτορες στο Μόναχο, αποφασίσαμε να συνεργαστούμε. Το “παιδί” μας το ονομάσαμε “Gioconda Trattoria”. Μια μοντέρνα Trattoria Pizzeria στα Νότια του Μονάχου.
Πως ο γνωστότερος Food Blogger της Γερμανίας στο Snapchat σας βρήκε και δοκίμασε το φαγητό σας;
Ήρθα σε επικοινωνία με τον Tuna Civan (Tunias) μέσω ενός κοινού μας γνωστού. Ο Tuna είναι πραγματικά τεράστιο όνομα ως Food Blogger στο Snapshat. Είναι πολύ ευχάριστος τύπος! Ήρθε στο μαγαζί με την δεσποινίς Sarah η οποία είναι διακεκριμένη δικηγόρος και ζει μόνιμα ανάμεσα στο Dubai και το Μόναχο. Περάσαμε υπέροχα!
Πως πάει η καινούργια αρχή σας;
Το κατάστημα ξεκίνησε πάρα πολύ καλά. Σιγά σιγά θέλω να χτίσουμε προσωπικές σχέσεις με τους πελάτες μας και να γίνουμε φίλοι.
Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την συνέντευξη σας και σας ευχόμαστε όλα τα καλά.