Τετάρτη, 23 Απριλίου, 2025

Ηλιάνα με μπικίνι στο Πήλιο

Κάψωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και έκανε «hot» εμφάνιση με...

Tips για τέλειο κορμί μέχρι το καλοκαίρι

Θες το τέλειο κορμί για το καλοκαίρι.. Ακολούθησε τα...

Αγοραστή ψάχνει η θρυλική Mercedes-Benz του Ανδρέα

Μια αγγελία διαφορετική από τις συνηθισμένες αναρτήθηκε πρόσφατα σε...

Όλα έτοιμα για τη σέντρα του «worldcup» των swingers στην Κρήτη

Λίγες μόνο μέρες απομένουν για να αρχίσει το πιο...

Ξεσάλωσε η μαμά της Μενεγάκη

❱❱ Η κυρία Ζέτα και ο σύζυγός της διασκέδασαν με την ψυχή τους στο «Πρώτο μας πάρτυ» του Μάκη ΔελαπόρταΑπό τον
ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΙΖΑ

Το κοινό την καταχειροκρότησε από την πρώτη στιγμή που οι ηθοποιοί την προσφώνησαν από τη σκηνή! Ο λόγος για τη μαμά της Ελένης Μενεγάκη, Ζέτα, η οποία παρακολούθησε με τον σύζυγό της Στέλιο Μισόκαλο τη μουσική παράσταση «Το πρώτο μας πάρτυ» του Μάκη Δελαπόρτα, στο θέατρο Coronet.

Οι δυο τους χόρεψαν, τραγούδησαν, γέλασαν και θυμήθηκαν τα πρώτα σκιρτήματα της καρδιάς τους και τα ανέμελα νεανικά χρόνια τους σε μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις τους. Μάλιστα, η πάντα «κουμπωμένη» δημοσίως κυρία Ζέτα αυτήν τη φορά δεν κράτησε τα προσχήματα!
Πρώτη σηκώθηκε από τη θέση της και άρχισε να χορεύει, ξεσηκώνοντας και το κατάμεστο θέατρο, ενώ ο Στέλιος Μισόκαλος, δεινός τραγουδιστής, δεν σταμάτησε στιγμή να σιγοψιθυρίζει τα τραγούδια του Δάκη, του Ρόμπερτ Ουίλιαμς και του Λάκη Τζορντανέλλι, τους οποίους λατρεύει.

«Ηταν μια απρόσμενη καλεσμένη. Δεν περίμενα ότι θα γνωρίσω τη μαμά της Ελένης, που τόσα και τόσα χρόνια έχω συνεργαστεί μαζί της σε διάφορες εκπομπές. Η κυρία Ζέτα ήταν από τους πιο αυθόρμητους θαυμαστές που έχω γνωρίσει. Ηταν και η πρώτη που σηκώθηκε ενθουσιασμένη από τη θέση της και άρχισε να χορεύει και να τραγουδάει, παρασύροντας και το υπόλοιπο κοινό» λέει στην «Espresso» ο Μάκης Δελαπόρτας, ο εμπνευστής της παράστασης, που για δεύτερο χρόνο γνωρίζει τεράστια επιτυχία.

«Η κυρία Ζέτα ήταν η πρώτη που ζήτησε στο τέλος να μας συγχαρεί για την προσπάθεια αυτή της αναβίωσης μιας ολόκληρης εποχής» συνεχίζει ο κ. Δελαπόρτας, ο οποίος μας αποκάλυψε ότι τις επόμενες ημέρες την πόρτα του θεάτρου Coronet θα περάσει και η Ελένη Μενεγάκη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι γνωστοί θαμώνες στο νησί των ανέμων, γλέντι με Λε-Πα μέχρι το ξημέρωμα

Σούβλες με φόντο τη θάλασσα, βόλτες στα κοσμικά Ματογιάννια...

Δεν τους… χωρούσε η Ελλάδα και «την έκαναν»

Το πρώτο τους Πάσχα ως ζευγάρι πέρασαν στη Νέα...

Γιατί «έσκασε» έπειτα από χρόνια από τον θάνατο της Σωτηρίας Μπέλλου δικαστικό θρίλερ με τη διαθήκη της!

Δικαστικό θρίλερ 28 ετών της μεγάλης ρεμπέτισσας Σωτηρίας Μπέλλου...

«Καλύτερα να είχα καεί κι εγώ μαζί τους»

Συντετριμμένος εμφανίστηκε στην απολογία του ο Ουκρανός οδηγός της...

Το… «ωραιότερο Πάσχα του κόσμου» με sold out Λευτέρη Πανταζή στο Sea Satin της Μυκόνου

Ταραχή στο νησί των ανέμων θα φέρει ο Λευτέρης...
spot_img
spot_img