Τρίτη, 15 Απριλίου, 2025

VIP «γροθιά» στο bullying

Μια δυνατή εικόνα, ένα δυνατό μήνυμα: 60 πρωταθλήτριες και...

«Άγιος έρωτας»: Η Σμαρώ επισκέπτεται τη Θάλεια

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».Η Σοφία εξομολογείται στην Πετρούλα...

«Κοπανατζής» παιδοβιαστής για καφεδάκι

Λόγω «προβλημάτων υγείας» ο καταδικασμένος για τον βιασμό της...

Ακόμα ένα δυνατό unplugged με την υπογραφή «Νίκος Απέργης»

Ο Νίκος Απέργης, ο ταλαντούχος καλλιτέχνης με τις δυνατές...

Τα ρεκόρ της ΔΕΘ!

Η 81η διοργάνωση (η μεγαλύτερη της τελευταίας πενταετίας) έσπασε το φράγμα των 1.000 εκθετών, με συμμετέχοντες να προέρχονται από 18 χώρες

Η 81η διοργάνωση (η μεγαλύτερη της τελευταίας πενταετίας) έσπασε το φράγμα των 1.000 εκθετών, με συμμετέχοντες να προέρχονται από 18 χώρες

Sold out είναι η 81η ΔΕΘ, η μεγαλύτερη της τελευταίας πενταετίας σε επίπεδο εκθετών και εκθεσιακού χώρου, σπάζοντας το φράγμα των 1.000 συμμετοχών!

Συγκεκριμένα, οι εκθέτες ανέρχονται φέτος σε 1.015, ενώ έντονος είναι και ο διεθνής χαρακτήρας της διοργάνωσης, αφού οι επίσημες συμμετοχές προέρχονται από 18 χώρες (όπως οι Ιράν, Λουξεμβούργο, Ν. Αφρική, Ουρουγουάη, Ινδία, Ιταλία, Τουρκία).
Οπως έγινε γνωστό, σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου, εν όψει των εγκαινίων της ΔΕΘ στις 10 Σεπτεμβρίου, για πρώτη φορά θα συμμετάσχουν 42 επιμελητήρια από όλη τη χώρα, με 230 επιχειρήσεις. Η 81η διοργάνωση θα έχει λίγο απ’ όλα.

Μεταξύ αυτών είναι το Φεστιβάλ Τέχνης – Επιστήμης – Τεχνολογίας, ένα νέο πρότζεκτ της ΔΕΘ-Helexpo, με το οποίο παίρνει μέρος στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Artecitya. Επίσης, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά τη μηχανή από το τρένο του Πηλίου, τον γνωστό «Μουντζούρη», ενώ εντός της έκθεσης θα εγκατασταθεί και το λεωφορείο των αστέγων.

Παγκόσμια πρεμιέρα θα κάνει στην 81η ΔΕΘ η MONOPOLY της Θεσσαλονίκης, στις 14 Σεπτεμβρίου, ενώ παρούσα θα είναι και η Cheapart.

Νέα μοντέλα Ι.Χ.

Στην έκθεση επίσης θα συμμετάσχουν εννέα αυτοκινητοβιομηχανίες και θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά πανελλαδικά τέσσερα νέα μοντέλα.

Στις υπόλοιπες ατραξιόν, ένα μεγάλο πειρατικό καράβι, μήκους 16 μέτρων, έχει ήδη αγκυροβολήσει στην έκθεση, με πειρατές που θα ξιφομαχούν, ακροβάτες και μάγους. Επιπλέον, 13 μύθοι και 7 ιστορίες για τη Θεσσαλονίκη, οι Θρύλοι της πόλης, θα ζωντανέψουν μπροστά στα μάτια των επισκεπτών του Περιπτέρου 1. Πλούσιο θα είναι το συναυλιακό πρόγραμμα των Music Events Live, κάθε βράδυ στις 21.30. Μεταξύ άλλων, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ρίξουν μια κλεφτή ματιά στο θεματικό πάρκο «Οι μυστικοί κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά», το οποίο όμως κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στις 24 Οκτωβρίου.

Φέτος το Τόξο της ΧΑΝΘ θα φωταγωγηθεί εντυπωσιακά, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο θέαμα.
Οσον αφορά τα εισιτήρια, υπάρχει λαϊκή είσοδος 3 ευρώ τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη, με οικογενειακό εισιτήριο 10 ευρώ. Τις υπόλοιπες ημέρες το εισιτήριο θα είναι 5 ευρώ, με το οικογενειακό στα 15 ευρώ. Για πολυτέκνους και ΑμεΑ το εισιτήριο θα είναι 3 ευρώ.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τατιάνα τα μεσημέρια στον ΑΝΤ1

Πριν να «πάρει» το χρίσμα από τον Γιώργο Παπαδάκη...

«Τρυπώσαμε» στη βίλα της ακολασίας στα Γλυκά Νερά του νομού Αττικής!

Οσα θα αποκαλύψουμε σήμερα για τον τελικό προορισμό πολλών...

Η Αννα της Λίνας έκθεμα (!) στην Εθνική Πινακοθήκη

«Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει» στην Εθνική Πινακοθήκη, όπου...

O Kώστας Τσαρούχας «απασφάλισε»: Τηλεπαρουσιάστριες στα πρόθυρα της… πορνείας

Ατάκες σκέτο δηλητήριο για τηλεπαρουσιάστριες από το στόμα του...

Ντόμινο εξελίξεων από την πρόθεση του Θέμη Μάλλη να αποχωρήσει από την εκπομπή της Καινούργιου

Ο μαέστρος των ψυχαγωγικών προγραμμάτων της εγχώριας μικρής οθόνης...
spot_img
spot_img