Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Εκτός από τον νέο κύκλο του «GNTM» η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Εκτός η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από το «GNTM», αλλά και...

Το γαμήλιο πάρτι στο Γκάζι για Τσακαλώτο και Νάσση, οι οποίοι ...

«Παντρεύτηκε» ο... μπαμπάς, όχι τη Σκάρλετ Γιόχανσον ή την...

Διακοπές στο Αιγαίο για τον ηθοποιό Τζέισον Στέιθαμ και το μοντέλο Ρόζι...

Ο Τζέισον Στέιθαμ και η Ρόζι Χάντινγκτον διαφημίζουν την...

Στεφανία Γουλιώτη: «Έχω περάσει από μεγάλα σκοτάδια και πολλή θλίψη»

Η Στεφανία Γουλιώτη παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωίαν...

Κούκλος «Ράμπο», σημαδεύει καρδιές

❱❱ Ο Γιώργος Γαμπιεράκης ανήκει στην Εθνική ομάδα Σκοποβολής, σπούδασε σεφ και παίζει βιολί στις συναυλίες της μητέρας του Νάσιας ΚονιτοπούλουΑπό τη
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

O κούκλος «Ράμπο» της Εθνικής ομάδας Σκοποβολής, με τις μεγάλες επιτυχίες στις βολές αλλά και… στα κορίτσια, είναι ο γιος της Νάσιας Κονιτοπούλου! Ο Γιώργος Γαμπιεράκης, μοναχοπαίδι της τραγουδίστριας του νησιώτικου, είναι επίσης συναθλητής της χρυσής ολυμπιονίκου Αννας Κορακάκη και πολύ «γρήγορο πιστόλι» και ο ίδιος, με διεθνείς διακρίσεις και μετάλλια σε κορυφαίες διοργανώσεις ως μέλος της Εθνικής ομάδας Σκοποβολής.

«Κατέχω το πανελλήνιο ρεκόρ εφήβων, το οποίο και δεν έχει σπάσει κανείς ακόμα!» λέει στην «Espresso», αποκαλύπτοντας ότι είχε πάθος με τα όπλα (τα πλαστικά!) από την παιδική του ηλικία: «Η μητέρα μου δεν τα ήθελε καθόλου. Κι όσο εκείνη αντιδρούσε και τα πετούσε, τόσο εγώ πείσμωνα! Σε ηλικία 16 χρόνων, αφού είδε πως δεν ήταν μόνο παιδικό πάθος, μ’ έγραψε σε αθλητικό σύλλογο σκοποβολής και ξεκίνησα».

42189809 710091626006563 7219436014182334464 n

Ο 23χρονος εγγονός του Ναξιώτη δεξιοτέχνη του βιολιού Γιώργου Κονιτόπουλου και γιος του εξαιρετικού μουσικού Μιχάλη Γαμπιεράκη, από τον γάμο του με τη Νάσια Κονιτοπούλου, όταν δεν προπονείται, εκπαιδεύει ανθρώπους που επιθυμούν να μάθουν σκοποβολή στον Αθλητικό Σκοπευτικό Σύλλογο «Βεληνεκές» στο Χαϊδάρι.

«Δεν οπλοφορώ»

«Εκπαιδεύω κόσμο σε βολές με τουφέκια μακρινών αποστάσεων, εντελώς διαφορετικό αντικείμενο από το ολυμπιακό άθλημα. Δεν οπλοφορώ, δεν έχω άδεια κι ούτε επιθυμώ να αποκτήσω. Είμαι αθλητής, δεν είμαι προσωπικό ασφαλείας» ξεκαθαρίζει και προσθέτει: «Παρότι σπούδασα μάγειρας, δεν θα μπορούσα να εγκλωβιστώ σε μια κουζίνα. Τι; Να γίνω σεφ και να βγω στην τηλεόραση; Δεν με έχω φανταστεί ποτέ μπροστά στο γυαλί».

me tin anna korakaki me ta hromata tis elladas

Επόμενος στόχος του, η Ολυμπιάδα του 2020! «Ο πρωταθλητισμός στην Ελλάδα δεν είναι δωρεάν. Με στηρίζει οικονομικά, όσο μπορεί, ο σύλλογός μου, η Σκοπευτική Λέσχη “Ζεύς”, αλλά πόσο να αντέξει; Ελεγα πως θα τα καταφέρω, μα πρέπει να δουλέψω για να ζήσω. Ο χρόνος μου πλέον για προπονήσεις έχει μειωθεί, αφού τα πρωινά εργάζομαι σε ζαχαροπλαστείο και τα βράδια εμφανίζομαι με τη μητέρα μου σε συναυλίες. Το βιολί είναι μια άλλη μεγάλη αγάπη» προσθέτει ο Γιώργος Γαμπιεράκης. Φέτος, μάλιστα, μαμά και γιος θα συνεργαστούν σε μεγάλο κέντρο διασκέδασης με την Αντζελα Δημητρίου.

42164685 263469921168077 5809600054238904320 n

Οσο για τις… βολές στο γυναικείο φύλο; «Αυτή τη στιγμή είμαι ελεύθερος. Ψάχνω την ιδανική γυναίκα, η οποία θα με ακολουθεί σε ό,τι κάνω, χωρίς να με βγάλει από τον δρόμο μου, ειδάλλως θα βγει εκείνη!» σχολιάζει.

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ντόπα και κόκα από «σφίχτη» γκουρού! – Οι περιπέτειες με το νόμο του ιντερνετικού Mr Fitness

«Στα πράσα» πιάστηκε γνωστός ινσταγκράμερ, που εμφανίζεται ως «γκουρού»...

Ο Αθερίδης σόκαρε το πανελλήνιο μιλώντας για την «άγνωστη» περιπέτεια με την υγεία του

Σόκαρε το πανελλήνιο ο Θοδωρής Αθερίδης για το εγκεφαλικό...

Εκτός από τη σύζυγο νάρκωνε και την κόρη του για να τη βιάσουν άνδρες

Σε κατάσταση σοκ οι Γάλλοι παρακολουθούν τις καταιγιστικές εξελίξεις...

Η κόρη της Ντενίση, Μαριτίνα, έβγαλε στη… φόρα τον σύντροφό της

Η κούκλα κόρη της Μιμής Ντενίση μεγάλωσε και είναι...

Το γαμήλιο πάρτι στο Γκάζι για Τσακαλώτο και Νάσση, οι οποίοι επισημοποίησαν τη σχέση τους

«Παντρεύτηκε» ο... μπαμπάς, όχι τη Σκάρλετ Γιόχανσον ή την...