Τρίτη, 1 Απριλίου, 2025

«Ο Τιμωρός»: Η Έλλη χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της...

Όσα θα δούμε απόψε στο επεισόδιο της σειράς «Ο Τιμωρός».Η Έλλη χάνει τη γη κάτω...

Πάρος: Εικόνες βιβλικής καταστροφής στο νησί των Κυκλάδων από το χτύπημα της...

Στο επίκεντρο της μανίας με την οποία χτύπησε η...

Τσαλίκης σε Παπίλα: «Πάρε κανένα UFO να σε κοιτάει αν δεν θες...

Το teaser του δεύτερου επεισοδίου του podcast της Ελίνας...

«Grand Hotel»: Γιατί η μητέρα του Ρήγα φοράει το μενταγιόν της οικογένειας...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Grand Hotel».Η Αλίκη, σίγουρη πια πως...

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μια και κάποια επαγγελματικά θέματα θα απορροφούν αρκετή από την ενέργειά σας, αφήστε τον έρωτα να…

ΚΡΙΟΣ: Αν θέλετε να είστε καλά, βρείτε τρόπους να καταπολεμήσετε το άγχος, που το έχετε κάνει δεύτερη φύση σας. Χρειάζεται επίσης να κρατηθείτε μακριά από εντάσεις στον επαγγελματικό και τον προσωπικό σας χώρο, που θα ισοπεδώσουν την ψυχολογία σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσπαθήστε να βρείτε την ισορροπία και τη μέση οδό ανάμεσα στην ανάγκη σας για κινητοποίηση και στην απραξία. Εκμεταλλευτείτε τις αρετές σας, όπως ο ενθουσιασμός, η ενεργητικότητα και το σθένος σας, ώστε να συνδράμουν στις προσπάθειές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επιβάλλεται να πάρετε την απόφαση να απομακρυνθείτε από παλιές καταστάσεις, ακόμα κι αν μια τέτοια κίνηση προκαλεί ανακατατάξεις. Θα ήταν φρόνιμο να προσέξετε τις υπερβολές και να κρατήσετε πιο μετριοπαθή στάση, κυρίως στον εργασιακό τομέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Συγκρατηθείτε και μη χάσετε το μέτρο, ώστε ο εγωκεντρισμός και η ιδιοτροπία, που θα ψάχνουν αφορμή για να πάρουν το πάνω χέρι, να μην καταρρακώσουν την τύχη σας. Οι δεσμευμένοι θα αισθάνεστε καλά με τον σύντροφό σας και η κοινή σας ζωή θα αποκτήσει νέο ενδιαφέρον.

ΛΕΩΝ: Ακόμα κι αν τον τελευταίο καιρό υποφέρατε από έλλειψη επικοινωνίας, τώρα θα ζήσετε στιγμές αισθησιασμού και πάθους. Οσοι παραμένετε αδέσμευτοι θα νιώσετε έντονη την ανάγκη για δέσμευση, ώστε οι διαφορετικοί ρόλοι που παίζατε τόσο καιρό να πάρουν τέλος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μια και κάποια επαγγελματικά θέματα θα απορροφούν αρκετή από την ενέργειά σας, αφήστε τον έρωτα να σας δείξει τις κατευναστικές ιδιότητές του και μη γυρνάτε συνέχεια σε εκείνα που ανατρέπουν την ηρεμία και τη γαλήνη της προσωπικής ζωής σας.

ΖΥΓΟΣ: Πρέπει να προσέχετε τις συναισθηματικές επενδύσεις σας, αφού οι απατηλές καταστάσεις μπορούν άνετα να περάσουν ως ιδανικοί έρωτες. Θα πρέπει να περιμένετε λίγο να δοκιμαστεί η σχέση σας στον χρόνο για να είστε σίγουροι ότι μπορείτε να αφεθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι δυσκολίες μπορεί να είναι πολλές και να μη σας επιτρέπουν να πάρετε την ικανοποίηση που θα θέλατε, αφού θα έχετε και άλλα σημαντικά θέματα που απαιτούν προτεραιότητα, όμως χρειάζεται να είστε δυναμικοί και να προσπαθήσετε να αγνοήσετε τα εμπόδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη χάσετε καμία από τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν να βγείτε και να διασκεδάσετε ή να πλησιάσετε τον σύντροφό σας και να περάσετε όμορφα μαζί του. Με πρακτικότητα και τη σωστή στρατηγική θα αποφορτίσετε την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα που επικρατεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα έχετε βρει με τον εαυτό σας και ύστερα από καιρό είστε αποφασισμένοι να δώσετε την προσωπική σας μάχη. Επειδή οι δεύτεροι ρόλοι σάς καθηλώνουν σε αδράνεια, δεν πρέπει να παίξετε τις σχέσεις σας κορόνα γράμματα, αν θέλετε να είστε πρωταγωνιστές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αυξήστε το εύρος των δυνατοτήτων σας στον επαγγελματικό σας χώρο και ευθυγραμμιστείτε με την επιτυχία από κάθε άποψη. Η δυναμική τροπή που θα πάρει η ζωή σας δικαιολογεί σε κάποιο βαθμό το γεγονός ότι δεν μπορείτε να νιώσετε χαλαροί και άνετοι.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην απαντήσετε σε προκλήσεις που έχουν σκοπό να σας εκθέσουν ή να σας αποπροσανατολίσουν. Αν παραμείνετε συγκεντρωμένοι, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε βήματα μπροστά, να σπάσετε τους φραγμούς και να υπερβείτε τα εμπόδια.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Happy end» στο… θρίλερ με «Το σόι σου»

Φαμίλια ενωμένη, ποτέ νικημένη. Οι οικογενειακές ιστορίες λείπουν από...

Αρπακτικά του σεξ γύρω από την κόρη της Καίτης Χωματά

Η Ιουλία Μαυρομάτη, κόρη της σπουδαίας ερμηνεύτριας του Νέου...

Με ρόλο στους «Weekenders» η σύζυγος του Βαρθακούρη

Ηρθε το πλήρωμα του χρόνου για την ανανεωμένη Αντελίνα...

«Μπαμ» χωρισμού: O Μπισμπίκης έφυγε από το σπίτι της Βανδή και μένει σε ξενοδοχείο

Σαν βόμβα έσκασε στα αγαπημένα τους πρόσωπα η είδηση...

Δημόσια καυτά φιλιά για τον «ξεχασμένο» Κασσελάκη και τον Τάιλέρ του

Στην «ασταμάτητη αγάπη του», στον έρωτα της ζωής του,...

Αθηνά Ωνάση: Αποστεωμένη και γερασμένη η «χρυσή» κληρονόμος σε γκαλά στην πόλη του φωτός

Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση, που αδιαμφισβήτητα τράβηξε την προσοχή...