Σάββατο, 15 Μαρτίου, 2025

«The Reunion»: Η απόλυτη ανασκόπηση της σεζόν

Στο τελευταίο και ξεχωριστό επεισόδιο του «The Reunion», που...

Πρώην CEO της Barclays έκανε σεξ με βοηθό του παιδόφιλου Τζέφρι

Πρώην αφεντικό βρετανικού τραπεζικού κολοσσού αναγκάστηκε να παραδεχτεί σε...

Μία προαγωγή, ένα ξέφρενο πάρτι και το αποτέλεσμα ενός one night stand

Φρέσκo, oλόφρεσκο το δικό μου ζήτημα, Σούζη μου! Θα...

Νέα έρευνα έδειξε ότι ο γάμος παχαίνει τους άνδρες

Δίκιο σε όσους λένε ότι με το που βάλουν...

Ο Αντύπας είναι στα χάι του στο ΟΠΑΠ Game Time

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης κάνει ασταμάτητα «γκελάκια» αποδεικνύοντας πως εκτός από μεγάλος τραγουδιστής ξέρει και πολλά καντάρια μπάλα

Λίγο πριν το ντέρμπι «Δικεφάλων» στη Θεσσαλονίκη και την περιοδεία του στην Αμερική, ο απολαυστικός και γεμάτος εκπλήξεις Αντύπας, βρέθηκε στο στούντιο της αθλητικής εκπομπής ΟΠΑΠ Game Time.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής απαντάει σε ερωτήσεις βασισμένες στις μεγάλες του επιτυχίες και εξηγεί τι φταίει και είναι «ανεβασμένος» τον τελευταίο καιρό, δείχνει τις μαγικές ικανότητες του στην μπάλα και κάνει τη Λίλα Κουντουριώτη να πιάσει το μικρόφωνο. «Οδηγεί και σκέφτεται» το Κύπελλο με τον αγαπημένο του Άρη, αποκαλύπτει γιατί «τον πιάνει τρέλα» με τον Μορόν ενώ απαντά και στο αιώνιο δίλλημα Γκάλης ή Γιαννάκης.

Ο Αντύπας δείχνει και τις ποδοσφαιρικές του γνώσεις και αναλύει το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (20:00). Σχολιάζει ακόμα τα άλλα σημαντικά παιχνίδια του Σαββατοκύριακου και αναφέρει τι σκορ βλέπει στα ματς της Super League, Πανσερραϊκός-Παναθηναϊκός (Κυριακή, 17:00), Ολυμπιακός-ΟΦΗ (Σάββατο, 17:30) και ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης (Σάββατο, 19:00), της Premier League, Γουέστ Χαμ-Άρσεναλ (Κυριακή, 16:00), της Bundesliga, Λεβερκούζεν-Μπάγερν Μονάχου (Σάββατο, 19:30) και της Serie Α, Ρόμα-Ίντερ (Σάββατο, 19:00).

Δείτε το βίντεο:

Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δύσκολοι καιροί για… Μουτσινάδες

Θολό είναι το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Μουτσινά. Οριστικά...

Γιώργος Γεροντιδάκης και Αναστασία Παντούση… full in love

Ζευγάρι στη μεγάλη οθόνη ο Γιώργος Γεροντιδάκης και η...

Γκρο πλαν στη «μάσκα του πόνου»

H οσμή από το βιτριόλι «άγγιξε» τους θεατές στην...

Ενισχύουν με… μετεγγραφές τη Σκορδά

Αλλαγές θα γίνουν στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά! Αν...

Ραπουνζέλ με μεταλιζέ μπότες η χήρα Καρύδα

Comeback στα κοσμικά σουαρέ για τη Βικτώρια Καρύδα. Με...

Ο σύντροφος της Κλέλιας Ανδριολάτου

Οι πρώτες φωτογραφίες της Κλέλιας Ανδριολάτου που κυκλοφόρησαν με...