Παρασκευή, 18 Απριλίου, 2025

Καλλιτέχνες που δεν έκρυψαν ποτέ την πίστη τους και μιλούν όπου σταθούν...

Πιστεύουν με παρρησία στον Θεό. Μέσα στο κατανυκτικό πνεύμα...

Η Χάρις Αλεξίου και ο «Χορός των Πυρσών»

Η Χάρις Αλεξίου βρίσκεται στο επίκεντρο της παρουσίασης του...

Ο άγιος Παΐσιος «ζωντανός» στο Ναύπλιο!

Τις εντυπώσεις των ντόπιων αλλά και των επισκεπτών του...

Συνάντηση κορυφής του χειρουργού Ιωάννη Λύρα στην Κίνα με τον δόκτορα Zhiyu...

Ο χειρουργός Ιωάννης Λύρας συναντήθηκε με τον δρα Zhiyu...

Κάτι τρέχει με τη sexy Καζαντζόγλου και τον Τσαγκρίδη (των Καινούργιου – Μπάρκα)

Η «Espresso» τούς πέτυχε σε... πριγκιπικό resto στο Κουκάκι

Το σίγουρο είναι ότι το τελευταίο διάστημα o εφοπλιστής, συλλέκτης και λάτρης της γαστρονομίας Φίλιππος Τσαγκρίδης και η εντυπωσιακή κοκκινομάλλα, μοντέλο και influencer Εβελυν Καζαντζόγλου κάνουν στενή παρέα, με αποτέλεσμα οι φήμες στον χώρο της showbiz να αναφέρουν ότι είναι κάτι περισσότερο από φίλοι. Αν και δεν κυκλοφορούν σε κοσμικές εκδηλώσεις, ούτε φωτογραφίζονται μαζί, η «Espresso» τούς εντόπισε αποκλειστικά στο in εστιατόριο μπαρ Βουλκανιζατέρ στο Κουκάκι (εκεί όπου δόθηκε και το prewedding δείπνο του πρίγκιπα Νικολάου με τη Χρυσή Βαρδινογιάννη)!

O γόνος παλιάς ναυτιλιακής οικογένειας, γιος της Ειρήνης Παναγοπούλου και εγγονός του αείμνηστου Περικλή Παναγόπουλου, θεμελιωτή της Royal Cruise Line, Φίλιππος Τσαγκρίδης μετά την πολυσυζητημένη σχέση του με την τηλεπαρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, με τα πολλά «on & off» και τα δεκάδες δημοσιεύματα και τις δηλώσεις που έγιναν σίριαλ, επιθυμεί πλέον την ιδιωτικότητα στην προσωπική του ζωή. Αλλωστε μεγάλο θέμα έγινε και η «φιλία» του με τη Δανάη Μπάρκα, ενώ το όνομά του έχει συνδεθεί και με την Κάθριν Εμπειρίκου της παλιάς οικογένειας εφοπλιστών από την Ανδρο και πρώην σύζυγο του δισεκατομμυριούχου Harrison LeFrak.

Αν πάντως ευδοκιμήσει το ειδύλλιο, η Εβελυν Καζαντζόγλου φαντάζει η ιδανική σύντροφος για τον περιζήτητο εργένη, καθώς όλοι στον χώρο μιλούν για τον καλό της χαρακτήρα, τη σεμνότητα και την απλότητά της. Γεννημένη στη Σκοτία, από τα δεκαέξι της κιόλας χρόνια άρχισε να ασχολείται με το μόντελινγκ, ενώ για τις σπουδές της πήγε στο Λονδίνο, όπου τελείωσε Styling & Image Making. Το 2005 πήρε μέρος στον διαγωνισμό του περιοδικού «Playmate» και έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του κόσμου της μόδας, όπως ο Jean Paul Gaultier και η Diesel, αλλά γνωστή στο ευρύ κοινό έγινε από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις της.

Από την άλλη, λάτρης της καλής ζωής και πολίτης του κόσμου, ο Φίλιππος Τσαγκρίδης από τον χώρο της ναυτιλίας και της τέχνης ήδη στα 34 χρόνια του διαθέτει μια μοναδική συλλογή Ελλήνων και ξένων ζωγράφων. Ακόμα, ο bon viveur Φίλιππος έκανε την αγάπη του για τη γαστρονομία επάγγελμα, εγκαινιάζοντας πριν από μερικά χρόνια το πρώτο του εστιατόριο Gallina στο Κουκάκι.

Πριν από περίπου έναν μήνα ο διευθύνων σύμβουλος της ναυτιλιακής εταιρίας Magna Marine προέβη σε ακόμα μία καινοτομία, καθώς στη Βασιλίσσης Σοφίας 35 μετέτρεψε το πάρκινγκ δικής του εκμετάλλευσης σε γκαλερί προκειμένου να δείξει μοναδικά έργα τέχνης από την προσωπική του συλλογή, με την ονομασία «Ephemeral Party», σηματοδοτώντας μια νέα προσέγγιση στην παρουσίαση της τέχνης, μια πρόσκληση για επαναπροσδιορισμό, μια υπενθύμιση ότι η τέχνη είναι ζωντανή, προσβάσιμη και ελεύθερη.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Big Brother» με 15+1 παίκτες

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για τον «Μεγάλο Αδελφό»! Το...

Silver alert τέλος για τη Mελά του «Big Brother»

Η Φραντζέσκα Μελά έδωσε... σημεία ζωής στα μπουζούκια. Για...

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Relax travel» στο Μπαλι!

Ενα ταξίδι εσωτερικής αναζήτησης και ψυχικής ηρεμίας στο Μπαλί...

Ινα Ταράντου: Κυριακή του Πάσχα με ταξίδι στην ανοιξιάτικη Κέρκυρα

Η Ινα Ταράντου μάς ταξιδεύει στην ανοιξιάτικη Κέρκυρα! Οι...

Ρεκόρ για το μοντέλο Νεκτάριο Κυρκόπουλο

Ταξίδεψε στην Κίνα για μιάμιση μέρα ο Νεκτάριος Κυρκόπουλος,...

Ο Γιάννης Μπέζος σε σούπερ μάρκετ

Ο ταλαντούχος Γιάννης Μπέζος αποτελεί έναν από τους πιο...
spot_img
spot_img