Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Τάκης Παπαματθαίου: «Δεν έγινα ηθοποιός για να κάνω εξώφυλλα»

Για τρίτη συνεχή χρονιά ο Τάκης Παπαματθαίου επιστρέφει στον ρόλο του πιο διάσημου τσιγκούνη της λογοτεχνίας.

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ανταμοιβή, γιατί πώς αλλιώς;

Κάθε μέρα αγοράζουμε έστω και κάτι μικρό από το μίνι μάρκετ της γειτονιάς μας. Κάθε βδομάδα προκύπτει η ανάγκη για ένα δώρο ή κάποια οικιακή συσκευή ή βενζίνη για το αυτοκίνητο. Πολύ συχνά κλείνουμε εισιτήρια για σινεμά ή πληρώνουμε σε ένα εστιατόριο. Δε θα ήταν λοιπόν ωραίο, όλες αυτές τις στιγμές, κάθε φορά που χρησιμοποιούμε πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα, να κερδίζουμε; Και, μάλιστα, όχι μόνο τότε! Να κερδίζουμε για τις καταθέσεις μας, για την αποπληρωμή κάθε δόσης του δανείου μας και για κάθε άλλο τρόπο με τον οποίο ερχόμαστε σε επαφή με την τράπεζά μας, φυσικά ή ηλεκτρονικά. Είναι όμως αυτό δυνατόν;

Φυσικά, αν τράπεζά μας είναι η Εθνική Τράπεζα! Με το πρόγραμμα συνολικής επιβράβευσης go4more, ο πελάτης ανταμείβεται για κάθε κίνησή του, καθώς φαίνεται ότι για την Τράπεζα μετράει κάθε σημείο της σχέσης μαζί του και όχι μόνο η χρήση των καρτών. Η ανταμοιβή αυτή πραγματοποιείται με τη μορφή πόντων οι οποίοι μπορούν να εξαργυρωθούν ως χρηματική έκπτωση με αγορές προιόντων ή υπηρεσιών, σε ένα μεγάλο δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων σε όλη την Ελλάδα.

Ακόμη, το go4more, θέλοντας να επιβραβεύει διαρκώς τους πελάτες της Τράπεζας, συστηματικά οργανώνει μηνιαίες προσφορές, χάρη στις οποίες τα μέλη του προγράμματος κερδίζουν πολλαπλάσιους πόντους με τις αγορές τους σε συγκεκριμένες κάθε φορά επιχειρήσεις, πληρώνοντας έτσι λιγότερα χρήματα κατά τις αγορές τους σε αυτές.

Το go4more, επομένως, αποτελεί έναν πολύ καλό τρόπο διαρκούς ανακούφισης των αγορών μας και του εβδομαδιαίου αλλά και καθημερινού προϋπολογισμού μας. Είναι ωραία η αίσθηση της άμεσης ανταμοιβής και ακόμη πιο ωραία όταν γίνεται τόσο συχνά!

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.




Μποζουκια Αθηνα