Κυριακή, 13 Απριλίου, 2025

Τα μοναστήρια της Ελλάδας φανερώνονται στους «Πρωταγωνιστές»

Ήρθαν λοιπόν ξανά οι μέρες που το βλέμμα στρέφεται...

Πιστός στο πρωινό «ραντεβού» στις 10 ο Λιάγκας

Ο Γιώργος Λιάγκας πήρε το... τουφέκι του! Παρά τα...

Η Μαριάννα Παπαμακαρίου αγνόησε τον κίνδυνο και εμφανίστηκε live στο Τελ Αβίβ...

Η Μαριάννα Παπαμακαρίου έδωσε την πρώτη συναυλία μετά τον...

«Akis’ Food Tour»: Το πιο γευστικό food tour στη Φωκίδα

H πιο νόστιμη ταξιδιωτική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, το «Akis’ Food Tour», το...

Σοκ για την Τατιάνα

❱❱ «Ντου» τριών ένοπλων ληστών στο σπίτι των γονιών της παρουσιάστριας στα Σπάτα

Γερό σοκ υπέστη η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια Τατιάνα Στεφανίδου το βράδυ της Πέμπτης, όταν ενημερώθηκε ότι οι γονείς της έζησαν εφιαλτικές στιγμές μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας Μίμης Στεφανίδης (μικρή φωτό) και η σύζυγός του βρίσκονταν στη μονοκατοικία τους στα Σπάτα μαζί με την οικιακή βοηθό τους, όταν χτύπησε το κουδούνι λίγο μετά τις 21.30. Μόλις ο πατέρας της τηλεπαρουσιάστριας άνοιξε την πόρτα, ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τρεις κουκουλοφόρους, οι οποίοι τον ακινητοποίησαν απειλώντας τον με πιστόλια!

Στη συνέχεια οι τρεις ένοπλοι κακοποιοί εισέβαλαν στη μονοκατοικία και ακινητοποίησαν τη σύζυγο του Μίμη Στεφανίδη και την οικιακή βοηθό, κρατώντας τους ομήρους με την απειλή των όπλων τους. Οι δράστες της θρασύτατης ληστείας εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι η περιοχή όπου βρίσκεται το σπίτι είναι ερημική, με αποτέλεσμα να μην τους αντιληφθεί κάποιος.

Οι ληστές ζητούσαν επιτακτικά από τον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα να τους αποκαλύψει πού είχε κρυμμένα χρήματα, όμως εκείνος τους απάντησε πως δεν φυλούσε στο σπίτι κάτι αξίας. Αυτοί δεν τον πίστεψαν και έκαναν άνω κάτω τη μονοκατοικία προσπαθώντας να βρουν χρήματα ή τιμαλφή, αλλά δεν στάθηκαν τυχεροί. Τελικά, άρπαξαν όλα κι όλα 60 ευρώ που είχε στην τσέπη του ο πατέρας της γνωστής παρουσιάστριας και ένα κινητό τηλέφωνο και εξαφανίστηκαν, αφού πρώτα έδεσαν τους γονείς της Τατιάνας Στεφανίδου και την οικιακή βοηθό.

Μόλις κατάφεραν να λυθούν, τα θύματα ειδοποίησαν την κόρη τους, η οποία έτρεξε αμέσως στο πατρικό της συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, τον γνωστό δημοσιογράφο Νίκο Ευαγγελάτο. Παράλληλα, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και μέσα σε λίγα λεπτά είχαν φτάσει στο σημείο περιπολικά, τόσο του τοπικού τμήματος όσο και της Αμεσης Δράσης, που άρχισαν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών. Ομως οι αναζητήσεις δεν έφεραν αποτέλεσμα.

Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που έπεσαν θύματα ληστών οι γονείς της Τατιάνας Στεφανίδου, καθώς το σημείο όπου κατοικούν στην περιοχή των Σπάτων είναι ιδιαίτερα ερημικό.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σκλάβες του sex με μάγισσα «μαντάμ»

Νεαρές «σκλάβες του σεξ» που «μαρτύρησαν» στα χέρια της...

Ερωτευμένη η Καϊλή με τα Εμιράτα

Στο Αμπού Ντάμπι η Εύα Καϊλή, που παρά τα...

Η Τάμτα, ο γάμος στα 14 της και ο Κασιδόκωστας

Μια σπάνια εξομολόγηση για τη σχέση της με τον...
spot_img
spot_img