Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Αυτοκτόνησε ηθοποιός του Εθνικού

Τα οικονομικά προβλήματα λύγισαν τον Γιώργο Κώνστα

Θλίψη σκόρπισε στον θεατρικό κόσμο η είδηση του θανάτου του Γιώργου Κώνστα. Ο ταλαντούχος ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας, σύμφωνα με τις πληροφορίες, βρέθηκε από συγγενικό του πρόσωπο το απόγευμα του Σαββάτου απαγχονισμένος σε διαμέρισμα οικείων του στο Νέο Ψυχικό. Οπως λένε άνθρωποι του περιβάλλοντός του, ο 65χρονος αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα σοβαρά οικονομικά προβλήματα, τα οποία τον οδήγησαν σε αδιέξοδο. Ολοι παραδέχονται το ταλέντο του και μιλούν για έναν σπουδαίο καλλιτέχνη με ήθος και μαχητικότητα, ωστόσο ήταν κοινό μυστικό ότι οι οικονομικές δυσχέρειες τον είχαν λυγίσει. Ηταν ιδιοκτήτης του θεάτρου Κέλυφος, όπου τα τελευταία χρόνια είχαν ανεβεί σημαντικές παραστάσεις.

Γεννημένος στον Πειραιά το 1949, ο Γιώργος Κώνστας σπούδασε στη Δραματική Σχολή Πειραϊκού Συνδέσμου και στο Ωδείο Πειραιώς (κλασικό τραγούδι και φλάουτο). Σπούδασε επίσης χορό και εργάστηκε στα Χορικά της Ζουζούς Νικολούδη και στο Χορόδραμα της Ραλλούς Μάνου. Για αρκετά χρόνια δούλεψε στο Εθνικό Θέατρο, με σκηνοθέτες τους Αλέξη Μινωτή, Αλέξη Σολωμό, Σπύρο Ευαγγελάτο και άλλους. 

Ηταν πολυβραβευμένος, με κορυφαίο το βραβείο Α’ Ανδρικού Ρόλου στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης (το 1988) για την ταινία του Γιώργου Καρυπίδη «Στη σκιά του φόβου». Μέχρι αργά χθες το βράδυ δεν είχε γίνει γνωστό πού και πότε θα γίνει η κηδεία του ηθοποιού.
 

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα