Οι προτάσεις του Βησσαρίωνα Παρθένη.
Συνεχίζει τα οικονομικά μαγειρέματα ο σεφ Βησσαρίων Παρθένης. Μέσα από την εκπομπή «Μαγειρεύω οικονομικά» καθημερινά στις 17.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ , μαγειρεύει παραδοσιακά, υγιεινά, ελληνικά φαγητά, αποκλειστικά για τις ανάγκες της διατροφής μιας τετραμελούς οικογένειας, με συνολικό κόστος 50 ευρώ! Προσφέροντας πλούσιο κυρίως πιάτο, σαλάτα, ή εναλλακτικά επιδόρπιο, ή κάποιες φορές και τα δύο μαζί, δημιουργούν γεύματα πέντε ημερών. Για σήμερα ο διακεκριμένος σεφ παρασκευάζει μία συνταγή με τάρτα και ποικιλία λαχανικών (αρακά, καλαμπόκι, καρότο, σπανάκι) τα οποία από την μια εξασφαλίζουν θρεπτικά στοιχεία και από την άλλη χρώμα αλλά και γεύση στο κυρίως πιάτο μας τα οποία συνοδεύουν με πικάντικα λιγκουίνι. Οι καυτερές πιπεριές και το Tabasco που χρησιμοποιεί ο σεφ στην σάλτσα, κάνει το φαγητό μοναδικό σε όσους απολαμβάνουν τα πικάντικα φαγητά. Για αύριο μια μέρα πριν να τελειώσει η εβδομάδα και το μενού μας υπόσχεται να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς τηλεθεατές. Ο Βησσαρίων ετοιμάζει σπιτικά πεϊνιρλί με μοσχαρίσιο λουκάνικο και ταλαγάνι. Σαν συνοδευτικό πιάτο έχει επιλέξει μία σούπα προκειμένου να καλωσορίσει την Άνοιξη στην κουζίνα του. Για το κλείσιμο της εβδομάδας φτιάχνει για κυρίως πιάτο ένα τραγανό κοτόπουλο φούρνου με καρυκεύματα σερβιρισμένο σε τηγανιτά στικς πατάτας και ντιπ γιαουρτιού τα οποία παράλληλα τα σερβίρει μία δροσερή σαλάτα.