Πέμπτη, 3 Απριλίου, 2025

«The 2Night Show»: Καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου ο Άγγελος Ανδριόπουλος και η...

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» τον Άγγελο...

Στο παγωμένο μπάνιο μία φορά την εβδομάδα το «φρένο» στο γήρας

Την... παγωμένη «πηγή της νεότητας» ανακάλυψαν ερευνητές στον Καναδά,...

«Άγιος έρωτας»: Tα γυρίσματα συνεχίζονται στο μαγευτικό Γαλαξίδι

Στο αγαπημένο τους πια Γαλαξίδι βρίσκονται οι πρωταγωνιστές της...

Το live του Δημήτρη Θεοδοσιάδη απ’ όπου δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις

Μια βραδιά με πολύ τραγούδι, κέφι και τον ρυθμό...

Ρουκέτα από τον Μανόλο!

Ο Χιμένεθ δήλωσε στη «Marca» ότι δεν ξέρει αν θα συνεχίσει στην ΑΕΚ! «Εδωσα τα χέρια με τον πρόεδρο, αλλά δεν έχω υπογράψει»

Από τον
Γιώργο Σηφάκη

Φωτιές άναψε στην ΑΕΚ μία συνέντευξη του Μανόλο Χιμένεθ στη «Marca», που αφορούσε κυρίως τον Σέρχιο Αραούχο. Σε αυτήν εμφανίστηκε ο προπονητής της ΑΕΚ να λέει ότι δεν ξέρει αν θα παραμείνει στην ΑΕΚ, παρότι έχει συναντηθεί με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και του έχει μεταφερθεί η απόφαση της ΑΕΚ να τον κρατήσει.

Ομως ο Ισπανός τεχνικός ενημερώθηκε για το θέμα που προέκυψε και υποστήριξε στους ανθρώπους της ομάδας ότι ποτέ δεν εξέφρασε κάποια αμφιβολία για το μέλλον της συνεργασίας του με την «Ενωση».

«Εχω οψιόν»

Μάλιστα, ο Χιμένεθ υποστήριξε: «Εχω οψιόν για ακόμα έναν χρόνο συνεργασίας με την ΑΕΚ. Εχω δώσει τα χέρια με τον πρόεδρο για την παραμονή μου. Δεν έχω υπογράψει ακόμα, αλλά ο λόγος μου είναι πάνω από οποιαδήποτε υπογραφή. Περιμένω απλώς να έρθει στην Αθήνα ο μάνατζέρ μου για να ολοκληρωθεί η συμφωνία». Στη «Marca» οι δηλώσεις του ήταν ως εξής: «Εχω μια οψιόν για ακόμη μια χρονιά, οπότε δεν ξέρω καν εάν θα συνεχίσω εγώ. Ο Σέρχιο Αραούχο είναι αγαπητός εδώ, αλλά δεν νομίζω ότι θα συνεχίσει. Πρέπει να επιστρέψει στη Λας Πάλμας και μετά θα δούμε τι θα αποφασίσει η ομάδα. Αυτός ο παίκτης μπορεί να επιστρέψει. Του το έχω πει πολλές φορές ότι πρέπει να εκμεταλλευτεί αυτή την ευκαιρία που έχει ξανά».

Αντίθετα, καμία διάθεση να σχολιάσει το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Ντιναμό Ζάγκρεμπ προς το πρόσωπό του δεν είχε ο Γιάκομπ Γιόχανσον, που υποστήριξε ότι έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, η σουηδική ιστοσελίδα fotbollskanalen.se επικοινώνησε με τον παίκτη της ΑΕΚ ζητώντας του να σχολιάσει τις φήμες: «Δεν θέλω να σχολιάσω αυτές τις φήμες. Αυτή τη στιγμή έχουμε δύο παιχνίδια για το τέλος, τα οποία είναι πολύ σημαντικά για εμάς. Το καλοκαίρι θα δούμε τι θα γίνει. Εχω ακούσει πως υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται για μένα, όμως δεν υπάρχει κάτι δεδομένο. Εχω ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο και για την ώρα θα παίζω στην ΑΕΚ και του χρόνου».

Τέλος, η ΚΕΔ όρισε τους Δημήτρη Καραντώνη (Παναθηναϊκός – Πανιώνιος) και Δημήτρη Θάνο (ΑΕΚ – ΠΑΟΚ) στα παιχνίδια για την 5η αγωνιστική των play offs την Κυριακή.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Μπαμ» χωρισμού: O Μπισμπίκης έφυγε από το σπίτι της Βανδή και μένει σε ξενοδοχείο

Σαν βόμβα έσκασε στα αγαπημένα τους πρόσωπα η είδηση...

«Happy end» στο… θρίλερ με «Το σόι σου»

Φαμίλια ενωμένη, ποτέ νικημένη. Οι οικογενειακές ιστορίες λείπουν από...

Με ρόλο στους «Weekenders» η σύζυγος του Βαρθακούρη

Ηρθε το πλήρωμα του χρόνου για την ανανεωμένη Αντελίνα...

Αρπακτικά του σεξ γύρω από την κόρη της Καίτης Χωματά

Η Ιουλία Μαυρομάτη, κόρη της σπουδαίας ερμηνεύτριας του Νέου...

Η Φιλιππινέζα και ο βίαιος mr Οnirama

Δεν έχει τέλος ο «πόλεμος» ανάμεσα στη Σίσσυ Χρηστίδου...

Το πρωταπριλιάτικο της «Espresso» για τον χωρισμό Βανδή και Μπισμπίκη

Πανικός επικράτησε χθες στα δημοσιογραφικά γραφεία αλλά και στα...