Παρασκευή, 18 Απριλίου, 2025

Ο Θοδωρής Ζευγαράς στα χνάρια της αδερφής του Λένας

Στα χνάρια της αδερφής του βαδίζει ο Θοδωρής Ζευγαράς,...

Comeback στο γυαλί για τον Κυριακίδη

Ο κυρ Ηλίας (κατά κόσμον Βλαδίμηρος Κυριακίδης) έρχεται με...

Λίτσα Πατέρα μ’ ένα παράπονο πικρό…

Ενα υποδόριο παράπονο άφησε η αγαπητή αστρολόγος Λίτσα Πατέρα,...

Ολα ανοιχτά για «Super Κατερίνα» και Παπακωστοπούλου

Μυστήριο για την ξανθιά ρεπόρτερ της πρωινής ζώνης! Ποιο...

«ΘΗΡΙΟ» ΣΤΗΝ ΑΕΚ

Η «Ενωση» τα βρήκε με την Εμπολι και ανακοινώνει τον 24χρονο Σέρβο αμυντικό Ούρος Τσόσιτς

Από τον
Γιώργο Σηφάκη

Μόνο η ανακοίνωση απομένει για να γίνει, μετά τον Λιβάγια, και τυπικά παίκτης της ΑΕΚ ο Ούρος Τσόσιτς! Η «Ενωση» τα βρήκε σε όλα με την Εμπολι για την απόκτηση του 24χρονου Σέρβου αμυντικού.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται πιθανώς και σήμερα στην Ελλάδα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο συμβόλαιό του ως το 2021.

Οπως όλα δείχνουν, ο νέος άσος της ΑΕΚ έρχεται για να δώσει μια έξτρα ποιοτική λύση στα μετόπισθεν. Μέχρι τώρα στην καριέρα του, μετρά 43 συμμετοχές σε επίπεδο Serie A κι άλλες 36 στη δεύτερη κατηγορία της γείτονος χώρας. Από εκεί και πέρα, υπό άλλες συνθήκες, η υπόθεση απόκτησης του Αρνορ Τραούστασον από την ΑΕΚ θα ήταν εξαιρετικά δύσκολη, καθότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Ραπίντ και οι Αυστριακοί έδωσαν μόλις πέρυσι 2.000.000 ευρώ για τη μεταγραφή του. Ομως, η ΑΕΚ, με σύμμαχο τον ίδιο τον Τραούστασον, έχει πολύ καλές πιθανότητες να πετύχει τον δανεισμό του παίκτη για έναν χρόνο, με οψιόν αγοράς, όπως έγινε και με τον Λιβάγια. Μάλιστα, σύμφωνα με τους Αυστριακούς, ο Ισλανδός εξτρέμ βρίσκεται ήδη στη Βιένη και πιέζει τη Ραπίντ, προκειμένου να τα βρει με την ΑΕΚ.

Ο Φρέιτας

Από την άλλη, για την προσαρμογή του στην ΑΕΚ, αλλά και για το βασικό στάδιο προετοιμασίας μίλησε ο Βινίσιους ντε Φρέιτας: «Πιστεύω ότι το προηγούμενο εξάμηνο με βοήθησε ώστε να προσαρμοστώ σε μια νέα ομάδα, σε μια νέα χώρα και σε μια νέα μέθοδο δουλειάς. Πλέον είμαι σίγουρος ότι θα μπορέσω να δώσω όσο το δυνατόν περισσότερα για να βοηθήσω την ομάδα και να δείξω τον πραγματικό εαυτό μου. Η αλήθεια είναι ότι σε μια μεγάλη ομάδα, όπως η ΑΕΚ, η οποία θέτει υψηλούς στόχους, είναι απολύτως φυσιολογικό να υπάρχει ανταγωνισμός ή, για να το πω πιο σωστά, ένας υγιής συναγωνισμός μεταξύ των ποδοσφαιριστών. Καθένας από εμάς πρέπει να δίνει τον καλύτερό του εαυτό, κι έτσι όλοι μαζί να βοηθάμε την ομάδα. Οσο πιο πλήρες και δυνατό είναι το ρόστερ τόσο το καλύτερο».

Τέλος, στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ βρίσκεται και ο Ούγκο Αλμέιδα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Silver alert τέλος για τη Mελά του «Big Brother»

Η Φραντζέσκα Μελά έδωσε... σημεία ζωής στα μπουζούκια. Για...

«Big Brother» με 15+1 παίκτες

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για τον «Μεγάλο Αδελφό»! Το...

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Relax travel» στο Μπαλι!

Ενα ταξίδι εσωτερικής αναζήτησης και ψυχικής ηρεμίας στο Μπαλί...

Ο Γιάννης Μπέζος σε σούπερ μάρκετ

Ο ταλαντούχος Γιάννης Μπέζος αποτελεί έναν από τους πιο...

Ρεκόρ για το μοντέλο Νεκτάριο Κυρκόπουλο

Ταξίδεψε στην Κίνα για μιάμιση μέρα ο Νεκτάριος Κυρκόπουλος,...
spot_img
spot_img