Τετάρτη, 2 Απριλίου, 2025

Αντώνης Ρέμος: Στο Ντουμπάι για vip πάρτι ο τραγουδιστής, με τιμές για...

VIP live party στο Ντουμπάι με τιμές για «γερά»...

«Πρωταγωνιστές»: Η Ζωή, ο Μάνος, η Μελίνα, ο Καραμανλής και ο «συνήγορος...

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, που έκλεισε πριν λίγες μέρες τα...

Απασφάλισε ο Στηβ Μιλάτος: «Fipster αν δεν υπήρχε αυτός ο τύπος πριν,...

Στα «καρφιά» που πέταξε ο Fipster μέσα από τη...

Το ξεχωριστό βιβλίο που ετοιμάζει η Τατιάνα Μπλάτνικ

Την περασμένη βδομάδα ταξίδεψε στην Κολομβία και επισκέφθηκε τα...

Σφοδρές αντιδράσεις για το μιούζικαλ «Jesus Christ Superstar» που θα ανέβει στο Λος Αντζελες!

Τον Χριστό θα υποδυθεί η Αφροαμερικανίδα ηθοποιός Σίνθια Ερίβο

Δεν έχουν τον θεό τους εκεί στο Χόλιγουντ, όπου ετοιμάζονται να παρουσιάσουν τον Ιησού σαν μαύρη γυναίκα, σε μιούζικαλ που εδώ και δεκαετίες σπάει ταμεία. Τον ρόλο έχει πάρει η «κακιά μάγισσα» της ταινίας «Wicked», προκαλώντας οργισμένες αντιδράσεις για βλασφημία στα social media.

Η 38χρονη Σίνθια Ερίβο, σύμφωνα με την Ιβ Μπάκλαντ της «Daily Mail», θα υποδυθεί τον Ιησού στο θεατρικό μιούζικαλ «Jesus Christ Superstar». Οι παραστάσεις θα γίνουν στο αμφιθέατρο Hollywood Bowl του Λος Αντζελες τον ερχόμενο Αύγουστο, δυο μήνες μετά την απονομή των βραβείων των αμερικανικών μιούζικαλ Tony Awards, στις 8 Ιουνίου, παρουσιάστρια των οποίων θα είναι η Ερίβο. Ακόμη πιο νωρίς, τον Μάρτιο, η Ερίβο θα διεκδικήσει το Οσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της ως «κακιά μάγισσα της Δύσης» στην ταινία «Wicked», η οποία έκανε αστρονομικές εισπράξεις κατά την προβολή της.

Η Ερίβο έχει, δε, ιδιαίτερη σχέση με το μιούζικαλ «Jesus Christ Superstar», καθώς το 2020 είχε τον ρόλο της Μαγδαληνής. Μάλιστα, η παράσταση είχε προκαλέσει σάλο εκείνη την εποχή, καθώς όλοι οι ηθοποιοί ήταν γυναίκες και τον Ιησού υποδυόταν η ξανθιά τραγουδίστρια Μόργκαν Τζέιμς. Παρόμοιο σάλο προκαλεί τώρα στα social media η επιλογή της Ερίβο στον ρόλο του Ιησού στην επερχόμενη παράσταση.

Δύο στρατόπεδα

Η Μπάκλαντ σχολιάζει ότι το διαδίκτυο χωρίστηκε σε δύο στρατόπεδα. Από τη μία υπάρχουν αναρτήσεις στις οποίες λάτρεις του μιούζικαλ κάνουν λόγο για βλασφημία. «Απόλυτη βλασφημία. Κοροϊδεύετε τον Βασιλιά Χριστό» έγραψε, ενδεικτικά, ένας, ενώ άλλοι μίλησαν για «ολοφάνερη ασέβεια». Από την άλλη, κάποιοι υποστήριξαν την ηθοποιό, λέγοντας ότι η επιλογή της δίνει μια ανάσα «φρεσκάδας» στο μιούζικαλ.

Η ηθοποιός Σίνθια Ερίβο σε πρόσφατη εμφάνισή της σε γκαλά

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Μπαμ» χωρισμού: O Μπισμπίκης έφυγε από το σπίτι της Βανδή και μένει σε ξενοδοχείο

Σαν βόμβα έσκασε στα αγαπημένα τους πρόσωπα η είδηση...

Με ρόλο στους «Weekenders» η σύζυγος του Βαρθακούρη

Ηρθε το πλήρωμα του χρόνου για την ανανεωμένη Αντελίνα...

Αρπακτικά του σεξ γύρω από την κόρη της Καίτης Χωματά

Η Ιουλία Μαυρομάτη, κόρη της σπουδαίας ερμηνεύτριας του Νέου...

«Happy end» στο… θρίλερ με «Το σόι σου»

Φαμίλια ενωμένη, ποτέ νικημένη. Οι οικογενειακές ιστορίες λείπουν από...

Η Φιλιππινέζα και ο βίαιος mr Οnirama

Δεν έχει τέλος ο «πόλεμος» ανάμεσα στη Σίσσυ Χρηστίδου...

Δημόσια καυτά φιλιά για τον «ξεχασμένο» Κασσελάκη και τον Τάιλέρ του

Στην «ασταμάτητη αγάπη του», στον έρωτα της ζωής του,...