Ενα ξεχωριστό δείπνο στον αέρα, σε ύψος 50 μέτρων πάνω από το έδαφος, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι Αθηναίοι και Αθηναίες που συμμετείχαν στην πρεμιέρα του Dinner In The Sky στο κέντρο της Αθήνας…
Ενα ξεχωριστό δείπνο στον αέρα, σε ύψος 50 μέτρων πάνω από το έδαφος, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι Αθηναίοι και Αθηναίες που συμμετείχαν στην πρεμιέρα του Dinner In The Sky στο κέντρο της Αθήνας, ανήμερα του αγίου Βαλεντίνου. Εκτός από τα γκουρμέ πιάτα, οι συνδαιτυμόνες απόλαυσαν την εκπληκτική θέα στην πόλη και τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης. Η πλατφόρμα Dinner In The Sky εφαρμόστηκε πρώτη φορά στο Βέλγιο πριν από οκτώ χρόνια και έκτοτε έχει ταξιδέψει και λειτουργεί σε 45 χώρες του κόσμου. Το βράδυ του Σαββάτου άρχισε τη λειτουργία της και στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι, με ένα sold out δείπνο στο οποίο παραβρέθηκαν 22 άτομα. Αφού δέθηκαν στα καθίσματα που βρίσκονται γύρω από το μεγάλο τραπέζι, οι συμμετέχοντες «πέταξαν» με τη βοήθεια του ειδικού γερανού σε ύψος 50 μέτρων και γεύτηκαν την εμπειρία ενός δείπνου με φόντο την Αθήνα. Σύμφωνα μάλιστα με τους διοργανωτές, η ρομαντική βραδιά επισφραγίστηκε από δύο προτάσεις γάμων!
Το μενού που ετοίμασαν οι… ιπτάμενοι σεφ περιελάμβανε φέτα σε κρούστα κριθαροκούλουρου με σορμπέ σαμπάνιας, ραβιόλια γεμιστά με ψίχα καραβίδας και φρέσκο σολομό, πράσινη σαλάτα με λαδολέμονο κόκκινου κρασιού αρωματισμένο με μαστίχα Χίου, φιλέτο βοδινό συνοδεία πουρέ φασολιών Πρεσπών.
Το μοναδικό ρεστοράν θα συνεχίσει να λειτουργεί σε καθημερινή βάση με δύο δείπνα (7.30 μ.μ. Και 9.30 μ.μ.), ενώ οι κρατήσεις γίνονται από την ιστοσελίδα dinnerinthesky.gr.