Παρασκευή, 9 Μαΐου, 2025

Έγκυος η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου – Η ανακοίνωσή της στο instagram

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της με ένα...

Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Η νέα πρέσβης σε prive πάρτι με τον Αργυρό, σε...

Προτού ακόμη πατήσει το πόδι της στην Ελλάδα, η...

«Μήνυμα» του Λάζαρη σε δημοσιογράφους και φωτογράφους για τον γάμο του με...

Pre wedding εξώδικο από τον επιχειρηματία Σπύρο Λάζαρη, ο...

Στην τελική ευθεία Παπαρίζου – Μαυρίδης για το ξεκαθάρισμα της μεζονέτας στη...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό», η...

Ο Ολυμπιακός πέρασε από το Βελιγράδι 81-79 με καλάθι του Πρίντεζη στο τέλος!

Έπαιξε με τη φωτιά στην τέταρτη περίοδο, αλλά δεν κάηκε ο Ολυμπιακός! Με ψυχή και καρδιά οι «ερυθρόλευκοι» του Πειραιά «πλήγωσαν» τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, παίρνοντας σπουδαίο «διπλό» με 81-79, ανεβαίνοντας στο 7-5 για τη 13η αγωνιστική της ς.

Οι Έλληνες Σπανούλης, Σλούκας, Πρίντεζης και Λαρεντζάκης έκαναν τη διαφορά. Μάλιστα, ο αρχηγός του πειραϊκού συλλόγου έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της Ευρωλίγκας και του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, ξεπερνώντας τον Ναβάρο, που είχε σταματήσει στους 4.321 πόντους. Οι Σέρβοι υποχώρησαν στο 4-9.

Με τρεις «βόμβες»

Τραγικό ξεκίνημα έκαναν οι Πειραιώτες στο σπίτι των «αδερφών» τους. Οι Σέρβοι βρήκαν ρυθμό στην επίθεση, φορτώνοντας το καλάθι του Ολυμπιακού με 30 πόντους! Το σκηνικό άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο: Με τρεις «βόμβες» του Χάρισον από τα 6,75 μ. και τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να δίνει λύσεις και στις δύο πλευρές, οι «ερυθρόλευκοι» του Πειραιά με επιμέρους 25-16 βρέθηκαν στο +1 (62-61) στο φινάλε της τρίτης περιόδου. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι παίκτες του Μπαρτζώκα μπήκαν πολύ δυνατά και προηγήθηκαν με εννιά πόντους (70-61), αλλά ο Ερυθρός Αστέρας «απάντησε» με 9-0 σερί, μειώνοντας στον πόντο (69-70) και έκανε το ματς… θρίλερ. Μάλιστα, με τρία επιθετικά φάουλ έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να προσπεράσουν (78-76). Ο Πρίντεζης έκανε το 78-78, με τον Ερυθρό Αστέρα να αποφασίζει να κάνει φάουλ 8,6” πριν από το τέλος. Ο Σπανούλης αξιοποίησε τη μία από τις δύο βολές, όπως και ο Ο’ Μπράιαντ 6,8” πριν από το τέλος, κάνοντας το 79-79. Την τελευταία λέξη είπε όμως ο Πρίντεζης με καλάθι και φάουλ (που δεν αξιοποίησε, αλλά δεν κόστισε στα 3,2”), γράφοντας το τελικό 81-79.
Τα δεκάλεπτα: 30-16, 45-37, 61-62, 79-81

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Σάσα Ομπράντοβιτς): Ο’ Μπράιαντ 16 (2), Γουόλντεν 13 (3), Λόιντ 13 (1), Ουσκόκοβιτς 2, Νταβίντοβατς 8, Λάζιτς 3 (1), Ριθ 7 (1), Ντόμπριτς 5 (1), Σιμόνοβιτς, Γιάγκοβιτς – Κουρίτζα 10 (2), Κούζμιτς 2 (1), Τέρι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιώργος Μπαρτζώκας): Χάρισον 12 (4), Λαρεντζάκης 11 (3), Σπανούλης 14 (2), Σλούκας 12 (2), Μάρτιν 1, Βεζένκοβ, Πρίντεζης 16 (1), Παπανικολάου, Ζαν-Σαρλ 8, Τζένκινς, Ελις 4, ΜακΚίσικ 3.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γνωστός τραγουδιστής βίαζε καμαριέρες με συνεργό τη σύζυγό του

Η αγωγή, με την οποία οι γυναίκες διεκδικούν από τον τραγουδιστή αποζημίωση πάνω από 44.000.000 ευρώ,

Η «ωραία των Αθηνών» ταξίδεψε στο χθες!

Αρωμα από το ελληνικό «The crown» είχε η εκδήλωση...

Τα πήρε όλα κι… έφυγε η Αθηνά Πολίτη

Από το Eliott Music House, στο θέατρο Παλλάς. H...

Βάσω Λασκαράκη: Δείτε τη να διασκεδάζει με τους γονείς της μερικά χρόνια πριν

Πρόσφατα η Βάσω Λασκαράκη σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στους...

Πόπη Λάζου: Δείτε πώς είναι σήμερα η μοιραία γυναίκα του ελληνικού κινηματογράφου

Η Πόπη Λάζου υπήρξε η μοιραία γυναίκα του ελληνικού...

Δανάη Μπάρκα: «Καλύτερα επαναλήψεις παρά την εκπομπή της» είπαν οι ιθύνοντες του καναλιού

Τιμωρήθηκε για την αλαζονική συμπεριφορά της αλλά και για...

Το φλερτ στην Αθηναΐδα Νέγκα από καλεσμένο της: «Σε κοίταγα και λίγο χάθηκα»

Ποιος γνωστός κύριος της σόουμπιζ σε συνέντευξή του έκανε αυτές τις δηλώσεις σχετικά με το πού βρίσκει τη χαρά στη ζωή του
spot_img